Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.073
Πόντοι
3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική. Πήγα ελπίζοντας να συναντήσω την Φαν Φαν, αλλά δεν πιατσάριζε. Η Σάντυ έχει χειροτερέψει ακόμα περισσότερο, έχει γίνει σαν μαϊμού, η Μαρία Από την Ερυθραία είναι να την κλαις, δεν δικαιολογείται η κατάντια της, μάλλον έχει κάποια αρρώστια. Μια γύφτισσα κοντή, πανάσχημη έξω από τον Ορφέα μου ζήτησε 30 ευρώ. Κατέληξα στην Κινέζα, ήταν η μοναδική επιλογή

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
Ελενη,βγαινει καθημερινα,25 παιρνει νομιζω οποτε παζαρεψε για 20,αν δε τη βρεις Ορφεα κοιτα γυρω στη περιοχη του Ορφεα γτ πηγαινοερχεται κυκλικα
εσυ την γκαστρωσες κερατουκλη?

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα από τρίγωνο. Πηγαίνω 3 μέρες τώρα κάθε μέρα, μεσημέρια κ βραδυ.
Κυρίως για την μιλφ με τα καστανο-μαυρα μαλλιά, συνήθως καρέ με βυζάρες κ ωραία μπούτια που είναι παντα στο Λιμπερτι. Άφαντη, κ ενώ είχα ενθουσιαστεί με την Λίνα που έχει βυζαρες όσο την παρατηρώ κάτι δν μου κάνει όπως τον πρώτο καιρό.
Κ επειδή δεν ήθελα να φύγω αχυστος βλέπω την γκρανι Λαρίσα στην Χαλκοκονδύλη. Και μου μπαίνουν ιδέες...αυτό ήταν. Ειπα να συμπληρώσω το καρέ, την 4αδα με τις πιο γνωστές γκρανι.
Πήρε 20 συν 5 στο access. Δεκτική, τρυφερή, όχι βιαστική, φοβερή πίπα, αργή κ με ωραίες κινήσεις. Βυζιά οκ για την ηλικία της, κωλος μεγαλος κ σφιχτός, κοιλιά οκ δν περίμενα να είναι πλάκα. Τον έφαγε χωρίς μα κ μου κ γενικά το ευχαριστήθηκα.
Σύνοψη, από τα 4 γκρανι που έχω πάρει επί της Χαλκοκονδύλη μόνο με 1 δν πέρασα καλά, με την κοκκινομαλα που είχε πολλά μην ακουμπάς κ μη ποιανεις, και μιλάω για απλά πράγματα πχ να της ακουμπήσω το χέρι στο κεφάλι ενώ μου περνει πίπα, όχι να τον σπρώξω, απλά να το ακουμπήσω!

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Λοιπόν ξανακατέβηκα τρίγωνο . Εκεί που πάω να φύγω μίλαγα με ένα μίλφ Βανέσα λέγεται . Μαύρο μαλλί πίσσα λίγο κοιλίτσα βυζί 2,5 λίγο πεςμένο φόραγε αθλητικά και πράσινη μπλούζα έκφυλο πρόσωπο αλλά δεν με χάλασε στα γούστα μου 30 για μισή ώρα συν 10 ξενοδοχείο . Λέω τι έχω να χάσω δεν γαμιέται. Είσοδος στο δωμάτιο . Ξεκινάμε με προκαταρκτικά την ρίχνω κρεβάτι και άφησε γλυφομούνι κανονικά και με τον νόμο την έκανα να χύσει και δάχτυλο άφησε και γλώσσα . Μετά μου παίρνει πίπα με προφυλακτικό και έδωσε και τις 2 τρύπες της . Η πίπα δυνατή με ένταση ρυθμό υγρή και πολύ. 2 στάσεις παίχτηκαν στα 4 και ανέβηκε πάνω μου . Στα 4 πήρα κωλο και απολάμβανα την θέα . Κατέθεσα μέσα στην καπότα . Είναι φιλική από Βουλγαρία μιλάει καλά ελληνικά και κάνει σόσιαλ . Αν τύχει θα την ξαναπάρω .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λοιπόν ξανακατέβηκα τρίγωνο . Εκεί που πάω να φύγω μίλαγα με ένα μίλφ Βανέσα λέγεται . Μαύρο μαλλί πίσσα λίγο κοιλίτσα βυζί 2,5 λίγο πεςμένο φόραγε αθλητικά και πράσινη μπλούζα έκφυλο πρόσωπο αλλά δεν με χάλασε στα γούστα μου 30 για μισή ώρα συν 10 ξενοδοχείο . Λέω τι έχω να χάσω δεν γαμιέται. Είσοδος στο δωμάτιο . Ξεκινάμε με προκαταρκτικά την ρίχνω κρεβάτι και άφησε γλυφομούνι κανονικά και με τον νόμο την έκανα να χύσει και δάχτυλο άφησε και γλώσσα . Μετά μου παίρνει πίπα με προφυλακτικό και έδωσε και τις 2 τρύπες της . Η πίπα δυνατή με ένταση ρυθμό υγρή και πολύ. 2 στάσεις παίχτηκαν στα 4 και ανέβηκε πάνω μου . Στα 4 πήρα κωλο και απολάμβανα την θέα . Κατέθεσα μέσα στην καπότα . Είναι φιλική από Βουλγαρία μιλάει καλά ελληνικά και κάνει σόσιαλ . Αν τύχει θα την ξαναπάρω .
Σημείωση η Βανέσα είναι έξω από το liberty μετά της 5-6 το απόγευμα .

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Μόλις γύρισα από τρίγωνο. Πηγαίνω 3 μέρες τώρα κάθε μέρα, μεσημέρια κ βραδυ.
Κυρίως για την μιλφ με τα καστανο-μαυρα μαλλιά, συνήθως καρέ με βυζάρες κ ωραία μπούτια που είναι παντα στο Λιμπερτι. Άφαντη, κ ενώ είχα ενθουσιαστεί με την Λίνα που έχει βυζαρες όσο την παρατηρώ κάτι δν μου κάνει όπως τον πρώτο καιρό.
Κ επειδή δεν ήθελα να φύγω αχυστος βλέπω την γκρανι Λαρίσα στην Χαλκοκονδύλη. Και μου μπαίνουν ιδέες...αυτό ήταν. Ειπα να συμπληρώσω το καρέ, την 4αδα με τις πιο γνωστές γκρανι.
Πήρε 20 συν 5 στο access. Δεκτική, τρυφερή, όχι βιαστική, φοβερή πίπα, αργή κ με ωραίες κινήσεις. Βυζιά οκ για την ηλικία της, κωλος μεγαλος κ σφιχτός, κοιλιά οκ δν περίμενα να είναι πλάκα. Τον έφαγε χωρίς μα κ μου κ γενικά το ευχαριστήθηκα.
Σύνοψη, από τα 4 γκρανι που έχω πάρει επί της Χαλκοκονδύλη μόνο με 1 δν πέρασα καλά, με την κοκκινομαλα που είχε πολλά μην ακουμπάς κ μη ποιανεις, και μιλάω για απλά πράγματα πχ να της ακουμπήσω το χέρι στο κεφάλι ενώ μου περνει πίπα, όχι να τον σπρώξω, απλά να το ακουμπήσω!
Τη Λινα τι ωρες την ειδες?Τι εννοεις κατι δε σου κανει?Σε βυζια η σε συμπεριφορα?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σημείωση η Βανέσα είναι έξω από το liberty μετά της 5-6 το απόγευμα .
Σιγουρα μιλφ?Γιατι η μονη Βανεσσα ως τωρα ειναι μικρη και αραζει με Τανια?Απ τις καινουριες θα ναι

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.578
Πόντοι
206
Είναι κανένας στο πεδίο της μάχης ? Να πιούμε καφέ

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.578
Πόντοι
206
Πέτυχα την Έλλη με ένα κόκκινο ωραίο φόρεμα. Από μακρυά με καυλώνε η αλήθεια. Από κοντά με χάλασαν τα δόντια της. 30 μου είπε για μισή ώρα.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.578
Πόντοι
206
Τελικά πήρα τη Νικολέττα, 25 ετών φοιτήτρια Ελληνίδα. Ωραίο μουνακι, μελαχρινή κοντουλα με τατουάζ, ωραίο στυλ, χαλαρή και άνετη. 25 μου είπε +5 Ορφέας. Με καύλωσε αμέσως, πίπα χωρίς, δέχονταν δάκτυλο, την πήδηξα δυνατά σε 2 στάσεις χωρίς μα και μου. Girlfriend experience θα έλεγα. Είχε καιρό να με πείσει κάποια στον Ορφέα να τη γαμησω, πόσο μάλλον να περάσω καλά!!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Πέτυχα την Έλλη με ένα κόκκινο ωραίο φόρεμα. Από μακρυά με καυλώνε η αλήθεια. Από κοντά με χάλασαν τα δόντια της. 30 μου είπε για μισή ώρα.
30 δεν αξιζει,μονο να φερθεις επιτεθετικα εντος και αφεθει.Αλλα με οσα ειπωθηκαν οχι.Κ γω μια νυχτα ειχα παθει το ιδιο,δεν ειμουν σιγουρος κ μετα που την ειδα καταλαβα οτι σκορπισα χρονο σα μαλακας.Απο μακρια τραβαει,απο κοντα τραβαει,απο πολυ κοντα δε τραβαει για ολους τους λογους που χουν ειπωθει.Αυτη ειναι η χαρακτηριστικη γκομενα που χει καποιον κ μεσα κανει σα να μην τον εχει αν τα βρισκετε.Αλλα εκει ειναι η ερωτηση του εκατομμυριου,τα βρισκετε?Γιατι αν τα βρισκετε επειδη βαζεις περισσοτερα τοτε ειναι (στα) δεν

• Like
Αντιδράσεις: Teo84

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Τελικά πήρα τη Νικολέττα, 25 ετών φοιτήτρια Ελληνίδα. Ωραίο μουνακι, μελαχρινή κοντουλα με τατουάζ, ωραίο στυλ, χαλαρή και άνετη. 25 μου είπε +5 Ορφέας. Με καύλωσε αμέσως, πίπα χωρίς, δέχονταν δάκτυλο, την πήδηξα δυνατά σε 2 στάσεις χωρίς μα και μου. Girlfriend experience θα έλεγα. Είχε καιρό να με πείσει κάποια στον Ορφέα να τη γαμησω, πόσο μάλλον να περάσω καλά!!
καινουριο φρουτο?Δυσκολο να πε αληθεια περι ''φοιτητριας'' σε τοσο δημοσιο μερος.Μαλλον εννοοει αιωνια φοιτητρια.Πως σου φανηκε?Κανονικη η πρεζου?Αδυνατη?Απο προσωπο?Καποια χαρακτηριστικα να τη καταλαβω?Τι ωρα τι βρηκες?Ρωτησες τα βασικα οπως τι ωρες βγαινει?Ποιες μερες?Τηλ?FB-INSTA?Κ οι Ελληνιδες προτιμουν Ελληνες οποτε μας κανει αυτη αν εχει τη συμπεριφορα που λες,αν ξαναπας παρε πληροφοριες κ πες της οτι υπαρχει κοσμος,ετσι κανω εγω κ τσουλανε κ αυτες κ εμεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom