Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 968K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.741
Πόντοι
11.915
Δεν ειμαι gay-bi,απο ολα τα λεγομενα μου φαινεται καθαρα τι λεω κ τι θελω.Μπορω φυσικα να κατσω παρεα με τετοια ατομα εφοσον δεν ενοχλουμε ο ενας τον αλλον αλλα δε θελω κατι περισσοτερο γι αυτο θεωρω οτι δεν βοηθα κανενα η αναμειξη οταν θελουμε διαφορετικα πραγματα.Αλλο να ναι φιλοι κτλ αο την κανονικη μου ζωη κ αλλο εντελως ξενοι
Τύπε παρε καμιά πρεζου και κάντε οτοστόπ,όλο και κάποιος θα σας φορτώσει. Το πολύ πολύ να χασεις κάνα νεφρό μέχρι να γυρίσεις :confused::confused::rockon::rockon:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.343
Πόντοι
6.246
Τύπε παρε καμιά πρεζου και κάντε οτοστόπ,όλο και κάποιος θα σας φορτώσει. Το πολύ πολύ να χασεις κάνα νεφρό μέχρι να γυρίσεις :confused::confused::rockon::rockon:
Παιρνω και κανονικες,περισσοτερες ειναι,δε ξεκινησα περσυ τη ζωη μου,ζω εδω κ χρονια

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Όμορφα σήμερα στην Κινέτα στο ξενοδοχείο με πολλά ζευγάρια να επιδίδονται σε όργια μόλις νυχτώσε εννιά εννιαμιση έγινε πανικός δύο γεμάτουλες μια ξανθιά μια μελαχροινη και μια μελαχροινη αδύνατη ωραίο δυνατό παιχνίδι και γλυψαμε και δώσαμε όσοι ήταν ξερουν

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.979
Πόντοι
441
Όμορφα σήμερα στην Κινέτα στο ξενοδοχείο με πολλά ζευγάρια να επιδίδονται σε όργια μόλις νυχτώσε εννιά εννιαμιση έγινε πανικός δύο γεμάτουλες μια ξανθιά μια μελαχροινη και μια μελαχροινη αδύνατη ωραίο δυνατό παιχνίδι και γλυψαμε και δώσαμε όσοι ήταν ξερουν
Το θέμα είναι με πόσα παράσημα θα έφυγες από εκεί.....

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.169
Πόντοι
3.556
Δεν έχω διαβάσει το θρεντ αλλά δεν είναι κ Αθηναίος όμως θεωρώ ότι η παραλία Κινέτας είναι με διαφορά η πιο όμορφη σε όλη την Αττική με Αλεποχώρι κ παραλία Ψαθάς
Οι άλλες παραλίες απλώς νότια κ Ανατολική Αττική είναι σαβουρες
To μισο πλανητη εχεις γυρισει και απο Αττικη ξερεις ως ωραιοτερη παραλια την Κινετα?

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.966
Πόντοι
48.917
To μισο πλανητη εχεις γυρισει και απο Αττικη ξερεις ως ωραιοτερη παραλια την Κινετα?
Δεν πάω σε βουρκους

Ποια θεωρείται καλύτερη παραλία Αττική ..μη μου πείτε το κομμάτι από Πειραιά για Σούνιο ή την Λαύριοαρτικη ή Ωρωπό .

Κινέτα ψάθα Αλεποχώρι είναι όντως πανέμορφες

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
775
Πόντοι
86
Κοίτα τυπε επειδή είμαι προτωσιγκελος και της γερακίνας γιος Καποτά δεν είμαστε στο 1970
εε ψιτ ....
της γερακινας γιε ...

μαθε πρωτα πως γραφεται ...
Πρωτοσύγκελλος
Γιατι για τριτο-τεταρτο απο το τελος σε κοβω !

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
εε ψιτ ....
της γερακινας γιε ...

μαθε πρωτα πως γραφεται ...
Πρωτοσύγκελλος
Γιατι για τριτο-τεταρτο απο το τελος σε κοβω
Ναι ρε τυπε μου ο τρίτος που χώθηκα ήμουν και ήταν ακόμα ένας λόγος παραπάνω να βάλω κάποτα που θα έβαζα ούτως ή άλλως τώρα για το πρωτοσύγκελος εξακολουθεί να ισχύει μαζί με το γερακίνας γιος αλλά το έχω ξαναπεί δεν έμαθα γράμματα ζητώ συγνώμη παιδιά σε όλους που ανεχόσαστε το συντακτικό και την γραμματική μου με το συμπαθειο δηλαδή

Fontas1990

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
301
Πόντοι
20
Μέρα για Κινέτα σήμερα...
1000023349.jpg
1000038668.jpg
Άπαιχτο το πουτανακι σας.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.102
Πόντοι
456
Με τοσα που χω δει κι εχω κανει αν το ηθελα θα μουν εδω και καιρο σαν αυτους,δεν ειμαι κ δε θα ειμαι,απλα δε σου χει τυχει να δεις και κανονικες συμπεριφορες απο τετοιους,γι αυτο κ εγω ξαναλεω ξεκαθαρισω γιατι οσα τη σπανε σε σενα τη σπανε κ σε μενα οταν δε θελω να τα ζησω,απλα και ξεκαθαρα.Δε μπορεις να κατσεις για παρεα με bi οταν σε λιγουρευται η προσπαθει να σε πεισει να ενδωσεις ενω δε θες.Απλα πραγματα.Αλλο παρεα κ μιλαμε σα να μη τρεχει τιποτα σα να μασταν κανονικα καπου κ αλλο να χει βλεψεις που δε με ενδιαφερουν.Εννοειται προτιμω str8 κοσμο ωστε αν παιχτει κατι να συμμετεχουν να μαστε ενεργοι,οχι να χασω ομορφες καταστασεις επειδη πχ ο αλλος ειναι gay,γι αυτο δε γουσταρω την ολη φαση τους,μονο να τα χειθς ξεκαθαρισμενα κ απο κει κ περα τοσος κοσμος υπαρχει να βρω κι εγω καταλληλη παρεα που να συμφωνουμε στο πως θα κινουμαστε κ τι θα κανουμε αν προκυψουν ωραιες φασεις
αυτο μπορει να παιζει αν εχεις εναν φιλο γκει και πατε για καφε,οταν συναντας εναν αγνωστο γκει για να πατε γυμνοι σε παραλια κατι θα παιχτει

Forrester

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Περσι ειχα παει με εναν φιλο στην παραλια γυμνιστων στην Κινετα μηπως και πετυχαιναμε γυναικες που ηθελαν να κανουν παιχνιδι (συμφωνα με αυτα που εχουν γραφτει εδω) αλλα το μονο που βλεπαμε ηταν αντρες μονους ή αντροπαρεες προφανως ομοφυλοφυλοι, οποτε και αποχωρησαμε

Forrester

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Δεν έχω διαβάσει το θρεντ αλλά δεν είναι κ Αθηναίος όμως θεωρώ ότι η παραλία Κινέτας είναι με διαφορά η πιο όμορφη σε όλη την Αττική με Αλεποχώρι κ παραλία Ψαθάς
Οι άλλες παραλίες απλώς νότια κ Ανατολική Αττική είναι σαβουρες
Καλες παραλιες με καλη θαλασσα εχει και προς Σουνιο μερια

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.966
Πόντοι
48.917
Καλες παραλιες με καλη θαλασσα εχει και προς Σουνιο μερια
Ανάβυσσος μαύρο λιθάρι καλουτσικες αλλά νομίζω πιο καλή η Κινέτα ...τώρα σε θέμα μικροβίων δεν το ξέρω ....

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Περσι ειχα παει με εναν φιλο στην παραλια γυμνιστων στην Κινετα μηπως και πετυχαιναμε γυναικες που ηθελαν να κανουν παιχνιδι (συμφωνα με αυτα που εχουν γραφτει εδω) αλλα το μονο που βλεπαμε ηταν αντρες μονους ή αντροπαρεες προφανως ομοφυλοφυλοι, οποτε και αποχωρησαμε
Αν πετυχαίνεις γυνακα να κάνεις παιχνίδι στη Κινέτα πήγαινε παίξε και ένα τζόκερ μετά

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.343
Πόντοι
6.246
αυτο μπορει να παιζει αν εχεις εναν φιλο γκει και πατε για καφε,οταν συναντας εναν αγνωστο γκει για να πατε γυμνοι σε παραλια κατι θα παιχτει
Δε θα παιχτει απολυτως τιποτα διοτι δεν θελω εγω

Forrester

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Αν πετυχαίνεις γυνακα να κάνεις παιχνίδι στη Κινέτα πήγαινε παίξε και ένα τζόκερ μετά
Ενταξει πηγαμε με καποιες προσδοκιες η αληθεια ειναι και ξεραμε οτι θα ηταν πολυ δυσκολο, αλλα ειπαμε να το δοκιμασουμε

Forrester

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Ανάβυσσος μαύρο λιθάρι καλουτσικες αλλά νομίζω πιο καλή η Κινέτα ...τώρα σε θέμα μικροβίων δεν το ξέρω ....
Και στα Λεγραινα και εκει γυρω ειναι καλα, αλλα ειναι αρκετα μακρυα απο Αθηνα. Για το θεμα των μικροβιων ειναι ρισκο παντου

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
113
Πόντοι
0
Πρώτη φορά σήμερα με την γυναίκα μου στην παραλία. Πριν το βράχο κάτσαμε γιατί γκρίνιαζε με το περπάτημα και είδαμε ζευγάρια και μόνους να κάνουν γυμνισμό οπότε λέω κομπλέ. Δυστυχώς έμεινε με το μαγιό λόγο ότι έχει πάρει κάποια κιλά, και έχει πολύ μεγάλο στήθος και ντρεποταν και κλασικές γυναίκες τουλάχιστον μου έκανε το χατίρι και της άρεσε. Εγώ κανονικά. Αράξαμε όλα καλά σε μια φάση έπεσε ένα φάσωμμα διακριτικό αλλά ντρεποταν μην μας δούμε. Η μία κοπέλα από το ζευγάρι δίπλα μας πάντως τσέκαρα ότι κοίταζε φουλ. Ειδικά όταν έφυγε ο δικός της να πάει να πάρει καφεδες. Είχα καυλωσει από το φάσωμα και είχα κατσει με πόδια ανοιχτά να της δεινω θέαμα. (εαν διαβάζεις στείλε ο τύπος με την κοτσίδα είμαι και τα τατουάζ). Ελπίζω σιγά σιγά να ξεκλειδωσει και η δικιά μου να δίνει θέαμα της βιζαρες της. Και ίσως με μεγαλύτερη φαντασία να παίζαμε και με κανένα ζευγάρι μελλοντικά. Πάντως σίγουρα θα ξαναπάμε και σύντομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom