Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.353
Πόντοι
456
Γιατί φοράει γυαλιά σαν της Κλαυδίας; Είναι της μόδας τελευταία;

Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
361
Πόντοι
21
Μια ερώτηση προς όσους ξέρουν: στο Kinky ή στο Babylon είναι οι περισσότερες μουνάρες;

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
11.154
Πόντοι
2.256
Σκέφτομαι να επισκεφτώ τους κάποτε αγαπημένους μου χώρους μετά από πολλά πολλά χρόνια αποχής από το άθλημα.
Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει ιδιαίτερα τα πράγματα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι μήπως έχουν εμπλουτιστεί οι εθνικότητες των κοριτσιών με Ασιατικό αίμα (Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη και πέριξ χώρες) ώστε να επισπεύσω την επίσκεψη μου. Αν είναι ακόμη τα γνωστά Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσία κλπ. βαριέμαι......

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.280
Πόντοι
4.180
Μια ερώτηση προς όσους ξέρουν: στο Kinky ή στο Babylon είναι οι περισσότερες μουνάρες;
Πανω κατω τα ιδια, τιμς ιδιες, απλα στο μπαμπιλον εχει ανεβασμα σκαλας για να πας για χορο, στο κινυ εχει εκκωφαντικη μουσικη

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.280
Πόντοι
4.180
Σκέφτομαι να επισκεφτώ τους κάποτε αγαπημένους μου χώρους μετά από πολλά πολλά χρόνια αποχής από το άθλημα.
Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει ιδιαίτερα τα πράγματα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι μήπως έχουν εμπλουτιστεί οι εθνικότητες των κοριτσιών με Ασιατικό αίμα (Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη και πέριξ χώρες) ώστε να επισπεύσω την επίσκεψη μου. Αν είναι ακόμη τα γνωστά Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσία κλπ. βαριέμαι......
Φιλιππινες και Ταϊλανδη δε θα βρεις σε στριπ. Αντε μπας και, σε κανα εσκορτ, και παλι δυσκολο. Βγαζουν πολυ περισσοτερα κτος του χωρου.
Λατινες ΚΑΡΓΑ πλεον

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.270
Πόντοι
6.286
Πιο καλά θα περάσεις στο babylon διότι σέβονται πολύ καλύτερα τον πελάτη σε σχέση με το κινκυ όπου σε αντιμετωπίζουν του Πεταματου εντελώς!!!!!! Έχει φυσικά και πολλες ωραίες γυναίκες που τα κάνουν όλα!

Kavlemporas

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
Γιατί φοράει γυαλιά σαν της Κλαυδίας; Είναι της μόδας τελευταία;
Άν δείς και άλλες φώτος τσιμπάει μπιφτέκι λίγο η μύτη. Έμένα προσωπικά δεν με πειράζει.. Αλλά είναι διαφορετικό το μυαλό του καθένα..

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Έχουμε εικόνα η Ιόλη η Βυζαρου από το Caissa πόσο προχωράει στο price?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.280
Πόντοι
4.180
Έχουμε εικόνα η Ιόλη η Βυζαρου από το Caissa πόσο προχωράει στο price?
Δε νομιζω να προχωραει πολυ. Ρωτα την, αυτο ειναι η καλυτερη πολιτικη σε τετοιες περιπτωσεις
Βυζαρες παντως..

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301
Ευχαριστώ παίχτη
Φυσικό?
Χοντρή ή κανονική?
Φυσικό είναι , τώρα για σωματότυπο τελευταία φορά που την είδα το Μάρτιο δεν ήταν χοντρή ήταν απλά λίγο πάνω από το κανονικό

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.239
Πόντοι
216
Μου είπε ενας φίλος οτι είδε την Ερρικα Προσπεκτου σε στριπ, μάλλον αλκατραζ.
Ξέρει κανείς αν ισχύει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom