Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (4 μέλη και 127 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.015
Πόντοι
1.326
Ιάσονος, σε όσα συγκράτησα πριν 2 ώρες διότι το εχω κόψει το Μεταξουργείο εδώ και χρόνια:

1α Η τελειωμένη γρια Ντασα και η Αλεξάνδρα. Τη δεύτερη δεν θα ήθελα να την περιγράψω. Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει.

1γ Μια μοσχαροκεφαλη που βρίσκεται εκεί εδω και πολύ καιρό. Τα έχει τα χρονακια της αλλά είναι πάντα πρόσχαρη στο σαλόνι.

19 ισόγειο Αναστασία. Mature που τρωγόταν εμφανισιακά.

30 υπόγειο το ψυχασθενες ξανθό μπάζο. Συγγνώμη που μιλάω έτσι για μια influencer του τικτοκ!

30 Ζωή. Την είχα πάρει πριν ακριβώς 11 χρόνια. Στέκεται ακόμα καλά για τη ζωή που κάνει. Pun intended.

31 (Χοστελ) Στο βάθος ήταν ένα μετριοτατο λατινοειδες. Στο άλλο βρίσκονταν στα δωμάτια και δεν περίμενα.

32 ισόγειο δεξιά: Άννα γυφτάκι με απλό πρόγραμμα. Άνετα θα την έτρωγα αν και είχα ήδη χυσει πριν λίγο, όμως είχε εντελώς ξινισμενη φάτσα.

36 Katie και Χριστίνα. Ψιλοαδιαφορα μονοκόμματα ανατολικά. Τη δεύτερη τη θυμάμαι εδώ και χρόνια σε αυτόν τον οίκο. Μια ζωή με τα μούτρα κατεβάσμενα.

37 Βανέσσα. Ο,τι πρέπει με αυτόν το σωματότυπο για όσους έχουν φετίχ με barely legal teens. Στη διαπασών το "Varkaris" του Daima.

37 Πορνομαλ: Η μόνη που άξιζε ήταν στο υπόγειο (2) η Μια. Λατίνα, αλλά ευδιάθετη και δεν μου έκανε για φολα.

43: Ελένη, Λιβαδιωτισα, Σάρα (έγκυος είναι αυτή;) και ένα πλαστικό χοντροκομμένο λατινοειδες.

44 ισόγειο Αλεχανδρα και Barbie. Λατινοειδη, το ένα χαλια, το άλλο το σκουρόχρωμο τρωγόταν. Θα άρεσε στον Περπάτημα...

Στο ακριβώς δίπλα με το διάδρομο είχαν τη Μια και τη Βανέσα. Αυτό με τα ράστα δεν ήταν κακο.

Στο άλλο το ανυψωμένο μια μελαχρινή ανατολική που δεν βγήκε καν σαλόνι και μαλακιζοταν στο τηλέφωνο.

Λεωνιδου ισογειο βγήκε μια αδελφή που τον είχα πετύχει στο Χοστελ πριν χρόνια και προσπαθούσε να έρθει κοντά μου
Παρουσίασε μια μαύρη (Μέση) και μια θεοχοντρη Βαλεντίνα.
Πολύ hardcore και cult όποιος μύστης καταφέρει και γαμησει αυτες τις δύο σε τρίο ενώ απέξω είναι η κραγμενη που την πέφτει σε ό,τι κινειται με πουτσο.

*Για όσους την αναζητούν, η Ντάρια στην Κολωνού ήταν κλειστά.

Κατά τα άλλα, ούτε 5% δεν ήταν οι λευκοί σήμερα που πέρασα. Οι υπόλοιποι πρέπει να ανήκαν στους ανέγγιχτους των Ινδών κρίνοντας από την εμφάνιση και τους τρόπους τους.

Επίσης, πολλή κίνηση συγκριτικά με τη Φυλής. Ανήκουστο και απαράδεκτο πάντως να θέλουν παραπάνω από 10 ευρώ σε αυτές τις τρωγλες.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.261
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ.
Μικρή βόλτα το απόγευμα κατά τις 8 φυλής και Φώκαιας.
Ανοιχτά είναι: Φώκαιας 27 πάνω, 25 κάτω, 19, 23 πάνω κάτω,7 αρια.
Φυλής: 71 και τα δύο, 69 πάνω, 67, 65 πάνω κάτω, 84 κάτω.
Φιλιππίδου 11α,β ανοιχτά.
Δεν μπήκα να δω ποιες κοπέλες δουλεύουν, πλην Φιλιππίδου 11 που δεν ήταν η Ιζαμπέλα, στο Φώκαιας 25 κάτω ήταν μόνο η Ντιάνα και στο 7 υπόγειο η Άντζι.
Στο Φώκαιας 7 πάνω καινούργια κοπέλα η Μαρία, Κολομβία μεριά με ωραίο πρόσωπο, σώμα με λίγο κοιλίτσα όχι αντιαισθητικη, 2αρι βυζακι, μικρούλα, πίπα με προφυλακτικό, 69, και τελείωμα στο σώμα.
Φαίνεται αματουρι και είναι γιατί δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις.
Θα γράψω κριτική για περισσότερες πληροφορίες. Καλό βραδινό υπόλοιπο.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Ωχ, λοιπόν , Βέργας ολα κλειστά εκτός του 3, μου εχει τις 2 κλασικές γαλότσες και μια τροφαντή Λατινα, ενδιαφέρουσα όμως που δεν θυμάμαι όνομα.

Λ73Α 4 Λατινες , ο οίκος βρωμάει μουνίλα μέχρι το πεζοδρόμιο, δεν κάνω πλάκα , οντως, Λαρίσα, Έλλη, Μόνικα και δεν θυμάμαι την 4η.

Λ73Β 3 Λατίνες, Πάολα, Μελίσα και δεν θυμάμαι, πήρα Πάολα, ήταν και παλιότερα , πρέπει να είναι και η 2η θητεία, εχει πάρει κιλάκια αλλα ... ειναι πετίτ με πολυ ωραία και πεταχτή ρογα και σφιχτό στητο κωλαράκι, άψογο δέρμα, πέρασα αρκετά καλα, ίσως γράψω κριτική, papasìto papasìto.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ Λ73Β, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ A/C, ...δεν κλείνουν οι πόρτες οι τσατσάδες σας δεν καθαρίζουν...ξεκωλάτε λίγο, έχετε γίνει σαν Μεταξουργείο.

Χωματιανού, κάτω Αννούλα, στάζει μέλι, πάνω Αλίσα,θα μπορούσαν να είναι και συγγενείς θα έλεγα, ίδιο σωματότυπο και συμπεριφορά.

Φυλής 66 άσπρη πόρτα Χοντρή Ρωσίδα νεαρά με ελ.στομ τελείωμα στους τεράστιους βύζους.

Δεν μπήκα σε άλλα καθώς πέρασα 2 φορές με την επόμενη που πέτυχα , δεν θα πώ τίποτα ομως ακόμα γιατί είστε πολλοί οι σκατάδες και τα λιγούρια που δεν συνεισφέρετε και πάτε τρέχοντας αν πούμε κάτι καλό, όπως εχει αποδειχθεί πολλάκις και δεν θα βρίσκω δωμάτιο μετά, θα το κρατήσω για πάρτι μου προς το παρόν, ούστ κοπρόσκυλο, καλό Σ/Κ να έχουμε.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει σταγόνα σπέρμα στα @@ μου πλέον.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Ιάσονος, σε όσα συγκράτησα πριν 2 ώρες διότι το εχω κόψει το Μεταξουργείο εδώ και χρόνια:

1α Η τελειωμένη γρια Ντασα και η Αλεξάνδρα. Τη δεύτερη δεν θα ήθελα να την περιγράψω. Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει.

1γ Μια μοσχαροκεφαλη που βρίσκεται εκεί εδω και πολύ καιρό. Τα έχει τα χρονακια της αλλά είναι πάντα πρόσχαρη στο σαλόνι.

30 υπόγειο το ψυχασθενες ξανθό μπάζο. Συγγνώμη που μιλάω έτσι για μια influencer του τικτοκ!

30 Ζωή. Την είχα πάρει πριν ακριβώς 11 χρόνια. Στέκεται ακόμα καλά για τη ζωή που κάνει. Pun intended.

31 (Χοστελ) Στο βάθος ήταν ένα μετριοτατο λατινοειδες. Στο άλλο βρίσκονταν στα δωμάτια και δεν περίμενα.

32 ισόγειο δεξιά: Άννα γυφτάκι με απλό πρόγραμμα. Άνετα θα την έτρωγα αν και είχα ήδη χυσει πριν λίγο, όμως είχε εντελώς ξινισμενη φάτσα.

36 Katie και Χριστίνα. Ψιλοαδιαφορα μονοκόμματα ανατολικά. Τη δεύτερη τη θυμάμαι εδώ και χρόνια σε αυτόν τον οίκο. Μια ζωή με τα μούτρα κατεβάσμενα.

37 Βανέσσα. Ο,τι πρέπει με αυτόν το σωματότυπο για όσους έχουν φετίχ με barely legal teens. Στη διαπασών το "Varkaris" του Daima.

37 Πορνομαλ: Η μόνη που άξιζε ήταν στο υπόγειο (2) η Μια. Λατίνα, αλλά ευδιάθετη και δεν μου έκανε για φολα.

43: Ελένη, Λιβαδιωτισα, Σάρα (έγκυος είναι αυτή;) και ένα πλαστικό χοντροκομμένο λατινοειδες.

44 ισόγειο Αλεχανδρα και Barbie. Λατινοειδη, το ένα χαλια, το άλλο το σκουρόχρωμο τρωγόταν. Θα άρεσε στον Περπάτημα...

Στο ακριβώς δίπλα με το διάδρομο είχαν τη Μια και τη Βανέσα. Αυτό με τα ράστα δεν ήταν κακο.

Στο άλλο το ανυψωμένο μια μελαχρινή ανατολική που δεν βγήκε καν σαλόνι και μαλακιζοταν στο τηλέφωνο.

Λεωνιδου ισογειο βγήκε μια αδελφή που τον είχα πετύχει στο Χοστελ πριν χρόνια και προσπαθούσε να έρθει κοντά μου
Πολύ hardcore και cult όποιος μύστης καταφέρει και γαμησει αυτες τις δύο σε τρίο ενώ απέξω είναι η κραγμενη που την πέφτει σε ό,τι κινειται με πουτσο.

Κατά τα άλλα, ούτε 5% δεν ήταν οι λευκοί σήμερα που πέρασα. Οι υπόλοιποι πρέπει να ανήκαν στους ανέγγιχτους των Ινδών κρίνοντας από την εμφάνιση και τους τρόπους τους.

Επίσης, πολλή κίνηση συγκριτικά με τη Φυλής. Ανήκουστο και απαράδεκτο πάντως να θέλουν παραπάνω από 10 ευρώ σε αυτές τις τρωγλες.
έχεις χάσει αδερφέ...πριν κάποια χρόνια πρωινή βάρδια Μεταξουργείο...Μιμή, Μπιάνκα, Τζίνα, Ανναμπελα, Μπέλλα, Βαλέρια, Ήρα, Νικόλ, Μαρία με το τικ, Λειβαδιωτισσα, πιο όμορφη και λιγότερο τρελή, Ναόμι η μαύρη που την καραξεσκιζα, μιλάμε βιασμός στο μαύρο μουνί της, Πέρλα... όλες αυτές τις γαμουσες στο δεκάρικο και με κάτι παραπάνω έκανες και κατι έξτρα...Δεν θυμάμαι κι άλλες ααα Μ Αλεξάνδρου 21 ήταν μια Ρουμάνα που έδινε κωλο και ήταν καλή...σου λέω...η χαρά της πουτσας μας...τώρα Α και ΓΑΜηθειτε μ αυτά που έχετε...

Τελευταία τροποποίηση:

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0
Τυπε η φτωχεια εκει κατω ειναι ζορικη... Απο τις χειροτερες χωρες για να ζεις μαζι με καποιες αφρικανικες, με εγκληματικοτητα που δεν φανταζομαστε μακρια απο τα κεντρα των μεγαλων πολεων. Δες ποσοι ποδοσφαιριστες πχ απο εκει με ταλεντο και "goat" δυνατοτητες, μολις επιασαν λεφτα στα χερια τους τα τιναξαν ολα στον αερα... Πενια δε σοφιαν ελαχεν ειπε ο Ευριπιδης, δεν γινεται να σκεφτεις ορθολογικα (αποταμιευση) οταν εισαι αμορφωτος και για χρονια η πρωτογονη επιβιωση ηταν η νουμερο ενα προτεραιοτητα σου.

Θα σου πω ομως και το αλλο, το οποιο δεν γνωριζω αν ειναι εξαιρεση. Κοπελα απο Βενεζουελα μου ειχε πει οτι αν γυρισει με λεφτα στην πατριδα της, θα της τα φανε ολα οι συγγενεις της. Με το ζορι. Ασε που τα εκατονταδες ευρω εκει, ειναι κινητρο για σφαξιμο. Οποτε, ποιο το νοημα να μην τα ξοδεψει ολα εδω; Θα στειλει λιγα στη μανα της, θα καβατζωσει και λιγα ισα ισα για να βγει το τριμηνο-εξαμηνο οταν επιστρεψει μεχρι να βγαλει χαρτια για καινουριες "διακοπες", και φτου κι απτην αρχη. Απλα, κατι εξτρα να εχεις κατα νου πριν βγαλεις ευκολα συμπερασματα :glasses:

1755256654700.png
Κάποιες έχουν και ένα και δύο παιδιά, χωρίς άντρα, Αλέκος...
Αυτες, φαντάζομαι θα καβαντζονονται..

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0

Μία = Φόλα.
Απότομη, Φουριοζα. Μπορεί να πέρασε για Πακι...
Το μόνο που κάνει καλά, είναι αυτή η Γιαπωνέζικη τεχνική, όπου σφιγγει το μν της εσωτερικά και χυνεις γρήγορα.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.518
Πόντοι
7.095

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.199
Πόντοι
35.948
Έχεις πολλά χρόνια ακόμα, ανάμεσα στα πρώτα με δεύτερα ήντα και ακόμα η καύλα (αν και με λίγη μείωση) υπάρχει και στα δύο κεφάλια.
Ωραίος:thumbsup:
Σε βλέπω στα 90 ακόμα να καρφώνεις!

• Χαχα
Αντιδράσεις: noblue

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758

Μυστη μου γιαυτην την Βανέσα ήθελα να γράψω κι εγώ. Εγώ αυτήν δεν την γαμούσα ούτε εάν μου έδινε 100 ευρώ γιατί δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μου σηκωθεί. Εάν είναι η περιβόητη Βανέσα που δουλεύει κάπου στην Ιάσονος και την ψάχνουν κατά καιρούς, γάμησε τα.
Εάν πας σε ένα τυχαίο δημοτικό σχολείο και δεις τα κοριτσάκια της Δ κσι Ε ειναι πιο αναπτυγμένα. Τώρα πως την γαμάνε αυτήν και δίνουν και 15 ευρώ είναι απορίας άξιον.
Τώρα επειδή δεν έχω δει την Ντάρια του 30 που αναφέρεις, μια Ντάρια δούλευε σήμερα στο 11 ισόγειο. Ίδιο σωματοτυπο με την Βανέσα, δηλαδή παιδάκι του δημοτικού.
Επίσης όλο το Πακισταν και η Ινδία στο Μετάξι.
Εσύ εγώ και κάνα 2-3 ακόμα πρέπει να είμαστε οι μόνοι λευκοί. Σιχάθηκα τον εαυτό μου να μπαίνω και να είναι μέσα 15 Πακιστανοί.
Εντωμεταξύ στο Ιάσωνος 1γ που ηταν η γνωστή βυζαρού μπήκε ένας λαπας Έλληνας που κλασσικά φαινόταν ο κώλος του, αηδία και μόνο. Κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια είχε παρκάρει ένα σαράβαλο μπροστά στην πόρτα. Είπα να του πω σιγά ρε μαλάκα που φοβήθηκες μην σου κλέψουν την φεράρι και την παρκαρες εδώ.
Χίλιες φορές καλύτερα το πρωί να μην βλέπεις όλους αυτούς.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.518
Πόντοι
7.095

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.199
Πόντοι
35.948

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Έχεις πολλά χρόνια ακόμα, ανάμεσα στα πρώτα με δεύτερα ήντα και ακόμα η καύλα (αν και με λίγη μείωση) υπάρχει και στα δύο κεφάλια.
λοιπόν, είμαστε όλοι πολύ νέοι για να μιλάμε έτσι + ότι η επιστήμη έχει κάνει θαύματα...επειδή κάνω σχεδόν απάνθρωπες προπονήσεις καθημερινά φτάνοντας σε σωματικά και ψυχικά όρια, χρειάζομαι πράγματα που ένα νορμάλ σώμα δεν θα τα είχε ανάγκη θα σας πω ένα δύο πράγματα χωρίς υπερβολές...1) ύπνος 2) πρωτεΐνες, ας πούμε χοντρικά 2γρ ανά κιλο σωμ βάρους 3) βιταμίνες κυρίως με αντιοξειδωτική δραση 4) σίδηρος 5) τεστοστερόνη ΟΧΙ ντόπες ενέσεις και μαλακίες ένα απλό συμπλήρωμα. Με μια καλή έρευνα αγοράς αυτά το μήνα είναι κάπου στο 50αρι. Επίσης...μισό τανταλαφιλ των 20 και είσαι κάγκελο 2 σερί μέρες σχεδόν. Εγώ θέλω σεξ 4-5 φορές τη βδομάδα, αν περιμένω τη μάνα φύση να κάνω σεξ κανονικά καλύτερα να φουνταρω. Άα μην τρώτε ότι μαλακια βρεθεί μπροστά σας, πιο προσεγμένα πράγματα.

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.389
Πόντοι
4.460
.....και επειδη ειμαι βλασφημος εφαγα τις φολες μου για αποψε.
Πρωτη στην Αντρεα την καονουργια παντελως ακαταλληλη λατινα του Φυλης 27 οροφος.Η οποια ειναι πιπινι,εξαιρετικου καλους με υπεροχα βυζακια,υπεροχο κωλαρι και σχετικα καλη πιπα.Αλλα....δεν βγαζει τον στριγκο της,δεν εχει προκαταρκτικα χαδακια φιλακια κατι ρε αδερφε.....Γλειφομουνια ουτε για πλακα.Ειναι το προγραμμα οχι υπεραπλο αλλα πιο αποστειρωμενο και απο εντατικη.Η δε Σελεστ γαμιοταν για θανατο.Ουρα.Διπλα και ξαναμανα παραβολα.Και ηταν μια ακομα μικρη,σαυρα με ωραιο κορμι αλλα δεν συγκρατησα το ονομα.
Επειδη οι καβλες πολλες πηγα διπλα στο 25 οπου αν ηταν η Σαρα θα την επαιρνα,ειλικρινα.Ηταν ενα ξανθο αγγελουδι,σκιννυ μπιτς,κουκλιονοματι Τζιανα.Βλαχαδερο ρουμανακι κατασπρο σαν πανι με ωραιο κωλαρι μηδενικο σχεδον βυζι.Ατεχνη πιπα τελειως αλλα το ξαπλωσα και το ρουφηκα το μουνακι του εως που του γυρισανε τα ματακια του.Σεξ δενπρολαβα να κανω γιατι τα δωματια πολλα και ολο για ουαν μινουτ ελεγε οποτε την εστειλα και εφυγα.Αλλα ευχαριστηθηκα ωραιο ροδαλο μουνακι.μικρο.
Η Τζανινα και το πεϊνιρλι της ξανα απο Οκτωμβρη

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Στα Κολωνού 47 πάνω η γηραιά πλην φιλότιμη Ελένη και κάτω η Ζάνα η οποία ετιμήθη και μας ετίμησε δεόντως και βασιλικώς και αυτή!
Μπρος στην σημερινή ελάχιστην διαθεσιμότητα κι εφημερία πορνών, η επιλογή της Ζάνας ήτο μονόδρομος, προκειμένου, άνευ πειραματισμών και ρίσκων, να καταθέσωμεν μέρος της εναπομείνασας ικμάδας της γερασμένης μας ψωλής με σιγουργιά!
Θα ακολουθήσει σύντομος περιγραφή της, όντως, βασιλικής περιποιήσεως.
Ευχές σε όλο το περήφανο ασκέρι μας!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα Κολωνού 47 πάνω η γηραιά πλην φιλότιμη Ελένη και κάτω η Ζάνα η οποία ετιμήθη και μας ετίμησε δεόντως και βασιλικώς και αυτή!
Μπρος στην σημερινή ελάχιστην διαθεσιμότητα κι εφημερία πορνών, η επιλογή της Ζάνας ήτο μονόδρομος, προκειμένου, άνευ πειραματισμών και ρίσκων, να καταθέσωμεν μέρος της εναπομείνασας ικμάδας της γερασμένης μας ψωλής με σιγουργιά!
Θα ακολουθήσει σύντομος περιγραφή της, όντως, βασιλικής περιποιήσεως.
Ευχές σε όλο το περήφανο ασκέρι μας!
Πριν λίγο καιρό συναγωνιστης κόλλησε βλεννορρια από την ακα πίπα της Ζανας. Ανετρεξε κάποιες σελίδες πίσω και θα το βρεις. Για αυτό λέγεται ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!
Για ψάξου λίγο τις επόμενες μέρες αν κολλησες τίποτα. Μικρες πιθανότητες αλλά υπαρκτες.
Διαβάστε λίγο ρε μαλάκες το site! Μην είστε επιδερμικοι!
Και έχει ξανακολλησει κάποιον στο παρελθόν!
Άϊντε!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.627
Πόντοι
10.656
Μη μιλας ετσι, μια χαρα ειναι η Ντισνευλαντ της καρδιας μας:rockon: Αφου ακομα δεν εχει πεσει κανα σπιτι στο κεφαλι συναγωνιστη την ωρα που γαμαει, εγω ειμαι καλυμμενος.

Δεν μπήκα σε άλλα καθώς πέρασα 2 φορές με την επόμενη που πέτυχα , δεν θα πώ τίποτα ομως ακόμα γιατί είστε πολλοί οι σκατάδες και τα λιγούρια που δεν συνεισφέρετε και πάτε τρέχοντας αν πούμε κάτι καλό, όπως εχει αποδειχθεί πολλάκις και δεν θα βρίσκω δωμάτιο μετά, θα το κρατήσω για πάρτι μου προς το παρόν
:wink:

Μυστη μου γιαυτην την Βανέσα ήθελα να γράψω κι εγώ. Εγώ αυτήν δεν την γαμούσα ούτε εάν μου έδινε 100 ευρώ γιατί δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μου σηκωθεί. Εάν είναι η περιβόητη Βανέσα που δουλεύει κάπου στην Ιάσονος και την ψάχνουν κατά καιρούς, γάμησε τα.
Εάν πας σε ένα τυχαίο δημοτικό σχολείο και δεις τα κοριτσάκια της Δ κσι Ε ειναι πιο αναπτυγμένα. Τώρα πως την γαμάνε αυτήν και δίνουν και 15 ευρώ είναι απορίας άξιον.
Επειδη ειναι κοντη ειναι και υποαναπτυκτη τυπε μου; :think: Για τα κυβικα της εχει σχετικα μεγαλο βυζι, αν ειχε μεγαλυτερο θα καμπουριαζε. Αν αυτη μοιαζει με παιδακι δημοτικου, τι να πουν κι αυτες που πραγματικα παρεμειναν ατροφικες καθολη την καριερα τους (ναταλιτσα γνωστη, αναμπελ επι κοβιντ, σονια προ διετιας ι37 ή χριστινα Ι33 προ δεκαετιας, Νταρια-Ντανιελα κ11 γυρολογος που ανεφερες, απο αυτες που εχω παρει προσωπικα, και πολλες που ξεχναω, συν την Καμυ που δουλευει μαζι με τη Βανεσσα).

Μηπως ειδες καποια αλλη; Γιατι η δηλωση οτι "δεν θα σου σηκωνοταν με την Βανεσσα" (καθαρα απο αποψη εμφανισης μιλαω, οχι συμπεριφορας) ειναι καπως υπερβολικη, εικαζω οτι κατι εχεις μπερδεψει...

Τώρα επειδή δεν έχω δει την Ντάρια του 30 που αναφέρεις, μια Ντάρια δούλευε σήμερα στο 11 ισόγειο. Ίδιο σωματοτυπο με την Βανέσα, δηλαδή παιδάκι του δημοτικού.
αλλη ειναι, η Νταρια του κ30 ειναι Γυναικα

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.825
Πόντοι
2.246
Μετά από βόλτα με φίλο και αφού είχα κουμπώσει τα μπυρακια μου έκανα μια μικρή βόλτα στην πιάτσα. Ξεκίνησα από μετάξι, που μόλις αντίκρισα τις ορδές Πακιστανών να αλωνιζουν από τσαρδι σε τσαρδι κατά δεκάδες,εξαφανίστηκα.
Επόμενη στάση Χωματιανου 11, η Αννούλα στην θέση της και αρκετοί συναγωνιστές στο σαλόνι.
Ήθελα κάτι πιο cult όμως και πήγα Κωνσταντινουπόλεως 166, η υπογα κλειστή και στο ισόγειο δύο κοπέλες, η Νάνσυ και η Άννα γνωστές από Ιωαννίνων. Η τσατσά είπε φουλ και οι δύο εκτός κώλου και παρτούζα με 30€.
Εγαμηθει η Άννα, την οποία είχα ξανά γαμησει πριν δύο χρόνια περίπου με καλές εντυπώσεις και εξακολουθεί να είναι ακόμα καλή ειδικά στην πίπα.
Αφού μου στράγγισε τα παπάρια με ευχαρίστησε την ευχαρίστησα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής.

Καλές τσάρκες!!!
1000001102.jpg

1000001099.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom