lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Μια ερώτηση προς όσους ξέρουν: στο Kinky ή στο Babylon είναι οι περισσότερες μουνάρες;
Είναι η φαντασιωση της δασκαλαςΓιατί φοράει γυαλιά σαν της Κλαυδίας; Είναι της μόδας τελευταία;
Πανω κατω τα ιδια, τιμς ιδιες, απλα στο μπαμπιλον εχει ανεβασμα σκαλας για να πας για χορο, στο κινυ εχει εκκωφαντικη μουσικηΜια ερώτηση προς όσους ξέρουν: στο Kinky ή στο Babylon είναι οι περισσότερες μουνάρες;
Φιλιππινες και Ταϊλανδη δε θα βρεις σε στριπ. Αντε μπας και, σε κανα εσκορτ, και παλι δυσκολο. Βγαζουν πολυ περισσοτερα κτος του χωρου.Σκέφτομαι να επισκεφτώ τους κάποτε αγαπημένους μου χώρους μετά από πολλά πολλά χρόνια αποχής από το άθλημα.
Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει ιδιαίτερα τα πράγματα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι μήπως έχουν εμπλουτιστεί οι εθνικότητες των κοριτσιών με Ασιατικό αίμα (Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη και πέριξ χώρες) ώστε να επισπεύσω την επίσκεψη μου. Αν είναι ακόμη τα γνωστά Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσία κλπ. βαριέμαι......
Πιο καλά θα περάσεις στο babylon διότι σέβονται πολύ καλύτερα τον πελάτη σε σχέση με το κινκυ όπου σε αντιμετωπίζουν του Πεταματου εντελώς!!!!!! Έχει φυσικά και πολλες ωραίες γυναίκες που τα κάνουν όλα!Μια ερώτηση προς όσους ξέρουν: στο Kinky ή στο Babylon είναι οι περισσότερες μουνάρες;
Άν δείς και άλλες φώτος τσιμπάει μπιφτέκι λίγο η μύτη. Έμένα προσωπικά δεν με πειράζει.. Αλλά είναι διαφορετικό το μυαλό του καθένα..Γιατί φοράει γυαλιά σαν της Κλαυδίας; Είναι της μόδας τελευταία;
Δε νομιζω να προχωραει πολυ. Ρωτα την, αυτο ειναι η καλυτερη πολιτικη σε τετοιες περιπτωσειςΈχουμε εικόνα η Ιόλη η Βυζαρου από το Caissa πόσο προχωράει στο price?
Μέχρι πίπα στα 100 ευρώ κάνει δυστυχώςΔε νομιζω να προχωραει πολυ. Ρωτα την, αυτο ειναι η καλυτερη πολιτικη σε τετοιες περιπτωσεις
Βυζαρες παντως..
Από πού είναι η Ιόλη?Μέχρι πίπα στα 100 ευρώ κάνει δυστυχώς
ΡουμανίαΑπό πού είναι η Ιόλη?
Εθνικότητα?
Φυσικό είναι , τώρα για σωματότυπο τελευταία φορά που την είδα το Μάρτιο δεν ήταν χοντρή ήταν απλά λίγο πάνω από το κανονικόΕυχαριστώ παίχτη
Φυσικό?
Χοντρή ή κανονική?
ΜάλισταΦυσικό είναι , τώρα για σωματότυπο τελευταία φορά που την είδα το Μάρτιο δεν ήταν χοντρή ήταν απλά λίγο πάνω από το κανονικό
Ετοιμάσου για πολύ χαβαλε είναι καλή στην επικοινωνίαΜάλιστα
Θα εξεταστεί
Καλό αυτόΕτοιμάσου για πολύ χαβαλε είναι καλή στην επικοινωνία
Γαμω τα παιδακια ειναιΚαλό αυτό
E, εντάξει δεν έχω και καμία λιγούρα με τις μικρές γυναίκες, πάντως μια φορά στο Rasputin είχα φτιαχτεί με μια που φόραγε γυαλιά, μάλλον γιατί μου αρέσει να διαβάζω γενικά τόσο που δεν ξέρω ούτε αν η τηλεόραση μου λειτουργεί ακόμα. Χωρίς να με ξέρει καν, χτύπησε το ευαίσθητο μου σημείο η άτιμη. Μου έφτιαξε την ψευδαίσθηση ότι έβλεπα μια γυναίκα που μπορούσα να ταυτιστώ μαζί της. Βέβαια η στριπτιτζου ούτε κατά διάνοια δεν ήταν τέτοιο πράγμα, αλλά το έπαιξε ωραία το ρολακι της διανοούμενης που θα ήθελα να την πηδάω την μισή μέρα.Άν δείς και άλλες φώτος τσιμπάει μπιφτέκι λίγο η μύτη. Έμένα προσωπικά δεν με πειράζει.. Αλλά είναι διαφορετικό το μυαλό του καθένα..