Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (21 μέλη και 148 επισκέπτες)

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.113
Πόντοι
1.056

09/08/25

στις 17:30

Κωνσταντινουπόλεως

1754780622268.png

• 166α: Άννα, Μαρίνα
Παιανιέων
  • 24: Άννα
Αχιλλέως
Μαραθώνος

1754780542287.png

Κολοκυνθούς
  • 38β: 2 χοντρές
Μεγάλου Αλεξάνδρου
  • 25: Τζούλια, Ναόμι. Τσατσά η ξανθιά από Φωκαίας 19

Ιάσονος
  • 44 αριστερά: Σοφία. Αν δεν κάνω λάθος, εκεί είδα να μπαίνει αφού κατέβηκε από ταξί μία αρκετά νόστιμη καφέ πουτάνα με dreads αλλά δεν την παρουσίασαν όταν μπήκα
  • 27α: Νάταλι
Ζήνωνος
  • 38: Ανοιχτό φως, αλλά κλειστή η κάτω πόρτα
Δεληγιώργη
  • 30: μια ξανθιά χοντρή μιλφ, και ένα τραβέλι. Είχα ξεροχύσει ήδη από τις καλτ και μυστήριες ενέργειες που έβγαζε ο προαύλιος χώρος του μπουρδέλου :skull-and-crossbones::afro: Το είχα τεράστια ανάγκη :wanker:

Φωκαίας
  • 7: Έντζυ. Είπε ότι έκλεισε αλλά παρέμεινε ανοιχτό :confused:
  • 9: Κατερίνα
  • 13 αριστερά: Αλεχάντρα
  • 19: Λίζα
  • 27 πάνω: Λούνα, Τάλια, και άλλη μία
Φιλιππίδου
  • 11α: Ιζαμπέλα, Τζούλια
  • 11β: Ραφαέλα, Μιχαέλα
Αγκύρας
Φυλής
  • 72 κάτω: Έρικα
  • 74 αριστερά: Έμμυ
  • 59 πάνω: 2 λατίνες. Η μία τουλάχιστον μου φάνηκε γνωστή, μάλλον Έμιλυ
  • 59 κάτω: Καμέλια, Εύα κοκκινομάλα λατίνα
  • 65α: Ντιάνα, Κορίνα
  • 65β: Χριστίνα Τσέχα
  • 84α: Ράνια
  • 84β: Μόνικα
  • 86α: Μαρία, Άννα
  • 86β: Καρίνα, και άλλη μία
  • 71β: Λούνα, Βερόνικα, Σανέλ
  • 71α: Κατερίνα, Τίνα
  • 109β: Άννα, Βικτώρια
Σημερινός μου στόχος ήταν κυρίως η Λίζα για να δω τι λέει και αυτή απο ποδολαγνεία. Ήρθε στο δωμάτιο και της είπα ότι δε θέλω σεχ αλλά τα πόδια της, και δέχτηκε με χαρά. Στο δωμάτιο που την είδα καλύτερα, μου φάνηκε λιγότερο μουνάρα απ'ότι στο σαλόνι, π.χ είχε λίγη κοιλιά την οποία δεν είχα προσέξει. Η γυναίκα ήταν κουρασμένη και αυτό φάνηκε και στην συνέχεια

Έβαλε τα πόδια της στο πρόσωπό μου και μύριζα δυνατά. Το αριστερό δεν έλεγε και πολλά, οπότε επικεντρώθηκα στο δεξί που μύριζε πιο πολύ. Της είπα αν μπορεί να τα τρίβει πάνω-κάτω στο πρόσωπο και μετά την ρώτησα αν μπορώ να τα γλείψω όπου δεν έφερε καμία αντίρρηση. Μετά από γλείψιμο 1-2 λεπτών, την έβαλα να με μαλακίσει με τα πόδια της αλλά σύντομα άρχισε να κουράζεται και έκανε αρκετές παύσεις με αποτέλεσμα να μου κόβει και εμένα το χύσιμο. Για να μην την ταλαιπωρώ, και για να χύσω, της είπα να κάτσει δίπλα μου να μου τον παίξει με το χέρι ενώ εγώ ρούφαγα με πάθος τα χυτά βυζιά της, και το χύσιμο δεν άργησε να έρθει

Μαστόρισσα στην ποδολαγνεία δεν τη λες, αλλά έφταιξε και η κούρασή της. Ήταν δεκτική, δεν μου είπε όχι, και μύριζε ωραία. Το μόνο που με χάλασε ήταν τα ψεύτικα βογγητά που έβγαζε αλλά την άφησα, δεν την έκοψα

Πριν φύγει είπα να της θυμίσω ότι κάποτε την είχα ρωτήσει για κατούρημα, μπας και είχε αλλάξει γνώμη

Reuzel: -πιο παλιά σε είχα ρωτήσει αν μπορείς να με κατουρήσεις
Λίζα: -αα, δε μπορώ
Reuzel: -δεν σου αρέσει, ε;
Λίζα: -δεν είναι αυτό, απλά δεν μπορώ, δεν μου βγαίνει... Γεια σου
Reuzel: -γεια!

cigar.gif

7: Έντζυ. Είπε ότι έκλεισε αλλά παρέμεινε ανοιχτό :confused:

Το κανει αυτο η Εντζυ οταν καποιον δεν τον γουσταρει.
Λογικα της ζητησες να σε:shit:καποια στιγμη κ απο τοτε εφαγες banακι.:shower:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.771
Πόντοι
1.336
7: Έντζυ. Είπε ότι έκλεισε αλλά παρέμεινε ανοιχτό :confused:

Το κανει αυτο η Εντζυ οταν καποιον δεν τον γουσταρει.
Λογικα της ζητησες να σε:shit:καποια στιγμη κ απο τοτε εφαγες banακι.:shower:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Το κατάλαβα
:shit: όχι, μόνο :piss:Δεν είναι αυτό όμως. Ο λόγος είναι ότι ξέρει ότι δε θα περάσω μαζί της και ότι απλά πάω για βόλτα. Ίσως και επειδή την είχα κράξει για το αποστειρωμένο πρόγραμμά της :tooth:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Το κατάλαβα
:shit: όχι, μόνο :piss:Δεν είναι αυτό όμως. Ο λόγος είναι ότι ξέρει ότι δε θα περάσω μαζί της και ότι απλά πάω για βόλτα. Ίσως και επειδή την είχα κράξει για το αποστειρωμένο πρόγραμμά της :tooth:

Της πρόσφερες 50 ευρώ να σε χέσει και σου αρνήθηκε;[

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.771
Πόντοι
1.336

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.317
Πόντοι
6.215

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
201
Like
52.634
Πόντοι
36.228

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.981
Πόντοι
1.446
Περασε κανεις σήμερα από Φ59 το πανω να δουμε αν όντως επέστρεψε στα ρδελα η Τζέσικα η ψηλή με τις "πιπαρες " ??
Εάν λες τη ψηλή μελαχρινή γύφτο Βουλγαρα με άπταιστα ελληνικά ,είχε να εμφανιστεί 2 και περίπου χρόνια,θυμάμαι ήταν όντως πολύ καλή στις πίπες αλλά μετά από ένα διάστημα άρχισε να τις κάνει με λάστιχο με πρόφαση κάτι έχει στο λαιμο της και δε θέλει είτε είναι άρρωστη με πόνους κτλπ κάτι τέτοια παπατζιλικια έλεγε τέλος πάντων.Εαν θυμάμαι καλά αναφέρθηκε ότι είχε αναβαθμιστεί σε στούντιο είτε call girl χωρίς όμως να είμαι σίγουρος γιαυτο.
Τέλος πάντων η ουσία είναι εάν επέστρεψε και τη βάρδια είναι,οποίος ξέρει εάν μας πει.

Nikos Katsaros

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
102
Πόντοι
0

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.981
Πόντοι
1.446
Χθες βράδυ κατά τη μια βρισκόμασταν εκεί κοντά με έναν φίλο συναγωνιστή είπαμε να πάμε μια γυρα από μετάξι,είχα να πατήσω χρονια για γύρα ειδικά κ βράδυ κιόλας,πήγαινα όταν ήθελα μόνο για Ελένη τσιμπουκομηχανή κ Άντζελα Κολωνου στη πρωινή για μπουκι.Τελος πάντων η ουσία είναι ότι κάτσαμε ούτε 15 λεπτά ότι αντικρίσαμε ήταν τελείως βρωμερό κ παρακμιακό γεμάτο πακιδες κ κάθε λογής τέτοιους τύπους κυρίως μεθυσμένους να βρίζονται με τσατσαδες κ να τους πετάνε έξω,ειδικά στη μεγάλου αλεξανδρου εκεί στο καφενείο αραζανε τριγύρω καμία 50αρα τέτοιοι.Σε ότι αφορά το επίπεδο κοριτσιών λίγο μεγ αλεξανδρου Κολωνου κάτι στραβές είδαμε κ ανάπηρες,σκεφτείτε η καλύτερη ήταν η γνωστή γριά ντασα στην Ιασωνος αρχή αρχή.
Άλλη μια φορά θυμήθηκα τους πολλούς λόγους που δε πατάω μετάξι.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.217
Πόντοι
4.936
Ξέρει κανείς αν είναι σήμερα η Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου 11; Μην πάμε τσάμπα...

• Like
Αντιδράσεις: johnko

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Μήπως είσαι εσύ Αλβανός πισωγλεντης και σε δουλεύει η Μπάρμποραρα;
Τι δεν καταλαβαίνεις; Η Μπάρμπορα ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΧΑ!!
Καλησπερα φιλε Διανο.....μην το μαλωνεις το αγορι...εχει μια γνωμη....
Ειναι σιγουρα Τσεχα...!!!!!
χάρτης-της-Αλβανίας-και-των-γειτονικών-χωρών.jpg

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.665
Πόντοι
3.936
Το κατάλαβα :shit: όχι, μόνο :piss:Δεν είναι αυτό όμως.
Ακόμη να πας στην Ψιτάλλεια για μπανάκια εσύ; να ευχαριστήθεις λύματα. Πρόσεχε όμως -είδες τι έπαθε ο Αλβανός στην κρητη- πνίγηκε μέσα στα λύματα. Άρα προσοχή και ρεγουλα λοιπόν μην πέσεις με τα μούτρα. :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.665
Πόντοι
3.936
Κατά τη μια. Τελος πάντων η ουσία είναι ότι κάτσαμε ούτε 15 λεπτά ότι αντικρίσαμε ήταν τελείως βρωμερό κ παρακμιακό γεμάτο πακιδες κ κάθε λογής τέτοιους τύπους κυρίως μεθυσμένους να βρίζονται με τσατσαδες κ να τους πετάνε έξω,ειδικά στη μεγάλου αλεξανδρου εκεί στο καφενείο αραζανε τριγύρω καμία 50αρα τέτοιοι.
Αν ειμασταν πραγματικό κράτος κ όχι μπουρελιστ@ν θα πλάκωσαν τα περιπολικά με τους Μπα και θα γινόταν εκκαθάριση κανείς από αυτούς δεν θα είχε χαρτιά. Κλουβεισον, μπαγλαρεισον και όλοι πίσω από εκεί που ήρθαν, στου κουλουρτζη το κατώφλι.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.981
Πόντοι
1.446
Αν ειμασταν πραγματικό κράτος κ όχι μπουρελιστ@ν θα πλάκωσαν τα περιπολικά με τους Μπα και θα γινόταν εκκαθάριση κανείς από αυτούς δεν θα είχε χαρτιά. Κλουβεισον, μπαγλαρεισον και όλοι πίσω από εκεί που ήρθαν, στου κουλουρτζη το κατώφλι.
Τι να σου πω ρε φίλε,εγώ είδα χθες αρκετά κλειστά πάντως για Σάββατο βράδυ ειδικά τα παραδοσιακά τσιμπουκαδικα μεγ αλεξανδρου κ Κολωνου κλειστά,όσα ήταν ανοιχτά είχανε όπως είπα κάτι τελείως ανάπηρες,παρόλα αυτά όλα τα δωμάτια φουλ μόνο πακιδες παντού στα σπίτια κ στη γύρα, δε κατεβαίνω όπως ανέφερα προηγούμενος άρα δε ξέρω τι γίνεται άλλες μέρες-βραδια.Παντως σ είπα μεθυσμένοι πακι αρκετοί φουλ φωνές κ τσακωμοί με τσατσαδες που τους έδιωχναν επειδή είναι μεθυσμένοι είτε είχαν δικές τους μουσικές στα κινητά,γενικά ήταν χάλια η κατάσταση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom