mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 822
- Πόντοι
- 86
Γιατι δεν ανοιγετε ενα thread ανταλλαγες; Τους παραπανω δεν τους ενδιαφερουν αυτα
Μέχρι πριν 2 χρόνια είχε αλλά έφυγαν, τώρα έχει καιρό να κατέβω ΛάρνακαΚαλησπέρα, έχει καμία πιάτσα με ασιατισσες στην Λάρνακα ή και την γύρω περιοχή; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.
Πίσω από βιβλιοθήκη, συνήθως βράδυΥπάρχει κάποια πιάτσα με Ασιάτισσες στην Λεμεσό?
Για εμάς τους καινούργιους που την βρίσκω αυτή στο fysco?Παίδες για Λεμεσό έχουμε του 20€? Εκτός από αυτή στο fysco
ΚύπροEδω μιλάτε μόνο για Κύπρο ή και για Αθήνα;
Κύπρο φίλε, η Αθήνα κόβει κάπου 800km μακριάEδω μιλάτε μόνο για Κύπρο ή και για Αθήνα;
Οι ασιατισσές ειναι κοινός παρονομαστής παντού.Κύπρο φίλε, η Αθήνα κόβει κάπου 800km μακριά
Αφού γράφει πάνω ψηλά ότι ανήκει το θέμα στην ενότητα της Κύπρου.Eδω μιλάτε μόνο για Κύπρο ή και για Αθήνα;
Εσύ κρίνεις που τα δόντια φίλε? Αν ήταν οποία έχει ζαβα δόντια να έχει αρρώστιες θα είχε αρρωστισει η μισή ΚύπροςΜεν παεννετε σε εκεινη στο φυσκο.τα δοντια της εν λυμενα αμαν σου καμι πιππα εννα κολλησεις χιλιες αρρωστιες
Εχω εγω στειλε dmΠαιδες εχω βιετναμεζα με 20 ευρω Λαρνακα. Καλουτσικη γενικοτερα για τα λεφτα ειναι μια χαρα. Εχει καποιος αλλος τηλ να ανταλλαξουμε;
Φιλε αμαν ανοιξη το στομαν της εν ουλλα τα δοντια της λυμεναΕσύ κρίνεις που τα δόντια φίλε? Αν ήταν οποία έχει ζαβα δόντια να έχει αρρώστιες θα είχε αρρωστισει η μισή Κύπρος
Crystal meth πιθανον.Φιλε αμαν ανοιξη το στομαν της εν ουλλα τα δοντια της λυμενα