Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 3.556
Ίσως θα ήταν καλό να έρθουν μερικές Πακιστανές στην Ελλάδα, τόσους γαμιαδες βρήκε από εκεί ο Λάκης ίσως καταφέρει να βρει γυναίκα και ο πουστροσαντμαν
νταξει εν δικαιωμα της να αρνηθει τουτα που ζητησα αλλα οκ εγω εν θα πηεννα καν αν το αρνειτουν...εκτος αν εθελα απλα καποιαν να μου καμει μασαζ και να μου τον παιξει...αλλα επειδη εν θελω απλα τουντο πραμα διοτι οι πιο πολλες ενιξερουν να το παιζουν οπως ξερουμε εμεις...επροσθεσα τουντες θπηρεσιες που σου ειπα..αν αρνειται κουμπαρε εχει και αλλου πορτοκαλιες που καμνουν πορτοκαλια που λαλει κιγβεντα...μεγαλος ανταγωνισμος με διαφορετικες παικτριες στο παιχνιδι...εντσε τιποτε μονοπωλιο να καμνει οτι θελει...υπαρχει ανταγωνισμος...αρα πχ εμενα εχασεν με που πελατη τουτη ενα θα πηεννα ποττεΟυτε προκτητε να δεχτει ετσι πραματα τουτη. Πεζει το επαγελματιας !
Ινδή γυρεύω πολλή καιρό αλλά δεν βρίσκω.Καμιά πρόταση, επαφή για Κύπρο υπάρχει?
εγώ προσωπικά άμα εβρω καμιάν ένα σας στείλω δαμε να πάτε τζιε εσείς ..... αλλά προς το παρών μόνο μια ινδουα μέτρια φάση κάνει μόνο μασάζ στην λευκωσια αλλά εν μασάζ με happy ending.Καμιά πρόταση, επαφή για Κύπρο υπάρχει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ινδή γυρεύω πολλή καιρό αλλά δεν βρίσκω.
ρε προοοοο εν της που**ας τούτη , επεια μια φορά τζιε εκοπηκα του βουρρου , καπνός.... οι αλλά τσαππα τέλια τσαππα....
εγω ενεπηα ποττε μου. με ασιατισσες εβ ασχολουμε. απλα ειχα την παστο φεισμπουκ τσιαμε κε εσυρα την του παρεα λαλω μπορει να του αρεσειρε προοοοο εν της που**ας τούτη , επεια μια φορά τζιε εκοπηκα του βουρρου , καπνός.... οι αλλά τσαππα τέλια τσαππα....
μην είναι θάνατος η γυναίκα χαχαχαχαεγω ενεπηα ποττε μου. με ασιατισσες εβ ασχολουμε. απλα ειχα την παστο φεισμπουκ τσιαμε κε εσυρα την του παρεα λαλω μπορει να του αρεσει
Καταρχάς ηλίθια; Γούστα είναι, δεν μπορείς να αλλάξεις όλο το κόσμο, αν πεταχτώ απ' το γκρεμό θα το κανείς και εσύ; οχι φυσικά ....εκτός αν έχουμε ίδιο επίπεδο τρελλας ..... ΜΠΡΟΟΟΟΟ!Ρε παιδιά, σοβαρολογείτε; Υπάρχουν άντρες που πηγαίνουν με κορίτσια από την Ινδία ή το Πακιστάν; Αηδιαστικό το λιγότερο. Ακόμα κι αν μου πληρώσεις 1 εκατομμύριο ευρώ, δεν θα πάω ποτέ με κορίτσια από αυτές τις χώρες. Είμαι σοκαρισμένος με όλα αυτά τα ηλίθια νήματα που ανοίγεις. ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ.
Χαχαχαχα θέλω την Priyanka Chopra xxxΚαταρχάς ηλίθια; Γούστα είναι, δεν μπορείς να αλλάξεις όλο το κόσμο, αν πεταχτώ απ' το γκρεμό θα το κανείς και εσύ; οχι φυσικά ....εκτός αν έχουμε ίδιο επίπεδο τρελλας ..... ΜΠΡΟΟΟΟΟ!
δεύτερον με όλο το σεβασμό απέναντι σου φίλος/φίλη , δεν μπορείς να με κανείς να το διαγράψω αλλά πολύ απλά ρε φιλαράκο μου μπορούσες να μην ασχοληθείς
τρίτον φίλε/φίλη μπες ρε λίγο στο Ίντερνετ δες έχει και κάτι μουναρες ρε εσύ , δεν είναι μόνο η άσχημες και τις βρωμιές τους, υπάρχει και ποσοστό στο λαό τους που είναι αναπτυγμένος αλλά και ποσοστό που είναι για αστα να πάνε......
τέταρτο 1 εκατομυριο...θα την έσερνες π**τσα για 3-5 γύρους.....και θα ναύλωνες για άλλο 3-5 γύρους με 1 εκατομμύριο χD
Αν υπάρχουν;Ρε παιδιά, σοβαρολογείτε; Υπάρχουν άντρες που πηγαίνουν με κορίτσια από την Ινδία ή το Πακιστάν; Αηδιαστικό το λιγότερο. Ακόμα κι αν μου πληρώσεις 1 εκατομμύριο ευρώ, δεν θα πάω ποτέ με κορίτσια από αυτές τις χώρες. Είμαι σοκαρισμένος με όλα αυτά τα ηλίθια νήματα που ανοίγεις. ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ.
Χαχαχαχα θέλω την Priyanka Chopra xxx
Φίλε πες μες αρχικά κ ήταν αυτή δούλευε μόνη της ;; Ήταν σε ίδρυμα ;; Για τριχωτό μουνι π ξέρεις το έδινε ;; Είτε αφηνε χάδια κ δάχτυλα ;;Καλησπέρα, πριν λιγους μήνες υπήρχε μια ινδή που έκανε μασαζ με happy ending. Φορούσε γιαλια και ειχε τριχωτο μουνι. Ξέρει κανείς που την βρίσκω;
Δεν ήταν μόνη της, Λευκωσια ήταν σε ιδρυμα. Από το bazaraki. Δεν το εδινε, αφηνε χαδια και δαχτυλα.Φίλε πες μες αρχικά κ ήταν αυτή δούλευε μόνη της ;; Ήταν σε ίδρυμα ;; Για τριχωτό μουνι π ξέρεις το έδινε ;; Είτε αφηνε χάδια κ δάχτυλα ;;
Μια Νεπαλέζα ξέρουμε στο thaidream k ήταν η άλλη μια από Νεπάλ παλιά στο μομεντ π ερχότανε κ σπίτι το έδινε με 80€ .