Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

manousos pire

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Δοκίμασες κάποια συγκεκριμένη κοπέλα ή απλά αναφέρεσαι στις φωτογραφίες ότι δεν είναι επεξεργασμένες?

εχω δοκιμασει καποιες καλο μασαζ μερικες κανουν και νουρου φυσικα και εξτρα .
οι φωτο ειναι πραγματικεσ χωρισ επεξεργασια

Kamos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναδέλφους, έχω μια ερώτηση, και εφόσον κάποιος γνωρίζει τα φώτα του. massage4you λέει Αθήνα θεσσαλονικη Σαντορίνη. Έχει κάποιος εμπειρία? Η θα πάμε ακλαφτοι όπως σε πολλές περιπτώσεις. Είδα ότι εναλλάσσονται οι κυρίες μεταξύ Αθήνας Θεσσαλονίκης, αλλά από θεσσαλονικη δεν έβγαλα άκρη, έχει κάνα 2 εργαλεία τούμπανα ( πω ρε που φτάσαμε για έναν φραπέ!!!)

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.003
Πόντοι
24.586
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Περίπου 45 με πολλά κιλά
Ρε αδέρφια όχι 50... 500 να μου έδινε.....ΔΕΝ....!!!!

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
538
Πόντοι
81
Καλησπέρα στους συναδέλφους, έχω μια ερώτηση, και εφόσον κάποιος γνωρίζει τα φώτα του. massage4you λέει Αθήνα θεσσαλονικη Σαντορίνη. Έχει κάποιος εμπειρία? Η θα πάμε ακλαφτοι όπως σε πολλές περιπτώσεις. Είδα ότι εναλλάσσονται οι κυρίες μεταξύ Αθήνας Θεσσαλονίκης, αλλά από θεσσαλονικη δεν έβγαλα άκρη, έχει κάνα 2 εργαλεία τούμπανα ( πω ρε που φτάσαμε για έναν φραπέ!!!)
Από ότι βλέπω στο site είναι όλοι Σαντορίνη, αυτό που με υποψιαζει είναι ότι μερικές έρχονται με κρεββάτι και άλλες χωρίς :sunglasses:

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
Η Μαργαρίτα την έχει δει κυρία τελευταία. Και σκέψου παλιά καλαμάκι άνετα.
εχει γραφτει οτι φραπεδιαζει, ουτε αυτο ισχυει?? στις φωτο φαινεται κορμαρα, ή κι αυτο δεν ισχυει?

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181
εχει γραφτει οτι φραπεδιαζει, ουτε αυτο ισχυει?? στις φωτο φαινεται κορμαρα, ή κι αυτο δεν ισχυει?
Μέχρι καλαμάκι φτάνει αλλά ζητάει πολλά. Έχει καλό σώμα αλλά έχει παχύνει στα μπούτια. Γενικά νομίζει ότι είναι top γκόμενα…

Εμένα φουλαρε ανετα
Ήσουν εξαίρεση . Εγώ γράφω για βασικό πρόγραμμα.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.774
Πόντοι
736
Μέχρι καλαμάκι φτάνει αλλά ζητάει πολλά. Έχει καλό σώμα αλλά έχει παχύνει στα μπούτια. Γενικά νομίζει ότι είναι top γκόμενα…

Ήσουν εξαίρεση . Εγώ γράφω για βασικό πρόγραμμα.
Δε νομίζω ότι είμουν εξαίρεση.ξερω άλλους 2 χαχαχαχ
Απλά ζητάει πολλά και δε θεωρώ ότι αξίζει.απλα ήταν απωθημένο από τις εποχές που δεν φουλαρε

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
1.029
Πόντοι
81
Η Ρίτα είναι ένα ζαβό που πουλάει φουμαρα για tantric massage κ ενέργειες κ μλκιες(γελάω)κ όποιον κοροϊδέψει.Σε άλλους προχωράει σε φραπέ κ στο χαλαρωτικό κ σε άλλους οχι.Στο τάντρα σίγουρα αλλά στο κοστολογεί +40€(ξαναγελαω).Προσωπο στις φωτό φαίνεται καυλωτικο κ από κοντά πολύ κατώτερο των προσδοκιών.Ας μη μιλήσω για το αντικαυλε ντύσιμο που μοστραρει.Ενα θετικό είναι ότι έχει ζιαβυ πανικού.Οπως είπε κ ο @boudog την έχει δει, αρκετά ψωνισμενη κ είναι κ κρυοκωλη.Απορω γιατί τόσος ντόρος για τη συγκεκριμένη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
321
Πόντοι
186
περνανε τα χρονια αλλα νομιζω μετα την Τεα το χαος γενικα στο συγκεκριμενο νημα..
οποιος προτεινει καλυτερο VFM πακετο να το ακουσω...δεν ειμαι δογματικος...

Zini

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παίδες το τηλέφωνο που τελειώνει σε 172 είναι η Ελένη κομμωτρια;Γιατί με είπε ότι τη λένε Εύη
Πηγες τελικά με κομμώτρια ;; Η επικοινωνία έγινε με βαιμπερ η πήρες τηλέφωνο ;;; Από τιμή τι σου είπε ; Και γνώμη αν άξιζε ! Απάντησε μου σε προσωπικό αν θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom