Sisco27
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2025
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 441
Και που να δεις το σύνολο.Δεν αναστατώσει απλά, σε στέλνει αδιάβαστο...
Και που να δεις το σύνολο.Δεν αναστατώσει απλά, σε στέλνει αδιάβαστο...
Να το δω! Να το δω!Και που να δεις το σύνολο.
Αυτό , στο νήμα με τους κωλους όχι εδώμεγαλη προσφορα στους μερακληδες μια παλετα αλευρι για ολες τις χρησεις...
για να το πετατε πανω στη γκομενα κ να βρισκετε που ειναι η τρυπα!!!
παντου χοντρες βλεπω το ιδιο ειναι!Αυτό , στο νήμα με τους κωλους όχι εδώ![]()
Μια χαρά είναιπαντου χοντρες βλεπω το ιδιο ειναι!
αναλογα τι εχεις πιειΜια χαρά είναι
Καλώς τον μοντελακιααναλογα τι εχεις πιει
απο το να γινω σαβουρης 1000000000000000000 φορες μοντελακιας!να πιανουν κ τοπο τα λεφτα!Καλώς τον μοντελακια
Λογικά κάποια γεματουλα θα σου έχει μαμισει τα όνειρα για να βγάζεις τέτοια χολή για αυτές.... Πάντως να ξέρεις τέτοιες γεματουλες σου στραγγίζουν τις αρχιδομπαλες σε σημείο που δεν έχεις να βάλεις άλλο ,όταν κάποιες άλλες λιγότερων κιλών είναι συνέχεια αχ μη αυτό,μη το άλλο,όχι εδώ όχι εκεί.... Πάντως δεν σε βάλαμε κριτή για το τι θα γαμαμε και τι θα ανεβάζουμε στο σάιτ οπότε χαλάρωσε λίγο και μην προσβάλεις κόσμο χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να τραβάει για να έχει λίγα παραπάνω κιλά.... αν σε χαλάνε απλά προσπερνα και άσε εμάς να τις θαυμάζουμε!Ελπίζω μόνο να μην έχεις κοπέλα γιατί πραγματικά πιστεύω μόνο και μόνο με αυτά που γράφεις εδώ θα την έχεις κάθε μέρα στην ζυγαριά και θα φοβατε μήπως βάλει κανά κιλό......μεγαλη προσφορα στους μερακληδες μια παλετα αλευρι για ολες τις χρησεις...
για να το πετατε πανω στη γκομενα κ να βρισκετε που ειναι η τρυπα!!!
πραγματικα κλαιω!!να σαι καλα ρε αδερφε ειχα αναγκη λιγο γελιο..Λογικά κάποια γεματουλα θα σου έχει μαμισει τα όνειρα για να βγάζεις τέτοια χολή για αυτές.... Πάντως να ξέρεις τέτοιες γεματουλες σου στραγγίζουν τις αρχιδομπαλες σε σημείο που δεν έχεις να βάλεις άλλο ,όταν κάποιες άλλες λιγότερων κιλών είναι συνέχεια αχ μη αυτό,μη το άλλο,όχι εδώ όχι εκεί.... Πάντως δεν σε βάλαμε κριτή για το τι θα γαμαμε και τι θα ανεβάζουμε στο σάιτ οπότε χαλάρωσε λίγο και μην προσβάλεις κόσμο χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να τραβάει για να έχει λίγα παραπάνω κιλά.... αν σε χαλάνε απλά προσπερνα και άσε εμάς να τις θαυμάζουμε!Ελπίζω μόνο να μην έχεις κοπέλα γιατί πραγματικά πιστεύω μόνο και μόνο με αυτά που γράφεις εδώ θα την έχεις κάθε μέρα στην ζυγαριά και θα φοβατε μήπως βάλει κανά κιλό......
Τότε είσαι σε λάθος νήμα.απο το να γινω σαβουρης 1000000000000000000 φορες μοντελακιας!να πιανουν κ τοπο τα λεφτα!
μπαζα μπορω να χτυπησω κ τσαμπε ευκολα
κ εσενα ποιος σε εβαλε νταβατζη στ'αρχιδια μας;;αν εχεις θεμα με οτι γραφω κανε μου μια αγνοηση οπως θα σου κανω κ εγω τωρα κ μη το παιζεις σεριφης κ εσυΤότε είσαι σε λάθος νήμα.
Τα μοντέλα είναι αλλού
Την κέρδισες με την αξία σου!κ εσενα ποιος σε εβαλε νταβατζη στ'αρχιδια μας;;αν εχεις θεμα με οτι γραφω κανε μου μια αγνοηση οπως θα σου κανω κ εγω τωρα κ μη το παιζεις σεριφης κ εσυ
Εσύ τι είσαι μονδελο η τόσο όμορφο πρόσωπο έχεις,που κρίνεις; Και να έχει μια γυναίκα λίγα κιλά παραπάνω,εσένα τι σε πειράζει; Εσύ την ταιζεις; Δώσε μας το πρόγραμμα διατροφής σου να φάμε κι εμείς ότι τρως κι εσύ για να χάσουμε κανένα γραμμάριο και να γίνουμε fitness.Απορια το έχω.Τα skinny δεν τρώνε; Με τι τρέφονται με χαρτοπετσέτες,χώμα και νερό; Η με ηλιόσπορους; Χαχαπαντου χοντρες βλεπω το ιδιο ειναι!
Μαρία μου μην τσακώνεσαι σε παρακαλώ. Δεν έχει κάποιο νόημα. Φαίνεσαι πολύ προσγειωμένη και σωστή κοπέλα για να ασχολείσαι με τον καθένα εδώ μέσα. Και σου το λέω όχι μόνο επειδή μου αρέσεις πολύ όπως ακριβώς είσαι, αλλά και επειδή δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη με τέτοια άτομα.Εσύ τι είσαι μονδελο η τόσο όμορφο πρόσωπο έχεις,που κρίνεις; Και να έχει μια γυναίκα λίγα κιλά παραπάνω,εσένα τι σε πειράζει; Εσύ την ταιζεις; Δώσε μας το πρόγραμμα διατροφής σου να φάμε κι εμείς ότι τρως κι εσύ για να χάσουμε κανένα γραμμάριο και να γίνουμε fitness.Απορια το έχω.Τα skinny δεν τρώνε; Με τι τρέφονται με χαρτοπετσέτες,χώμα και νερό; Η με ηλιόσπορους; Χαχα
Δεν τσακώνομαι,μανάρι μου,απλά λόγω έντονου κι εκρηκτικού ταμπεραμέντου κάποιες φορές ξεφεύγω γιατί δεν μου αρέσει η αδικία,η κοροϊδία και το ψέμα.Εμ,τι να περιμένεις με τον κάθε ανώμαλο και περιθωριακό ,πως θα βγάλει το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχει; Χοντρή είναι η κεφαλα του κάθε ενός και το μυαλό που κουβαλάει.Ε,μα,χαχα.Μαρία μου μην τσακώνεσαι σε παρακαλώ. Δεν έχει κάποιο νόημα. Φαίνεσαι πολύ προσγειωμένη και σωστή κοπέλα για να ασχολείσαι με τον καθένα εδώ μέσα. Και σου το λέω όχι μόνο επειδή μου αρέσεις πολύ όπως ακριβώς είσαι, αλλά και επειδή δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη με τέτοια άτομα.
Κάποιοι απλά δείχνουν πόσο "μικροί" άνθρωποι είναι.Δεν τσακώνομαι,μανάρι μου,απλά λόγω έντονου κι εκρηκτικού ταμπεραμέντου κάποιες φορές ξεφεύγω γιατί δεν μου αρέσει η αδικία,η κοροϊδία και το ψέμα.Εμ,τι να περιμένεις με τον κάθε ανώμαλο και περιθωριακό ,πως θα βγάλει το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχει; Χοντρή είναι η κεφαλα του κάθε ενός και το μυαλό που κουβαλάει.Ε,μα,χαχα.
Ο καθένας ότι νιώθει για τον εαυτό του το διοχετεύει στον άλλον.Τοξικοτητα και ναρκισσισμός σημαίνει απλά.Κάποιοι απλά δείχνουν πόσο "μικροί" άνθρωποι είναι.