akrodemonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2025
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Το ξέρει. Αλλά σου λέει "κάτσε εδώ" αλλοι δδε γαμάνε ούτε μια φορά κάθε Πασχα ή Χριστούγεννα ... Πολλοί περήφανοι cucks-μουνίτζες εκεί έξω.και που ξερεις τι κανει αυτος?
Το ξέρει. Αλλά σου λέει "κάτσε εδώ" αλλοι δδε γαμάνε ούτε μια φορά κάθε Πασχα ή Χριστούγεννα ... Πολλοί περήφανοι cucks-μουνίτζες εκεί έξω.και που ξερεις τι κανει αυτος?
Κάποτε οι γυναίκες ντρέπονταν να πουν τι κάνανε και τώρα αυτή έχει φάει πουτσα από κάθε τριτοκοσμική χώρα του ΟΗΕ και καμαρώνει.
Ο Sadman ακούει - βλέπει!?
Ήθελα να ήξερα ποιος τυχερός πυρφόρος κακομοιρογλου Έλλην -θα την πάρει επ ώμου για να τη ζήσει να του τα τρώει και να του τα φοράει.
Και μετά λέγανε για τις γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ ότι δήθεν είναι εύκολες.![]()
Κάποτε οι γυναίκες ντρέπονταν να πουν τι κάνανε και τώρα αυτή έχει φάει πουτσα από κάθε τριτοκοσμική χώρα του ΟΗΕ και καμαρώνει.
Ήθελα να ήξερα ποιος τυχερός πυρφόρος κακομοιρογλου Έλλην -θα την πάρει επ ώμου για να τη ζήσει να του τα τρώει και να του τα φοράει.
Και μετά λέγανε για τις γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ ότι δήθεν είναι εύκολες.![]()
τι είπαν τύπε ; Πες μας πως σε κατηγόρησαν να τους κάνουμε μποϋκοτάζ, που να δουν μόνο μικρές και μαλακές πουτσες στο μουνι τουςΣήμερα το απόγευμα, πήγα στο φαρμακείο να πάρω μια αλοιφή γιατί το λουράκι του ρολογιού από το λάστιχο μου έκανε ερεθισμό στον καρπό από τον ιδρώτα, και μόλις έφευγα άκουσα να με σχολιάζουν το πουτανι η υπάλληλος με τον κρίκο στην μύτη με την πιθηκομουρα ιδιοκτήτητρια (που είναι παντρεμένη με παιδί γιατί έχει φράγκα το φαρμακείο),ένα πράγμα δεν μπορώ και έχω απόρριψη πολλές έτσι την κακία και την σκατοψυχια που έχουν μέσα τους πολλές για πολλούς και διάφορους λόγους ακομα και από μικρή ηλικία.
Νταξ τα βλέπω μπροστά μου όλη μέρα. Η κατάντια είναι τεράστια. Όλες μουνί κώλο κ νύχια. Σου λέει πώς θα καλοπαντρευτώ? Ότι κ να κάνω μία δουλειά του 1000άρικου θα έχω , δεν αρκεί. Αν όμως μοστράρω τα κάλη μου, τώρα που μαι νέα κ όμορφη, θα βρω αυτόν που ψάχνω. Μουνοείλωτες πραγματικά- τις παρακαλάν για 1 φιλί ....Όταν του Έλληνα του κάθεται γκόμενα με τα χιλια ζόρια,πως να μην είναι είλωτας,αφου ουσιαστικά αυτή τον σώζει απο ψωλαρία μπακουρίλα
Νταξ τα βλέπω μπροστά μου όλη μέρα. Η κατάντια είναι τεράστια. Όλες μουνί κώλο κ νύχια. Σου λέει πώς θα καλοπαντρευτώ? Ότι κ να κάνω μία δουλειά του 1000άρικου θα έχω , δεν αρκεί. Αν όμως μοστράρω τα κάλη μου, τώρα που μαι νέα κ όμορφη, θα βρω αυτόν που ψάχνω. Μουνοείλωτες πραγματικά- τις παρακαλάν για 1 φιλί ....
Όντως, δεν ισχύει για όλους αλλά ισχύει για τους πολλούς. Κάνουμε όλα τα καπρίτσια της οποιασδήποτε μας έκανε τη χάρη να μας ανοίξει τα πόδια, μην τυχόν και χάσουμε το ...ταίρι και ξαναγυρίσουμε στη μπακουρίαση.Όταν του Έλληνα του κάθεται γκόμενα με τα χιλια ζόρια,πως να μην είναι είλωτας,αφου ουσιαστικά αυτή τον σώζει απο ψωλαρία μπακουρίλα
Εγώ πρέπει να είμαι από τις εξαιρέσεις έφτασα αισίως τα 52, και μάλλον θα με κληρονομησουν τα ανιψιά μου γιατί είμαι λίγο μονωχνοτος η μάλλον δεν συμβιβάζομαι.Νταξ τα βλέπω μπροστά μου όλη μέρα. Η κατάντια είναι τεράστια. Όλες μουνί κώλο κ νύχια. Σου λέει πώς θα καλοπαντρευτώ? Ότι κ να κάνω μία δουλειά του 1000άρικου θα έχω , δεν αρκεί. Αν όμως μοστράρω τα κάλη μου, τώρα που μαι νέα κ όμορφη, θα βρω αυτόν που ψάχνω. Μουνοείλωτες πραγματικά- τις παρακαλάν για 1 φιλί ....
Ελλεηνιδες η ντροπη του γεννους δεν εχουν αφησει τριτοκοσμικο
Πολύ μουνί έξω ρε μάγκες
Αλλά στον πουτσο μας κανένα...![]()
Ενω οι Ελληνες απο ξενες εχουν πηδηξει σλαβες, βαλτικες και γερμανοειδεις
Οποιος γαμαει στην Ελλαδα, γαμαει και στο εξωτερικοΣτον ύπνο τους ή στον ξύπνιο τους;
Οποιος γαμαει στην Ελλαδα, γαμαει και στο εξωτερικο
Πολύ μουνί έξω ρε μάγκες
Αλλά στον πουτσο μας κανένα...![]()
Πες τα ρε τυπε γιατί υπάρχουν και κάποιοι Κουασιμόδοι πίσω απ' το πληκτρολόγιο που το πιο μακρύ τους ταξίδι είναι μέχρι το wc για κακα (μετά το μαμ) οι οποιοι δεν σε πιστεύουν κ;ι συνεχίζουν τις πικριχολες μαλ@κιες του λουζερ απ' την γέννηση.Ενω οι Ελληνες απο ξενες εχουν πηδηξει σλαβες, βαλτικες και γερμανοειδεις