Ιάσονος, σε όσα συγκράτησα πριν 2 ώρες διότι το εχω κόψει το
Μεταξουργείο εδώ και χρόνια:
1α Η τελειωμένη γρια Ντασα και η Αλεξάνδρα. Τη δεύτερη δεν θα ήθελα να την περιγράψω. Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει.
1γ Μια μοσχαροκεφαλη που βρίσκεται εκεί εδω και πολύ καιρό. Τα έχει τα χρονακια της αλλά είναι πάντα πρόσχαρη στο σαλόνι.
19 ισόγειο Αναστασία. Mature που τρωγόταν εμφανισιακά.
30 υπόγειο το ψυχασθενες ξανθό μπάζο. Συγγνώμη που μιλάω έτσι για μια influencer του τικτοκ!
30 Ζωή. Την είχα πάρει πριν ακριβώς 11 χρόνια. Στέκεται ακόμα καλά για τη ζωή που κάνει. Pun intended.
31 (Χοστελ) Στο βάθος ήταν ένα μετριοτατο λατινοειδες. Στο άλλο βρίσκονταν στα δωμάτια και δεν περίμενα.
32 ισόγειο δεξιά: Άννα γυφτάκι με απλό πρόγραμμα. Άνετα θα την έτρωγα αν και είχα ήδη χυσει πριν λίγο, όμως είχε εντελώς ξινισμενη φάτσα.
36 Katie και Χριστίνα. Ψιλοαδιαφορα μονοκόμματα ανατολικά. Τη δεύτερη τη θυμάμαι εδώ και χρόνια σε αυτόν τον οίκο. Μια ζωή με τα μούτρα κατεβάσμενα.
37 Βανέσσα. Ο,τι πρέπει με αυτόν το σωματότυπο για όσους έχουν φετίχ με barely legal teens. Στη διαπασών το "Varkaris" του Daima.
37 Πορνομαλ: Η μόνη που άξιζε ήταν στο υπόγειο (2) η Μια. Λατίνα, αλλά ευδιάθετη και δεν μου έκανε για φολα.
43: Ελένη, Λιβαδιωτισα, Σάρα (έγκυος είναι αυτή;) και ένα πλαστικό χοντροκομμένο λατινοειδες.
44 ισόγειο Αλεχανδρα και Barbie. Λατινοειδη, το ένα χαλια, το άλλο το σκουρόχρωμο τρωγόταν. Θα άρεσε στον Περπάτημα...
Στο ακριβώς δίπλα με το διάδρομο είχαν τη Μια και τη Βανέσα. Αυτό με τα ράστα δεν ήταν κακο.
Στο άλλο το ανυψωμένο μια μελαχρινή ανατολική που δεν βγήκε καν σαλόνι και μαλακιζοταν στο τηλέφωνο.
Λεωνιδου ισογειο βγήκε μια αδελφή που τον είχα πετύχει στο Χοστελ πριν χρόνια και προσπαθούσε να έρθει κοντά μου
Παρουσίασε μια μαύρη (Μέση) και μια θεοχοντρη Βαλεντίνα.
Πολύ hardcore και cult όποιος μύστης καταφέρει και γαμησει αυτες τις δύο σε τρίο ενώ απέξω είναι η κραγμενη που την πέφτει σε ό,τι κινειται με πουτσο.
*Για όσους την αναζητούν, η Ντάρια στην Κολωνού ήταν κλειστά.
Κατά τα άλλα, ούτε 5% δεν ήταν οι λευκοί σήμερα που πέρασα. Οι υπόλοιποι πρέπει να ανήκαν στους ανέγγιχτους των Ινδών κρίνοντας από την εμφάνιση και τους τρόπους τους.
Επίσης, πολλή κίνηση συγκριτικά με τη Φυλής. Ανήκουστο και απαράδεκτο πάντως να θέλουν παραπάνω από 10 ευρώ σε αυτές τις τρωγλες.