lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 361
- Πόντοι
- 21
Σόρρυ, για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να γράψω από το κινητό. Η Ρωσίδα στη Μάρνη σε ποιο ύψος παίζει και τι ώρες τη βρίσκεις; Τηλ παίζει;
Εχω τηλ,σε sms δεν απαντησε,ισως πρεπει να τα γραφω Ρωσικα η greeklish που σε αυτο συνηθως διαβαζουν και γραφουν.Ειναι στη πλευρα προς λαυριου δηλαδη το καφε πορτοκαλι ως τη Λαυριου ειτε ορθια ειτε στις στασεις λεωφορειων.Αυτα κανουν οι περισσοτερες οποτε πρεπει να δεις μηπως καθεται με παρεα πχ μπορει να ναι σαν ατομα που περιμενουν λεωφορεια αλλα δεν ισχυει αυτο διοτι στη πραγματικοτητα δουλευουν.Ωρα εγω τη βρηκα νωρις 11-12,απογευματα δεν την εχω βρει.Γενικα αυτη η πλευρα δε βγαινουν αργα,νωρις εχεις τις περιοσστερες πιθανοτητες ειτε νωρις μεσημερι ειτε νωρις απογευμα.Αν τωρα τυχει κ τη δεις αλλη ωρα δεν ειναια πιθανο διοτι κανουν οτι γουσταρουν,μπορει να ναι 5 γυναικες νωριτερα και μετα να ναι 1-2 γυναικες χωρις να το συνηθιζουν.Αν δε πας αρκετες φορες δε βγαζεις ακρη για οποιαδηποτε κι αν τη βρεις κατευθειαν ειναι καθαρη τυχη διοτι ειτε δεν ειχε πελατη ειτε ειχε και βγηκε κ τη βρηκες,αν τη βρεις μαθε οτι μπορεις και ενημερωσε γιατι τη ψαχνωΣόρρυ, για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να γράψω από το κινητό. Η Ρωσίδα στη Μάρνη σε ποιο ύψος παίζει και τι ώρες τη βρίσκεις; Τηλ παίζει;
2 ερωτήσεις μόνο. Τι ώρα περίπου και αν αφήνει δάκτυλο και πιασίματαΠηρα την Ιταλιδα προχθες το βραδυ απο παραλιακη...40 σεξ στο αμάξι...Πολυ δυνατη...Στον σηκωνει πρωτα με μαλακια,πιπα μετα...και μετα με καβαλησε και βαραγε το κεφάλι στον ουρανο του αυτοκινήτου....κοντεψε να κανει ζημιά
Για ξενοδοχειο ποσο?Τηλ της κρατησες?Πηρα την Ιταλιδα προχθες το βραδυ απο παραλιακη...40 σεξ στο αμάξι...Πολυ δυνατη...Στον σηκωνει πρωτα με μαλακια,πιπα μετα...και μετα με καβαλησε και βαραγε το κεφάλι στον ουρανο του αυτοκινήτου....κοντεψε να κανει ζημιά
11.30 περιπου...αφηνει δαχτυλο και γλυψιμο ρογας2 ερωτήσεις μόνο. Τι ώρα περίπου και αν αφήνει δάκτυλο και πιασίματα
Τηλεφωνο δεν κρατησα...αξιζει για ξενοδοχειο 80 ζητησε αλλά δεν ειχα χρονο...Για ξενοδοχειο ποσο?Τηλ της κρατησες?
11.30 περιπου...αφηνει δαχτυλο και γλυψιμο ρογας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τηλεφωνο δεν κρατησα...αξιζει για ξενοδοχειο 80 ζητησε αλλά δεν ειχα χρονο...
Aν ξαναπας ζητα τηλ γιατι η τιμη ξενοδοχειου ειναι μια χαρα,με ενδιαφερει11.30 περιπου...αφηνει δαχτυλο και γλυψιμο ρογας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τηλεφωνο δεν κρατησα...αξιζει για ξενοδοχειο 80 ζητησε αλλά δεν ειχα χρονο...
Μήπως την πέτυχε κανείς αυτές τις μέρες ;Κανονικη,πιατσαρει απογευμα και βραδυ,την εχω και αρκετα αργα αλλα κυριως απογευματινες.Απογευματινες με βραδυνες
Την πέτυχες ;Ευχαριστω παιδια, θα την πετυχω φανταζομαι!
Εγω,τις ωρες που λεωΜήπως την πέτυχε κανείς αυτές τις μέρες ;
Φιλε αν δεν κανεις κινηση τζαμπα μας ρωτας γιατι ουτε θα καταλαβουμε ποια ειναι ουτε θα τη βρουμε.Σωστα λες,στον Οσε ειναι οσα περιεγραψες.Να ξαναπας να τη ψαξεις εκει αλλα κ στην ολη περιοχη.Μαρνης σωστα,μαλλον λες η απεναντι απο τον οσε ακριβως στο πεζοδρομο η λες απεναντι επι της Καρολου δηλαδη τον ιδιο δρομο που αλλαζει κ γινεται Μαρνης ονομαστικα,καμια αλλη διαφορα.Μπορει απλα να σε κοιταξε η να κοιταξε μπας κ δωσεις κατι.Ηλικια δε νομιζω γτ πολλες δε φαινονται παμω στην ηλικια.Ελπιζω να τη ξαναβρεις για να μας τη πλασαρεις.Προσεχε γτ οι ξανθιες της περιοχης ειναι αλλα φρουτα.Επιβεβαιωνω ομως οτι οντως υπαρχουν μικρες κ ολο κ θα δειτε καποια μικρη.Ισως εχασες την ευκαιρια σου.Βαλε αλαρμ,κορναρε,κοψε αντιδραση αν ερχεραι κτλ κ μιλα προσεκτικαΓεια χαρά σε όλους απο επισκεπτη στην αθηνα , Να ευχαριστήσω κατ αρχην ολους για ολες τις αναλυτικες περιγραφές και εμπειρίες σας ! ..μηπως ξερετε , ενα ψηλο ξανθο μουνι ,αδυνατο ,ζαβλακομενο σκαμενο απ τις πιπες (τις γυάλινες που μαλον ρουφάει ) αλλα νέα μέχρι 20 -25 το πολύ φαινόταν απ το ολο στήσιμο της ..Τωρα με δρομο που την ειδα δεν θα σας βοηθησω ..απλα γύρναγα και χάζευα ,προχτες κατα τις 7 , δεν ηταν στημενη για ..πελατη μαλον , την ειδα απεναντι απο εκει που ειναι ψόφια κατω καμια 200 ανθρωποι ολοι μαζεμενοι μπροστά απο ενα κτηριο , ο δρομος βγάζει μαλον στην πλατεια καραισκακη ισως να λεγετε μαρνης αν δεν κανω λαθος , Θεα ηταν ,εν τω μεταξυ μες στον χαμό που γινότανε ,που με κόψε οτι την εκοβα ,και γυρισε και με ειδε μες στο αμαξι... ήθελα να κατεβαινα και να την έγλυφα εκει μες την μέση το δρόμου ..άλλα τελικά δεν έκανα τίποτα.. μήπως εχει κάνεις καμιά ιδεα... που την πετυχαίνουμε ?
Απο τις πιο ευκολες,τζαμπα ρωτας αν δε παςΤην πέτυχες ;
Την πέτυχες ;
περασα μια βολτα την προηγουμενη παρασκευη και ειδα μια εγκυο εξω απο το σωματειο διπλα στον ορφεα. Αλλα λιγο ξενερωσα που ηταν ετσι χοντρουλα και δεν εκανα κινηση. Ηταν γυρω στις 19.30 με 20.00. Τη φανταζομουνα πιο καλλιγραμμη. Δε μου διεγειρε τη φαντασια και τις στιτικες ορμονες μου!Την πέτυχες ;