Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.562
Πόντοι
206
Η αστυνομία πάλι εκεί απέξω.
Ο Ορφέας έχει κλείσει τα φώτα και την πόρτα, δειχνει σαν κλειστός.

Συνάντησα μια Νάντια, γυφτοβουλγαρα, καλή σε εμφάνιση, αδύνατη, βυζακι με τατουάζ, θέλει 30 + ξενοδοχείο και δεν αφήνει δάκτυλο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Πηγα πολυ αργα μετα απο μεγαλη μπουρδελοτσαρκα,πρεπει να πηγα 3.Με τις γυρες κτλ θα πηγε 3+ κ εγραψα το μεταμεσονυκτιο.Νομιζω ειναι η πιο αργα ολοκληρωμενη που κανα.Λεω ολοκληρωμενη εννοωντας οχι μονο να ψαξω αλλα να βρω κ να παρω.Μεταμεσονυκτια λοιπον κ βρηκα τη Μαρινα.Ελληνιδα 40 στη Σωκρατους.Ειναι η κοπελα που δε βλεπει.Την εβλεπα απο καιρο αλλα τωρα μιλησαμε καθως ηταν απομονωμενη και δε τη γνωρισα.Παντα ωραια ηταν αλλα τωρα μου φανηκε βελτιωμενη εκτος μαλλιου.Παρα πολυ ευχαριστη,γαμω την τυπισσα,ανετα καθεσαι παρεα.Πηγαμε Minion,χαλια.Δε ξαναπαω.Η Μαρινα εκτος του οτι ειναι ωραια ειναι κ δεκτικη παροτι ζοριστηκε,στενη,υγρη κ μαλιστα υγρη πριν ξεκινησω,χαιδεψα κ ηταν υγρη πριν ξεκινησουμε,τοση αμεσοτητα ακομα κ αν της ηρθε επιτοπου.Προσπαθησε να μετριασε αλλα τελικως αφησε οπως θελησα,τη πηρα κανονικο,μετα με καβαλησε,λιγο λιγο εισοδος κ μετα καλυτερα.Δε θεωρω οτι τι κανει επιτηδες,αλλωστε κ γω ρωταω.Στα 4 δε τη γυρισα,αλλη φορα.Σωμα αριστο αδυνατη ωραια βυζακια,κωλος οκ,κιλα δεν εχει αν κ λεει οτι πηρε κ γω λεω οτι αδυνατησε.Τατου διαφορα στο σωμα,δερματακι ωραιο,ποδορακια ωραια.Προσπαθησε κ προσπαθησε πολυ.Για 20 κ με αφησε για 15
Τυπαρα το παλμαρε μου εχει τεραστια ποικιλια, μεγαλο ευρος ηλικιων, βαρους, υψους, εθνικοτητας κτλ κτλ
Τυφλη, δεν εχω γαμησει ακομα. :coffee:
Και ενω ειναι κατι το οποιο δεν ηξερα οτι θελω να το κανω, δεν ξερω ποσο ευκολα συναντας τετοια ευκαιρια στη ζωη σου.
Δεν συνηθιζω επιδρομες στις πιατσες αλλα μαλλον θα κανω μια εξαιρεση, αν το κλιμα με σηκωνει :coffee:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Τυπαρα το παλμαρε μου εχει τεραστια ποικιλια, μεγαλο ευρος ηλικιων, βαρους, υψους, εθνικοτητας κτλ κτλ
Τυφλη, δεν εχω γαμησει ακομα. :coffee:
Και ενω ειναι κατι το οποιο δεν ηξερα οτι θελω να το κανω, δεν ξερω ποσο ευκολα συναντας τετοια ευκαιρια στη ζωη σου.
Δεν συνηθιζω επιδρομες στις πιατσες αλλα μαλλον θα κανω μια εξαιρεση, αν το κλιμα με σηκωνει :coffee:
Το κλιμα ειναι φαινομενικα επικινδυνο,πρακτικα οχι τοσο αν δε κανεις μαλακια.Να πας μερα για πιο καλη συνθηκη.Δε θεωρω οτι αξιζει να ψαξεις 1 συγκεκριμενη που δε βλεπει καθοτι μπορει να μη τη καταλαβεις η να ναι με παρεα κ να σε μπερδεψει αυτο,δηλαδη να τπ φοβηθεις κ να μη πλησιασεις ενω γενικα ειναι οκ.Οποτε προτεινω να χεις το νου σου στη Σωκρατους απεναντι του Christianna ωστε οποιες δεις να ρωτας,προσεχε πολυ σε ψεμματα.Επισης να τσεκαρεις την "προς τα πανω περιοχη" δηλαδη το κομματι Σωκρατους με Ορφεα (Χαλκοκονδυλη και Καματερου) καθως η Μαρινα μιλησε για Minion το οποιο ειναι ενα κλικ πανω κ περα απο Ορφεα αρα μπορει να τη δεις να περναει απο αυτους τους δρομους η κ να μπαινοβγαινει απο Ορφεα.Το θεμα ειναι να τη καταλαβεις,ειναι σωματικα ωραια,θα τη κοιταξεις πιστευω.Τα μαλλια ειναι σαν ξυρισμενα πιο κοντα με ραστες απο πανω.Το προφανες αν το δεις θα τη καταλαβεις με τη μια αλλα σου λεω κι αυτα να χεις καβατζα,προσεχε τις ψευτιες,πρεπει να βρεις τη σωστη η οποια ειναι παρα πολυ ευχαριστη κ εξ αποστασεως δε τις φαινεται οτι εχει κατι,πρεπει να πλησιαζεις για να σαι σιγουρος επειδη ειναι αδυνατη καλλιγραμη και ωραια γλυκια φατσα,θα δυσκολευτεις εξ αποστασεως,εγω που ηξερα δε τη καταλαβα κ ξαναπηγα να δω και καλα τι παιζει πεφτωντας στη Μαρινα που ομως αυτη τη φορα καθοταν ολομοναχη αρα κ αυτο ειναι σημαδακι οτι δουλευει καθως το ειπε.Αν τη βρεις μεσα στη γενικη σαπιλα θα σαι οκ,αν οχι μπορει να βρεις καποια αλλη επι την ευκαιρια που να ξεχωριζει.Εμενα προσωπικα οταν η αλλη μου μιλαει σα να μαστε κολληταρια ξερω οτι θα παμε καλα

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.562
Πόντοι
206
Το πιο βασικό είναι η καλή διάθεση και η όρεξη. Αν είναι εξαρχής να βαριέται, ξινισμενη και ξενερωμενη, πόσο καλά μπορεί να είναι στο δωμάτιο? Δε θα είναι ΧΑ ΧΑ.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Πάντως το μπατσαδικο παρκαρισμένο απέναντι απο τον Ορφέα με χαλάει.
Α καλα εφτασαν εκει?Καπου θελουν να κατευθυνουν η εχει γινει χοντρη μαλακια.Ενα μεσοδιαστημα αραξαν Ορφεα περισσοτερες κ ειδαμε/μαθαμε περισσοτερα,τωρα θα μας το χαλασουν.Ισως για τα μαζεματα εμφανιστηκαν ωστε να αδειασει οπως πριν.Οκ παλι γαμουσαμε αλλα μαθαμε περισσοτερες,επιστρεφουμε παλι στο πριν με παρομοιο κερδος γτ το θεμα ειναι τι καναμε κ οχι τι μαθαμε.Ισως λογω τουριστων γινεται αυτη η ιστορια τοσο καιρο.Ψηφιζω Νικολετα με ελπιδες για περισσοτερες Νικολετες.Κ οι αλλες θα βρουν τροπο να μας συναντησουν ακομα κ με την αστυνομια

• Like
Αντιδράσεις: Champ

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Καλησπέρα, μια μικρή βόλτα ως το κέντρο δεν με έκανε σοφότερο...τα ίδια και τα Γίδια, έξω από τον Ορφέα 2-3 ναυάγια, το 1/2 από τα μουσειακά Σοβιετικά γηρατειά στη θέση του, κλασικά η μελαχρινή έξω από το γαλαξία...Μαύρη κατάντια! Οσες φορές έχω δει τσατσά στο δρόμο...μιλάμε κατήφεια, το κεφάλι κάτω, λες και αν ανταλλάξετε μια καλημέρα θα κολλήσει έρπη ή δεν ξέρω και γω τι! Μέσα στα μπουρδέλα η γλώσσα τους πάει ροδάνι, η αγένεια πολλές φορές περισσεύει, βλέπετε μέσα στο πορδέλο είναι κάποιες, έξω τις πιάνει η ντροπη...Οταν τα τσεπωνουν μαύρα, όταν μας πουλάνε ψεύτικα προγράμματα, όταν συγκαλύπτουν άλλες αρχιδιές όλα κομπλέ! Μην αναφέρω πως σχεδόν όλη μου τη ζωή τις βλέπω με τα ίδια ρούχα, μήπως κοιμούνται και με τα ίδια? Προφανώς και υπάρχουν εξαιρέσεις δεν βράζουν όλες στο ίδιο καζάνι!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα, μια μικρή βόλτα ως το κέντρο δεν με έκανε σοφότερο...τα ίδια και τα Γίδια, έξω από τον Ορφέα 2-3 ναυάγια, το 1/2 από τα μουσειακά Σοβιετικά γηρατειά στη θέση του, κλασικά η μελαχρινή έξω από το γαλαξία...Μαύρη κατάντια! Οσες φορές έχω δει τσατσά στο δρόμο...μιλάμε κατήφεια, το κεφάλι κάτω, λες και αν ανταλλάξετε μια καλημέρα θα κολλήσει έρπη ή δεν ξέρω και γω τι! Μέσα στα μπουρδέλα η γλώσσα τους πάει ροδάνι, η αγένεια πολλές φορές περισσεύει, βλέπετε μέσα στο πορδέλο είναι κάποιες, έξω τις πιάνει η ντροπη...Οταν τα τσεπωνουν μαύρα, όταν μας πουλάνε ψεύτικα προγράμματα, όταν συγκαλύπτουν άλλες αρχιδιές όλα κομπλέ! Μην αναφέρω πως σχεδόν όλη μου τη ζωή τις βλέπω με τα ίδια ρούχα, μήπως κοιμούνται και με τα ίδια? Προφανώς και υπάρχουν εξαιρέσεις δεν βράζουν όλες στο ίδιο καζάνι!
Εμ γι αυτο λεω μην τις λυπομαστε κ πολυ τσατσαδες κι εργατριες ειναι εχθρες μας.Για τριγωνο λυπαμαι,ειναι κ νωρις αλλα κ αργα να ταν παλι για αυτες τις 1-2-3 που θα γινει δουλεια παμε και κουραζομαστε.Μηπως ειδες τη περιβοητη Νικολετα την 25αρα?Μηπως ειδες καμια Λινα να ξεχωριζει στις Ρωσιδες?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Εμ γι αυτο λεω μην τις λυπομαστε κ πολυ τσατσαδες κι εργατριες ειναι εχθρες μας.Για τριγωνο λυπαμαι,ειναι κ νωρις αλλα κ αργα να ταν παλι για αυτες τις 1-2-3 που θα γινει δουλεια παμε και κουραζομαστε.Μηπως ειδες τη περιβοητη Νικολετα την 25αρα?Μηπως ειδες καμια Λινα να ξεχωριζει στις Ρωσιδες?
Οχι, ίσως δεν πρόσεξα και τόσο! Ας αποφύγουμε τη λέξη "εχθρός", απλά με λύπη...μεγάλη μερίδα του αγοραίου έρωτα ελέγχεται από άτομα β κατηγορίας και θα πρέπει να βάζουμε τα λεφτά μας σε μέρη και άτομα που τους δίνουν αξία! Τόσο για να περνάμε εμείς καλά όσο και για να ανταμοιβουμε το ότι καλό υπάρχει. Οι άλλοι και οι άλλες...σε στάνες και μπουγάδες...κλείστε τα πόδια δεν κάνετε για αγόρια!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Οχι, ίσως δεν πρόσεξα και τόσο! Ας αποφύγουμε τη λέξη "εχθρός", απλά με λύπη...μεγάλη μερίδα του αγοραίου έρωτα ελέγχεται από άτομα β κατηγορίας και θα πρέπει να βάζουμε τα λεφτά μας σε μέρη και άτομα που τους δίνουν αξία! Τόσο για να περνάμε εμείς καλά όσο και για να ανταμοιβουμε το ότι καλό υπάρχει. Οι άλλοι και οι άλλες...σε στάνες και μπουγάδες...κλείστε τα πόδια δεν κάνετε για αγόρια!
Βρε απο τοσα που ακουω απο τις ιδιες δεν ειναι ουτε για λυπηση,οι ιδιες τα θελουν,οι ιδιες τα κανουν,οι ιδιες ξεμπλεκουν.Συνεχιζουν μονες αλλακ μονες ειναι μια απ τα ιδια.Οκ πιο φιλικες οταν ειναι μονες αλλα κ αυτο αν σε μαθουν κ πας συνεχομενα οπως εγω κ χανεις τον καιρο σου μιλωντας σαν φιλαρακια.Μη μου το χαλας τωρα που μαι ενα βημα προ δοκιμων σε μπουρδελα χαχα,ειδικα οι τσατσαδες ειναι για ουτε γεια,περαν απο τις καλοψυχες που χω συζητησει οπως συζητησα κ με κοπελες,απλα οταν μιλαω το παω στα προφανη κ νπορω να πω οτι μιλανε χωρις να θυμωνουν αλλα αλλοτε μιλουν σωστα κι αλλοτε απογοητευουν οι απαντησεις,αν βαζεις συναισθημα δε χαιρεσαι τον αγοραιο ειναι η αληθεια,ισορροπια θελει για να ισορροπουν κ αυτες.Πχ σε καποιες που μιλανε σκληρα λεγωντας αληθεια του τυπου "δεν ειμαστε ζευγαρι μη μιλας κτλ" εγω συμφωνω δε θα πολυξενερωνα γτ απλα αλλαζω σταση κι γω να συνεχισω τη δουλιτσα,μερικοι τα περιγραφουν ως ασχημα αλλα, δεν ειναι.Ασχημο ειναι που καταντησα στο τριγωνο αλλα κ παλι εχω ματια ανοιχτα διαβαζωντας σε οπως κ αλλα παιδια που παμε συχνα κ ψαχνομαστε.Μετα απο 1+ χρονο στη κωλοπιατσα αναρωτιεμαι πως θα ναι αν κσνω το ιδιο σε μπουρδελα συνεχομενα πανω απο 1 ετος,θα βαριομουν?Εδω σε θελω χαχα

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Βρε απο τοσα που ακουω απο τις ιδιες δεν ειναι ουτε για λυπηση,οι ιδιες τα θελουν,οι ιδιες τα κανουν,οι ιδιες ξεμπλεκουν.Συνεχιζουν μονες αλλακ μονες ειναι μια απ τα ιδια.Οκ πιο φιλικες οταν ειναι μονες αλλα κ αυτο αν σε μαθουν κ πας συνεχομενα οπως εγω κ χανεις τον καιρο σου μιλωντας σαν φιλαρακια.Μη μου το χαλας τωρα που μαι ενα βημα προ δοκιμων σε μπουρδελα χαχα,ειδικα οι τσατσαδες ειναι για ουτε γεια,περαν απο τις καλοψυχες που χω συζητησει οπως συζητησα κ με κοπελες,απλα οταν μιλαω το παω στα προφανη κ νπορω να πω οτι μιλανε χωρις να θυμωνουν αλλα αλλοτε μιλουν σωστα κι αλλοτε απογοητευουν οι απαντησεις,αν βαζεις συναισθημα δε χαιρεσαι τον αγοραιο ειναι η αληθεια,ισορροπια θελει για να ισορροπουν κ αυτες.Πχ σε καποιες που μιλανε σκληρα λεγωντας αληθεια του τυπου "δεν ειμαστε ζευγαρι μη μιλας κτλ" εγω συμφωνω δε θα πολυξενερωνα γτ απλα αλλαζω σταση κι γω να συνεχισω τη δουλιτσα,μερικοι τα περιγραφουν ως ασχημα αλλα, δεν ειναι.Ασχημο ειναι που καταντησα στο τριγωνο αλλα κ παλι εχω ματια ανοιχτα διαβαζωντας σε οπως κ αλλα παιδια που παμε συχνα κ ψαχνομαστε.Μετα απο 1+ χρονο στη κωλοπιατσα αναρωτιεμαι πως θα ναι αν κσνω το ιδιο σε μπουρδελα συνεχομενα πανω απο 1 ετος,θα βαριομουν?Εδω σε θελω χαχα

μύστη μη χαλιεσαι και μην παρασύρεσαι απ' ότι ενδεχομένως έχεις περάσει, όλα όσα περνάμε μας δίνουν γνώση και δύναμη...μαύρο εκεί που πρέπει, και παντού είναι καλά, είτε σε πιάτσες είτε σε μπουρδέλα αρκεί να βρεις τα πατήματα σου

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
μύστη μη χαλιεσαι και μην παρασύρεσαι απ' ότι ενδεχομένως έχεις περάσει, όλα όσα περνάμε μας δίνουν γνώση και δύναμη...μαύρο εκεί που πρέπει, και παντού είναι καλά, είτε σε πιάτσες είτε σε μπουρδέλα αρκεί να βρεις τα πατήματα σου
Δε χαλιεμαι κ δε παρασυρομαι.Περασε το διαστημα κοροιδιας και τωρα ξερω.Απλα η πιατσα πλεον δεν εχει κατι να προσφερει περαν απο αναλαμπες και για αυτες παω.Απο οτι φαινεται ειναι θεμα χρονου να γινει καποιος μπουρδελακιας-στουτιακιας-μασαζακιας κτλ διοτι η πιατσα εχει οριο κ κουραζεσαι απο καποια στιγμη κ μετα,ειδικα αν μενεις κ μακρια οπως εγω.Πολυ στασιμη κατασταση και χειροτερεψε εξαιτιας των αστυνομων αλλα κ των ιδιων των κοριτσιων διοτι πλεον αναζητω τις ΄''κρυφες'' η τα πυροτεχνηματα,δεν εχω κατι αλλο να παρω γτ τις ακριβοτερες δε τις θελω εκτος απο εξαιρεσεις οπως Λινα και Νικολετα που με ενδιαφερουν γι αυτο σε ρωτησα αν τις πετυχες.Δυστυχως δεν ειμουν ενεργος τα καλα χρονια κ εχασα πολυ πραμα κ απο πιατσα αλλα κ απο μπουρδελα,καλο σου σκ!

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.020
Πόντοι
1.326
Τώρα live:
Έξω από το Liberty δύο γυφτοειδη (το ένα τρώγεται εμφανισιακά) και ένα τραβελι.

Απέναντι τους 2 σοβιετικές κωλογριες.

Σωκράτους και Βερανζέρου 2 τραβελια, 3 τελειωμένα πρεζόνια σχετικά μεγάλης ηλικίας και κάτι μπαγκλαντεσιανες.

Τι χάλια είναι αυτά ρε μαλακες;
Επίσης επειδή είμαι κάτασπρος και κοντοκουρεμένος όλα τα φρικια με στραβοκοιτανε.

Δεν πέρασα από Ορφεα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Τώρα live:
Έξω από το Liberty δύο γυφτοειδη (το ένα τρώγεται εμφανισιακά) και ένα τραβελι.

Απέναντι τους 2 σοβιετικές κωλογριες.

Σωκράτους και Βερανζέρου 2 τραβελια, 3 τελειωμένα πρεζόνια σχετικά μεγάλης ηλικίας και κάτι μπαγκλαντεσιανες.

Τι χάλια είναι αυτά ρε μαλακες;
Επίσης επειδή είμαι κάτασπρος και κοντοκουρεμένος όλα τα φρικια με στραβοκοιτανε.

Δεν πέρασα από Ορφεα.
Περνα απο Οφρεα και απο Lito,μαλλον σε περνανε για τουριστα

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.672
Πόντοι
4.827
Περνα απο Οφρεα και απο Lito,μαλλον σε περνανε για τουριστα
Σήμερα το πρωί πέτυχα Ζαΐρα κατά τις 9 εξω από λιμπερτη .μου είπε έχει χάσει κιν και δεν έχει ούτε ινστα . Νε καυλωσε με το κονρο σορτσάκι καιτην πείρα μια στα γρήγορα και χυσιμο στην μάπα. Μου έχει δώσει και ένα νούμερο δεν ξερω κατά πόσο το σηκώνει η ίδια .

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Σήμερα το πρωί πέτυχα Ζαΐρα κατά τις 9 εξω από λιμπερτη .μου είπε έχει χάσει κιν και δεν έχει ούτε ινστα . Νε καυλωσε με το κονρο σορτσάκι καιτην πείρα μια στα γρήγορα και χυσιμο στην μάπα. Μου έχει δώσει και ένα νούμερο δεν ξερω κατά πόσο το σηκώνει η ίδια .
Στειλε μου μηνυμα γιατι ο Chichaβληto θα τρεξει να της τα πει,την εχω ξαναδει κ φυσικα μπορει να ναι κ τωρα εξω οπως κ οποιαδηποτε στιγμη αν και εξαφανισμενη φαινομενικα

Τελευταία τροποποίηση:

astoxia_ylikou

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Και δω ένα τηλ φίλε την ψάχνω μέρες !

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.606
Πόντοι
6.615
Δε χαλιεμαι κ δε παρασυρομαι.Περασε το διαστημα κοροιδιας και τωρα ξερω.Απλα η πιατσα πλεον δεν εχει κατι να προσφερει περαν απο αναλαμπες και για αυτες παω.Απο οτι φαινεται ειναι θεμα χρονου να γινει καποιος μπουρδελακιας-στουτιακιας-μασαζακιας κτλ διοτι η πιατσα εχει οριο κ κουραζεσαι απο καποια στιγμη κ μετα,ειδικα αν μενεις κ μακρια οπως εγω.Πολυ στασιμη κατασταση και χειροτερεψε εξαιτιας των αστυνομων αλλα κ των ιδιων των κοριτσιων διοτι πλεον αναζητω τις ΄''κρυφες'' η τα πυροτεχνηματα,δεν εχω κατι αλλο να παρω γτ τις ακριβοτερες δε τις θελω εκτος απο εξαιρεσεις οπως Λινα και Νικολετα που με ενδιαφερουν γι αυτο σε ρωτησα αν τις πετυχες.Δυστυχως δεν ειμουν ενεργος τα καλα χρονια κ εχασα πολυ πραμα κ απο πιατσα αλλα κ απο μπουρδελα,καλο σου σκ!
Παιδιά πριν από 15 και βάλε χρόνια που ξεκίνησα εγώ τις καταδρομικές στις πιάτσες της Ομόνοιας δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανεβασμένο ήταν το επίπεδο, και ποσοτικά και ποιοτικά... Αν είχατε προλάβει εκείνη την εποχή δε θα καταδεχόσασταν τώρα να κατεβείτε στο τρίγωνο ούτε για να φτύσετε, όχι για να γαμήσετε

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Παιδιά πριν από 15 και βάλε χρόνια που ξεκίνησα εγώ τις καταδρομικές στις πιάτσες της Ομόνοιας δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανεβασμένο ήταν το επίπεδο, και ποσοτικά και ποιοτικά... Αν είχατε προλάβει εκείνη την εποχή δε θα καταδεχόσασταν τώρα να κατεβείτε στο τρίγωνο ούτε για να φτύσετε, όχι για να γαμήσετε
Άστα φίλε μεγάλη κατάντια πριν 20 με 22 χρόνια ξεκίνησα εγώ να πηγαίνω στο τρίγωνο κ οι περισσότερες άξιζαν κ με το παραπάνω τώρα σχεδόν όλες είναι κάτω του μετρίου πολύ σπάνια να βρεις κάποια που να αξίζει.Χθες το βράδυ που κατέβηκα πήγα με μια κ έφαγα φόλα κ έφυγα καλύτερα να μην πήγαινα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.049
Πόντοι
3.656
Χτεσινή καταδρομική στο τρίγωνο. Στην πρεζόπιατσα, λίγο παραπάνω από τον ΟΣΕ, έχει γίνει μάλλον σκούπα. Εξαφανισμένοι σχεδόν όλοι. 5 – 6 κορίτσια στον Ορφέα, ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας μόνιμα παρκαρισμένο. Αναρωτιέμαι τι θέλουν να πετύχουν τα άτομα που έχουν δώσει αυτή τη διαταγή. Στη Σωκράτους κατά πλειονοψηφία Τράβελοι, η Σάντυ, οι Πακιστανές, η Φιλιππινέζα, η ξεπέτα Γυφτοβουλγάρα, μια θεόχοντρη και η φαφούτα Βουλγάρα. Παρακμή σκέτη, με εξυπηρέτησε μια Μαρία, δηλώνει από Καρδίτσα, έχει εκεί Γυφτομαχαλά. Τέλος πάντων, πλήρες πρόγραμμα με κώλο για 15 ευρώ, καλή τιμή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom