Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (23 μέλη και 186 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.623
Πόντοι
10.656
Αν υπάρχουν μπουρδέλα τότε κ ζούμε, θα κατεβαίνουμε με τις μαγκούρες κ τις τραγιάσκες:2funny:
Πουθενα δεν πανε τα μπουρδελα, θα ειναι μαζι μας μεχρι το τελος. Αφου αντεξαν στις αντιξοες συνθηκες, τωρα ειναι ευκολα τα πραγματα.
Εδω θα ειμαστε Μητσο, και θα κανουμε τρις χειροτερα στις μπουρδελοτσαρκες μας γιατι θα εχουμε το ακαταλογιστο των γεροντων
Πορνογερους θα μας φωναζουν οι νεολαιοι, και θα τους λεμε ιστοριες για πουτανες απο τα νιατα μας :rockon:

1755292322342.png

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
:wink:

Επειδη ειναι κοντη ειναι και υποαναπτυκτη τυπε μου; :think: Για τα κυβικα της εχει σχετικα μεγαλο βυζι, αν ειχε μεγαλυτερο θα καμπουριαζε. Αν αυτη μοιαζει με παιδακι δημοτικου, τι να πουν κι αυτες που πραγματικα παρεμειναν ατροφικες καθολη την καριερα τους (ναταλιτσα γνωστη, αναμπελ επι κοβιντ, σονια προ διετιας ι37 ή χριστινα Ι33 προ δεκαετιας, Νταρια-Ντανιελα κ11 γυρολογος που ανεφερες, απο αυτες που εχω παρει προσωπικα, και πολλες που ξεχναω, συν την Καμυ που δουλευει μαζι με τη Βανεσσα).

Μηπως ειδες καποια αλλη; Γιατι η δηλωση οτι "δεν θα σου σηκωνοταν με την Βανεσσα" (καθαρα απο αποψη εμφανισης μιλαω, οχι συμπεριφορας) ειναι καπως υπερβολικη, εικαζω οτι κατι εχεις μπερδεψει...

αλλη ειναι, η Νταρια του κ30 ειναι Γυναικα
Ιάσονος 37 ηταν και την είπε Βανέσα. Ένα κοριτσάκι γύρω στο 1,55 το πολύ 35-40 κιλά χωρίς κώλο χωρίς βυζι. Πως να μου σηκωθεί ρε τύπε μου;;; Είναι ο σωματότυπος που απεχθάνομαι γιατι δεν θυμίζει γυναίκα, πολύ απλά.

• Like
Αντιδράσεις: noblue

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.623
Πόντοι
10.656
Ιάσονος 37 ηταν και την είπε Βανέσα. Ένα κοριτσάκι γύρω στο 1,55 το πολύ 35-40 κιλά χωρίς κώλο χωρίς βυζι. Πως να μου σηκωθεί ρε τύπε μου;;; Είναι ο σωματότυπος που απεχθάνομαι γιατι δεν θυμίζει γυναίκα, πολύ απλά.
Χωρις βυζι η Βανεσσα; :think:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!
nuclear explosion GIF

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 Η ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΗ ΒΥΖΑΡΟΥ ΒΑΝΕΣΣΑ :headbang2::headbang2: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΗ :hi::hi:

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Πριν λίγο καιρό συναγωνιστης κόλλησε βλεννορρια από την ακα πίπα της Ζανας. Ανετρεξε κάποιες σελίδες πίσω και θα το βρεις. Για αυτό λέγεται ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!
Για ψάξου λίγο τις επόμενες μέρες αν κολλησες τίποτα. Μικρες πιθανότητες αλλά υπαρκτες.
Διαβάστε λίγο ρε μαλάκες το site! Μην είστε επιδερμικοι!
Και έχει ξανακολλησει κάποιον στο παρελθόν!
Άϊντε!
Συναγωνιστή μου έβαλες νέφτι στον κωλο!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Χωρις βυζι η Βανεσσα; :think:

Εάν περασε κάποιος που την ξέρει θα μας διαφωτίσει. Εγώ αυτή που είδα ήταν παιδάκι ανορεξικο. Και 4αρια βυζιά να είχε που δεν τα είδα και πολύ καλά γιατί είδα πιο πολύ πλάτη και κώλο, θα ήταν για γέλια.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Εάν περασε κάποιος που την ξέρει θα μας διαφωτίσει. Εγώ αυτή που είδα ήταν παιδάκι ανορεξικο. Και 4αρια βυζιά να είχε που δεν τα είδα και πολύ καλά γιατί είδα πιο πολύ πλάτη και κώλο, θα ήταν για γέλια.
Ρε συ την άλλη από Μενίδι Ρουμανίας θα είδες...που έδινε και κώλο στον απέναντι οίκο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.623
Πόντοι
10.656
Τελος παντων οπως και να χει δεν σου βαζω χερι, το καταλαβαινεις. Απλα νομιζα οτι την μπερδεψες με την Καμυ που δουλευε μαζι της...
Κατα τα αλλα τα γουστα ειναι γουστα, εντος του "φυσιολογικου" και οχι του ανωμαλου, αν μπορουμε καπως να το οριοθετησουμε. Και γω την ιδανικη γυναικα την θελω στο 1.70 με τεσσαρια βυζια και bubble butt, αλλα δεν θα παραμελησω τα κοντοπουτανα, τα οποια ειναι και το εθνικο μας προιον. Η μεση ελληνιδα εχει υψος 1.65, αρα χοντρικα οι μισες πανω οι μισες κατω. Στο 1.60 που ειναι η βανεσσα και με το δυαρακι βυζι της, μου φαινεται παραλογο να γινεται νυξη για "παιδικο κορμι", οταν εχουν περασει οπως ειπα και πριν, κοπελες με τις οποιες αν σε δει κανενας περιεργος να περπατατε χερι-χερι στο δρομο, θα παρει το 100 :tooth: Και οι τυπισσες δεν ηταν 18 χρονων, η Ναταλιτσα πχ κοντευει 30. Ανυπαντρες να μεινουν αυτες;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.623
Πόντοι
10.656
Ρε συ την άλλη από Μενίδι Ρουμανίας θα είδες...που έδινε και κώλο στον απέναντι οίκο.
Και γω αυτο πιστευω. Αλλα δεν εχω περασει προσφατα απο τον οικο και εχω να δω την Βανεσσα πολλους μηνες, δεν βαζω το χερι μου στη φωτια... Εδω καλα καλα δεν μπορω να θυμηθω αν την ειχα γαμησει στο Ι20 :think: :tooth::truce:Ηταν δυσκολες και αλκοολικες εποχες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δε ταιριαζουν αυτα που λεγονται με τη Βανεσσα.Με την Αννα του ιδιου σπιτιου ειναι πιο ταιριαστα.Καπως κοντα αλλα η Βανεσσα δειχνει πιο γυναικα με την εννοια της εμφανισης κ εχει μεγαλυτερο βυζι.Μου φαινεται η Βανεσσα ειναι κ πιο λευκοδερμη σε σχεση με Αννα κ αλλαζουν τα βυζια κ οι κωλοι τους,παρομοιες καπως αλλα κ διαφορετικες στη πραξη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τελος παντων οπως και να χει δεν σου βαζω χερι, το καταλαβαινεις. Απλα νομιζα οτι την μπερδεψες με την Καμυ που δουλευε μαζι της...
Κατα τα αλλα τα γουστα ειναι γουστα, εντος του "φυσιολογικου" και οχι του ανωμαλου, αν μπορουμε καπως να το οριοθετησουμε. Και γω την ιδανικη γυναικα την θελω στο 1.70 με τεσσαρια βυζια και bubble butt, αλλα δεν θα παραμελησω τα κοντοπουτανα, τα οποια ειναι και το εθνικο μας προιον. Η μεση ελληνιδα εχει υψος 1.65, αρα χοντρικα οι μισες πανω οι μισες κατω. Στο 1.60 που ειναι η βανεσσα και με το δυαρακι βυζι της, μου φαινεται παραλογο να γινεται νυξη για "παιδικο κορμι", οταν εχουν περασει οπως ειπα και πριν, κοπελες με τις οποιες αν σε δει κανενας περιεργος να περπατατε χερι-χερι στο δρομο, θα παρει το 100 :tooth: Και οι τυπισσες δεν ηταν 18 χρονων, η Ναταλιτσα πχ κοντευει 30. Ανυπαντρες να μεινουν αυτες;
Στη φατσα η Ναταλια μπορει μα φανει κ μεγαλυτερη αλλα κρατα σωμα χαμηλοτερο της ηλικιας κ σωζεται,τη πρωτη φορα μου φανηκε της ηλικιας κ πιο νεα,τωρα σα να μεγαλοδειξε.Φυσικα αλλαγες εικονας λογω μαλλιων-βαψιματων ισχυουν σε ολες

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Συναγωνιστή μου έβαλες νέφτι στον κωλο!
Δυστυχώς το ξέρω, αλλά έπρεπε να στο πω. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Άντε ένα 5% να κολλήσεις ΑΝ δεν το έχει καταπολέμησει ήδη αυτή. Που λογικά θα το έχει καταπολέμησει. Άρα κοιμήσου ήσυχος. Αν είσαι τόσο άτυχος με το πρώτο σύμπτωμα πας σε έναν αφροδισιολόγο ή στο Συγγρο παίρνεις μια δυνατή αντιβίωση και όλα καλά. Σε 10 μέρες θα είσαι σπέσιαλ. Όταν κατουρας έχε το νου σου για τσούξιμο. Το πρώτο σύμπτωμα. Ή έκκριση πράσινων υγρών από ουρήθρα. Τέλος συζήτησης. Σπαμαρουμε το νήμα. Να διαβάζετε ρε μαλάκες! Τι το έχουμε το Bou; Να ενημερωνόμαστε μόνο για αυτές που γαμιουντε καλά;;;

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.825
Πόντοι
2.246
Πριν 2-3 μέρες που πέρασα απόγευμα από εκεί δούλευε η Βανέσα και η Άννα. Έχουν ίδιο σωματότυπο και οι δύο,η διαφορά είναι στο χρώμα του δέρματος η Άννα λίγο πιο σκούρα με μικρό βυζί,ενώ η Βανέσα έχει πολύ μεγάλα βυζιά για τα κυβικά της και έχει πιο λευκό δέρμα.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.546
Πόντοι
1.336
Αυτη ηταν ? Εχω καιρο να περασω να τη δω.
Η βανεσσα παντως παει με το γκομενο της στη δουλεια, τον εχω πετυχει πολλες φορες να ειναι μεσα στο δωματιο υπηρεσιας στην Ιασωνος . Οταν τον βλεπω μεσα στο κουζινακι επιλεγω παντα δωματιο κοντα στο δωματιο υπηρεσιας, σφυροκοπω αγρια τη μικρη μεσα στο δωματιο ενω την λεω φωναχτα πουταναρα, αφου την γαμησω σκληρα πριν φυγω περναω απο το κουζινακι και λεω στην υπηρεσια οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο μεσα στο δωματιο και γουσταρει πολυ να γαμιεται.
Ο τυπος ηταν ετοιμος να εκραγει την τελευταια φορα.
Ελληνας ειναι ο κερατας, Γιωργο τον λενε.

Αναμνηστικές Φωτογραφίες από "Βανέσα" που μας αποχαιρέτησε, μιας και ακούγονται φήμες ότι είναι έγκυος.
IMG_20240429_172809-OFF.jpg
IMG_20240501_022610-OFF.jpg

Η Καμη μολις τώρα πάει στο Ιάσωνος 32.. οσοι πιστοί προσέλθετε..

20250703_192505.jpg

Η αδύνατη ειναι η Καμη

Screenshot_20250703_204130_XSCamera.jpg

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.196
Πόντοι
35.948
Είναι όντως σαμιαμίδι, αλλά έχει κρεμαστό βυζί. Αυτό είναι τάχα το "ατού" της...

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386
Ιάσονος, σε όσα συγκράτησα πριν 2 ώρες διότι το εχω κόψει το Μεταξουργείο εδώ και χρόνια:

1α Η τελειωμένη γρια Ντασα και η Αλεξάνδρα. Τη δεύτερη δεν θα ήθελα να την περιγράψω. Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει.

1γ Μια μοσχαροκεφαλη που βρίσκεται εκεί εδω και πολύ καιρό. Τα έχει τα χρονακια της αλλά είναι πάντα πρόσχαρη στο σαλόνι.

19 ισόγειο Αναστασία. Mature που τρωγόταν εμφανισιακά.

30 υπόγειο το ψυχασθενες ξανθό μπάζο. Συγγνώμη που μιλάω έτσι για μια influencer του τικτοκ!

30 Ζωή. Την είχα πάρει πριν ακριβώς 11 χρόνια. Στέκεται ακόμα καλά για τη ζωή που κάνει. Pun intended.

31 (Χοστελ) Στο βάθος ήταν ένα μετριοτατο λατινοειδες. Στο άλλο βρίσκονταν στα δωμάτια και δεν περίμενα.

32 ισόγειο δεξιά: Άννα γυφτάκι με απλό πρόγραμμα. Άνετα θα την έτρωγα αν και είχα ήδη χυσει πριν λίγο, όμως είχε εντελώς ξινισμενη φάτσα.

36 Katie και Χριστίνα. Ψιλοαδιαφορα μονοκόμματα ανατολικά. Τη δεύτερη τη θυμάμαι εδώ και χρόνια σε αυτόν τον οίκο. Μια ζωή με τα μούτρα κατεβάσμενα.

37 Βανέσσα. Ο,τι πρέπει με αυτόν το σωματότυπο για όσους έχουν φετίχ με barely legal teens. Στη διαπασών το "Varkaris" του Daima.

37 Πορνομαλ: Η μόνη που άξιζε ήταν στο υπόγειο (2) η Μια. Λατίνα, αλλά ευδιάθετη και δεν μου έκανε για φολα.

43: Ελένη, Λιβαδιωτισα, Σάρα (έγκυος είναι αυτή;) και ένα πλαστικό χοντροκομμένο λατινοειδες.

44 ισόγειο Αλεχανδρα και Barbie. Λατινοειδη, το ένα χαλια, το άλλο το σκουρόχρωμο τρωγόταν. Θα άρεσε στον Περπάτημα...

Στο ακριβώς δίπλα με το διάδρομο είχαν τη Μια και τη Βανέσα. Αυτό με τα ράστα δεν ήταν κακο.

Στο άλλο το ανυψωμένο μια μελαχρινή ανατολική που δεν βγήκε καν σαλόνι και μαλακιζοταν στο τηλέφωνο.

Λεωνιδου ισογειο βγήκε μια αδελφή που τον είχα πετύχει στο Χοστελ πριν χρόνια και προσπαθούσε να έρθει κοντά μου
Παρουσίασε μια μαύρη (Μέση) και μια θεοχοντρη Βαλεντίνα.
Πολύ hardcore και cult όποιος μύστης καταφέρει και γαμησει αυτες τις δύο σε τρίο ενώ απέξω είναι η κραγμενη που την πέφτει σε ό,τι κινειται με πουτσο.

*Για όσους την αναζητούν, η Ντάρια στην Κολωνού ήταν κλειστά.

Κατά τα άλλα, ούτε 5% δεν ήταν οι λευκοί σήμερα που πέρασα. Οι υπόλοιποι πρέπει να ανήκαν στους ανέγγιχτους των Ινδών κρίνοντας από την εμφάνιση και τους τρόπους τους.

Επίσης, πολλή κίνηση συγκριτικά με τη Φυλής. Ανήκουστο και απαράδεκτο πάντως να θέλουν παραπάνω από 10 ευρώ σε αυτές τις τρωγλες.
Περιπου την ιδια ωρα που εκανες τσαρκα ημουνα και γω στο Μεταξι....Οντως γινοτανε του επενδυτη το καγκελο...πολυς κοσμος...να συμπληρωσω στην ενημερωση που εκανες....

Στο Περδικας 1 οροφος ηταν η Αλβανιδα η Γκαμπριελα μαζι με την σκουροχρωμη λατινοκωλαρα με την Χλοη (νταρντανα με τεραστια γυαλια, ομορφη)

Με εκπληξη διαβασα οτι η Λατινα η Μια ειναι ακομα στο πορνομολ(2) υπογειο...απο οτι μου ειχε πει καπου στα μεσα Αυγουστου θα επεστρεφε Κολομβια και θα ξαναγυρναγε παλι το Φεβρουαριο του 2026...οποτε αυριο θα παω μηπως την πετυχω και της ριξω ενα τελευταιο....ειναι καλη και υποτακτικη παντως αμα θες να την δοκιμασεις...

Στο Λ28 Νεσση και Βαλεντινα....δεν εχω παει και με τις δυο ταυτοχρονα αλλα με την καθε μια ξεχωριστα...εαν σου αρεσουν τα πιασιματα τοτε Νεσση δαγκωτο...ειδικα στα 4 ειναι αρρωστια...και ο Παναγιωτης ο Γκευ τσατσος αμα σε συμπαθησει σε αφηνει πανω απο 10λεπτο δωματιο....

Το ιδιο εκπληξη μου εκανε που και η Χριστινα ειναι ακομα εδω στο Κ45 και αυτη μου ειχε πει οτι Αυγουστο θα εφευγε Ουκρανια στην Οδυσσο....οποτε ισως προλαβαινουμε αυριο να παμε και εκει...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Το θεμα ειναι οταν εχεις ξεμεινει απο λεφτα και πρεπει να κοψεις τη μαλακια ταυτοχρονα για ιατρικους κ ψυχολογικους λογους.Τι κανεις εκει?
Αφήνεις τη χείρα και πιάνεις τη ζωντοχήρα!

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Δυστυχώς το ξέρω, αλλά έπρεπε να στο πω. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Άντε ένα 5% να κολλήσεις ΑΝ δεν το έχει καταπολέμησει ήδη αυτή. Που λογικά θα το έχει καταπολέμησει. Άρα κοιμήσου ήσυχος. Αν είσαι τόσο άτυχος με το πρώτο σύμπτωμα πας σε έναν αφροδισιολόγο ή στο Συγγρο παίρνεις μια δυνατή αντιβίωση και όλα καλά. Σε 10 μέρες θα είσαι σπέσιαλ. Όταν κατουρας έχε το νου σου για τσούξιμο. Το πρώτο σύμπτωμα. Ή έκκριση πράσινων υγρών από ουρήθρα. Τέλος συζήτησης. Σπαμαρουμε το νήμα. Να διαβάζετε ρε μαλάκες! Τι το έχουμε το Bou; Να ενημερωνόμαστε μόνο για αυτές που γαμιουντε καλά;;;
Σ' ευχαριστώ θερμά αγαπητέ μου συναγωνιστά, έχεις δίκιο στα "πάντα όλα"

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Εννοείται ότι θα μείνουν ανύπαντρες οι κοντές. Εγώ είμαι 1,86 και κάτι τέτοιες δεν τις κοιτάω καν. Έχω δει τύπους στο ύψος μου και ψηλοτερους να κυκλοφορούν χέρι χέρι με κάτι τάπες και είναι για γέλια. Λες και έβγαλαν το παιδάκι τους βόλτα . Εγώ είμαι όπως το λες, από 1,70 και πάνω θέλω την γυναίκα και νταρντανα αλλιώς να μου λείπει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom