Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
ανηθικα πουταναρια με αυτες θα ανοιξει σπιτικο ο νεος λευκος αντρας αυτης της χωρας που χουν περισσοτερα χιλιομετρα απο να λαντα του 68??πουτανες ολκης
:hi:
:woldman:
:respect:

Τέτοιες θέλουμε τύπε. Στ' αρχίδια μας το σπιτικό, το ανοίγουμε και μόνοι μας.
Ακριβώς.. Σιγά μην ανοίξουμε σπίτι, και σιγά μη φτιάξουμε οικογένεια και παιδί/παιδιά, με τις σημερινές ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Να πάνε να γαμηθούν, που ούτε αυτό δε μπορούν να κάνουν σωστά ή καλά.
Τις αφήνουμε στο έλεός τους, ακριβώς όπως επέλεξαν, στην παράνοιά τους (delulu
:uglystupid:
) και ας τα βγάζουν πέρα μόνες τους, με το παιδί τους, το οποίο μεγαλώνουν και δασκαλεύουν λάθος, και θα γίνει είτε αδερφή άνανδρος, είτε ίδια καριολοπουτάνα με τη μάνα του.
*mic drop*

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Ακριβώς.. Σιγά μην ανοίξουμε σπίτι, και σιγά μη φτιάξουμε οικογένεια και παιδί/παιδιά, με τις σημερινές ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Να πάνε να γαμηθούν, που ούτε αυτό δε μπορούν να κάνουν σωστά ή καλά.
Τις αφήνουμε στο έλεός τους, ακριβώς όπως επέλεξαν, στην παράνοιά τους (delulu
:uglystupid:
) και ας τα βγάζουν πέρα μόνες τους, με το παιδί τους, το οποίο μεγαλώνουν και δασκαλεύουν λάθος, και θα γίνει είτε αδερφή άνανδρος, είτε ίδια καριολοπουτάνα με τη μάνα του.
*mic drop*

Ναι,ολοι έτσι λένε και μετά τους βλέπεις να σέρνουν καρότσια σαν χαζοχαρούμενοι,και δίπλα την καριόλα με το κινητό

Και οι υπόλοιποι,περιμένουν στην ουρά...να βρεθεί καμια καριόλα και γι'αυτούς για να σωθούνε...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Ναι,ολοι έτσι λένε και μετά τους βλέπεις να σέρνουν καρότσια σαν χαζοχαρούμενοι,και δίπλα την καριόλα με το κινητό

Και οι υπόλοιποι,περιμένουν στην ουρά...να βρεθεί καμια καριόλα και γι'αυτούς για να σωθούνε...
Προσωπικά φίλε, εγώ δε θέλω καμία. Μόνο ξένη, και πάλι δύσκολα θα κρατήσω κάποια για κάτι σοβαρό! :wink:
Άμα δε σε έχει βασιλιά δεν αξίζει, αποδεδειγμένο

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.278
Πόντοι
206
εδω ητανε στο λεωφορειο κατι πιτσιρικαδες 17-18 χρονων, και ελεγαν οτι ειχαν παει τσαρκα στα μπουρδελα, θα μπηκαν σε καμια τριανταρια, και απογοητευτηκαν γιατι οπως ελεγαν εβλεπαν μπαζολες τριανταρες, δυστυχως πλεον οποιος δεν εχει γκομενα ειναι αναγκασμενος να καταφυγει σε κατι τετοιες λυσεις των μπουρδελων, που μια φορα πας και ειναι σαν μην πηγες, καλα με την οικονομικη κριση που υπαρχει το να πηγαινει καποιος με ωραια call girl με 300 ευρω την ωρα, αυτο δεν ειναι οικονομικα εφικτο,
με αυτα τα παιδια εχω τα διπλα τους χρονια, εννοειται οτι εμεις ετσι λιγουρια δεν ημασταν στην ηλικια τους. τους βλεπω τους κακομοιρους στην κηφισια εκει στο πεζοδρομο και την πεφτουν σε οποια νεαρη κινειται, ας ειναι και μεγα μπαζολα αυτη, ολη την ωρα βλεπουν κωλους και βυζια στο τικτοκ και στο ινσταγκραμ και η λιγουριαση τους βαραει κοκκινο, οποια γκομενα τους πει το ναι, θα την εχουν για θεα,
παντως καποιοι εδω που γραφουν οτι η νεολαια ειναι πολυ τυχερη που ζει αυτη την εποχη και εχουν στο πιατο πολλες γκομενες, φυσικα δεν ισχυει κατι τετοιο, οι συνομιληκες τους εχουν χιλιαδες ακολουθους σε τικ τοκ και ινσταγκραμ και εχουν να επιλεξουν απο χιλιαδες πεφτουλες,
αυτοι αντε να εχουν κανα φιλο και γνωστο στο ινστα και κλασμενους τους εχουν η καθε αγνωστη γκομενα,
τωρα αυτο που βλεπει καποιος εξω κανα νεαρο με γκομενιτσα, ειναι το μικρο ποσοστο, οι πιο πολλοι απο αυτους μπακουρια ειναι που κυκλοφορουν σε αγελες 10-15 ατομα και μολις εντοπισουν καμια νεαρη, πανε σαν λιγουρια να την πεσουν, και εννοειται τρωνε πανηγυρικο ακυρο.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
εδω ητανε στο λεωφορειο κατι πιτσιρικαδες 17-18 χρονων, και ελεγαν οτι ειχαν παει τσαρκα στα μπουρδελα, θα μπηκαν σε καμια τριανταρια, και απογοητευτηκαν γιατι οπως ελεγαν εβλεπαν μπαζολες τριανταρες
Ή Μετάξι πήγαν, ή πρωινή βάρδια, ή απλά σε λάθος σπίτια.. :cool2::2funny:
δυστυχως πλεον οποιος δεν εχει γκομενα ειναι αναγκασμενος να καταφυγει σε κατι τετοιες λυσεις των μπουρδελων
Τα μπουρδέλα είναι δεκάδες φορές καλύτερα, από το να ασχοληθείς με "θηλυκό" (ο Θεός να το κάνει..) της σημερινής εποχής! Εκεί η διαπραγμάτευση και η συναλλαγή είναι σαφής και ειλικρινής. Χωρίς παιχνίδια, ψέματα, και καριολίκια..
Το χειρότερο που μπορεί να τύχει είναι να φας φόλα, δηλαδή πολύ μικρό το κακό.
με αυτα τα παιδια εχω τα διπλα τους χρονια, εννοειται οτι εμεις ετσι λιγουρια δεν ημασταν στην ηλικια τους. τους βλεπω τους κακομοιρους στην κηφισια εκει στο πεζοδρομο και την πεφτουν σε οποια νεαρη κινειται, ας ειναι και μεγα μπαζολα αυτη
Τι να πρωτογράψω, γάμησέ τα..
ολη την ωρα βλεπουν κωλους και βυζια στο τικτοκ και στο ινσταγκραμ και η λιγουριαση τους βαραει κοκκινο
Η μαλακία τους επίσης.. :jerking:
Σε όλους τους τομείς.
οι πιο πολλοι απο αυτους μπακουρια ειναι που κυκλοφορουν σε αγελες 10-15 ατομα και μολις εντοπισουν καμια νεαρη, πανε σαν λιγουρια να την πεσουν, και εννοειται τρωνε πανηγυρικο ακυρο.
Κι από μπάζα ή σαβούρες ή σαύρες.. Που τις έχουν κάνει να θεωρούν τον εαυτό τους κάτι αποδεκτό ή ωραίο.. :2funny:
Για όλα αυτά, χίλιες φορές μπουρδέλο! Δεν πετάς λεφτά σε σκατόψυχες καριόλες, κι έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο! :cool2:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
εδω ητανε στο λεωφορειο κατι πιτσιρικαδες 17-18 χρονων, και ελεγαν οτι ειχαν παει τσαρκα στα μπουρδελα, θα μπηκαν σε καμια τριανταρια, και απογοητευτηκαν γιατι οπως ελεγαν εβλεπαν μπαζολες τριανταρες, δυστυχως πλεον οποιος δεν εχει γκομενα ειναι αναγκασμενος να καταφυγει σε κατι τετοιες λυσεις των μπουρδελων, που μια φορα πας και ειναι σαν μην πηγες, καλα με την οικονομικη κριση που υπαρχει το να πηγαινει καποιος με ωραια call girl με 300 ευρω την ωρα, αυτο δεν ειναι οικονομικα εφικτο,
με αυτα τα παιδια εχω τα διπλα τους χρονια, εννοειται οτι εμεις ετσι λιγουρια δεν ημασταν στην ηλικια τους. τους βλεπω τους κακομοιρους στην κηφισια εκει στο πεζοδρομο και την πεφτουν σε οποια νεαρη κινειται, ας ειναι και μεγα μπαζολα αυτη, ολη την ωρα βλεπουν κωλους και βυζια στο τικτοκ και στο ινσταγκραμ και η λιγουριαση τους βαραει κοκκινο, οποια γκομενα τους πει το ναι, θα την εχουν για θεα

Ε γι'αυτό μολις τους κάθεται γκόμενα,εξαφανιζονται ολοι και απο φίλους και απο μπουρδέλα.

Οι μπακουροαντροπαρέες,οι μπουρδελοτσαρκες,όλα έχουν ημερομηνία λήξης,μέχρι κάποιος/καποιοι να βρουν γκόμενα και να ριξουν μαύρη πέτρα

Ειδικά απο 30 και μετά,που έλλειψη σχέσης για τον Έλληνα σημαίνει κατα 99,9% μπακουριά,προτιμούν να είναι υποχείρια μιας γκόμενας παρά να ξαναγυρίσουν στον 'εφιάλτη'...των μπακουροεξόδων και των μπουρδελοτσαρκων

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
441
Πόντοι
21
Προσωπικά φίλε, εγώ δε θέλω καμία. Μόνο ξένη, και πάλι δύσκολα θα κρατήσω κάποια για κάτι σοβαρό! :wink:
Άμα δε σε έχει βασιλιά δεν αξίζει, αποδεδειγμένο
Ωραία πάσα... Έχω πελάτισσα, 39 χρόνων, παντρεμένη με ένα παιδάκι, πρόσωπο 7/10, σώμα 8,5/10, απλά λίγο κοντούλα, κωλος 10/10, όπου ο σύζυγος λέει τις ίδιες μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα: δε κάνω δουλειές, θέλω να με έχει βασιλιά, γαμαω όποτε γουστάρω, κτλ. Η γυναίκα του τον έχει παραπάνω από βασιλιά, πιο ωπα ωπα δεν υπάρχει, το κέρατο όμως που του φοράει, δεν έχει προηγούμενο.

Της είπα μια μέρα "θέλω να δω πως σε γαμαει ο άντρας σου" και έβαλε κινητό και μου έστειλε βίντεο το ίδιο βράδυ. Γάμησε μουνι και κωλο χωρίς λίγο να τη φτιάξει, να την καυλώσει, ίσα ίσα να ξεκαυλωσει αυτός. Και ο τύπος μια χαρά εμφανισιακά, όχι τίποτα μπουλης κι έτσι... Και το καλύτερο που έμαθα μετά, είναι μέλος εδώ (το έχω αναφέρει και σε άλλο θέμα προς ολίγων μηνών).

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
185
Πόντοι
0
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που συνέβη πριν καμιά 15-αριά μέρες.

Κάθομαι σε καφενείο (στο πεζοδρόμιο) και τα πίνω.

Κολλητά στο καφενείο υπάρχει mini market, στο οποίο μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος.

Κάποια στιγμή μπαίνει στο mini market μια γκόμενα, την οποία την πετυχαίνω για 1 δευτερόλεπτο (καθώς ήμουν γυρισμένος από την άλλη), αλλά προλαβαίνω να δω ότι ήταν καλό κομμάτι. Ταυτόχρονα, ακούω κάποιον από τους άλλους καφενόβιους να ψιθυρίζει ``Τι ήταν αυτό ρε μαλάκες``…

Μετά από λίγα λεπτά, βγαίνει έξω η γκόμενα και παθαίνω πλάκα!

1.80 ύψος, μελαχρινή, μακρύ ίσιο μαλλί, πανέμορφο πρόσωπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ κι ένα σώμα ας τα να πάνε. Φοράει ένα στενό μακό φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο και τα πάντα ασφυκτιούν μέσα σε αυτό. Στήθος 3-αρι (φανταστείτε δεν κοιτάζω καν γυναίκα που έχει στήθος κάτω από 5) κι ένας κώλος που θέλει να σκίσει το ύφασμα.

Με το που βγαίνει από το mini market, βλέπει όλους τους πελάτες να χουνε στρέψει τα κεφάλια και να τους τρέχουνε τα σάλια.

Και τι κάνει η γυναικάρα? Γυρίζει την πλάτη (και τον κώλο εννοείται) προς τους θαμώνες, κάθεται κανα 10-λεπτο στη μέση του πεζοδρομίου και κάνει ότι παίζει με το κινητό.

Κάθε τρεις και λίγο, γυρίζει το κεφάλι να δει αν την κοιτάνε.

Γουστάρει και γουστάρουμε!

Εγώ που ποτέ δεν καρφώνομαι σε γυναίκα, έχω γυρίσει την καρέκλα και απολαμβάνω το θέαμα, από τη στιγμή που κατάλαβα πόσο γουστάρει και η γκόμενα το σκηνικό. Κάποια στιγμή, γυρνάω το κεφάλι από την άλλη και βλέπω 15-20 κεφάλια γυρισμένα προς μία κατεύθυνση.

Όσην ώρα διαδραματίζεται το σκηνικό, παρατηρώ τη σερβιτόρα του καφενείου (πιτσιρίκα, πολύ ωραία κοπέλα, αλλά επίπεδο Europa League, ενώ η άλλη ήταν Champions League και Coppa Libertadores μαζί) να κοιτάζει συνεχώς τη θεά και να μπουρλοτιάζει. Η σερβιτόρα εν τω μεταξύ, μέσα στο μαγαζί.

Αφού δεν αντέχει άλλο, παρατάει τους πελάτες, βγαίνει από το μαγαζί, διανύει τα 10 μέτρα που τη χωρίζουν από τη γκόμενα και πάει και της λέει ``Τι ωραίο φόρεμα! Από το τάδε μαγαζί το πήρες``?

Γυρνάει η θεά (1.80 η θεά, η σερβιτόρα μικροκαμωμένη) την κοιτάζει όπως κοίταζε ο Ivan Drago τον Rocky και της λέει ``Δεν ψωνίζω από τέτοια μαγαζιά κοπέλα μου``!

Η σερβιτόρα συνεχίζει απτόητη ``Θα μου πεις ποιο φόρεμα, αυτή η κορμάρα είναι που έχει δημιουργήσει όλη την ιστορία``.

Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τη φράση της και η θεά σηκώνεται και φεύγει, χωρίς να της απαντήσει καν.

Αφού η πιτσιρίκα επιστρέφει στο μαγαζί (μ’ ένα ηλίθια αυτάρεσκο ύφος στο πρόσωπο της, σαν να χε κάνει κάποιο κατόρθωμα) της λέει ένας από τους πελάτες ``Την έδιωξες την κοπέλα``. Και του απαντάει ``Όχι, τι είναι αυτά που λες, την κοπέλα την ξέρω, είναι φίλη μου, γι αυτό πήγα να της μιλήσω``….

Όπως λέει και ο τίτλος ``Το γυναικείο κόμπλεξ σ’ όλο του το μεγαλείο``…!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.122
Πόντοι
3.246

Κολλητά στο καφενείο υπάρχει mini market, στο οποίο μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος.

Κάποια στιγμή μπαίνει στο mini market μια γκόμενα, την οποία την πετυχαίνω για 1 δευτερόλεπτο (καθώς ήμουν γυρισμένος από την άλλη), αλλά προλαβαίνω να δω ότι ήταν καλό κομμάτι. Ταυτόχρονα, ακούω κάποιον από τους άλλους καφενόβιους να ψιθυρίζει ``Τι ήταν αυτό ρε μαλάκες``…

1.80 ύψος, μελαχρινή, μακρύ ίσιο μαλλί, πανέμορφο πρόσωπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ κι ένα σώμα ας τα να πάνε. Φοράει ένα στενό μακό φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο και τα πάντα ασφυκτιούν μέσα σε αυτό. Στήθος 3-αρι (φανταστείτε δεν κοιτάζω καν γυναίκα που έχει στήθος κάτω από 5) κι ένας κώλος που θέλει να σκίσει το ύφασμα.

Με το που βγαίνει από το mini market, βλέπει όλους τους πελάτες να χουνε στρέψει τα κεφάλια και να τους τρέχουνε τα σάλια.

Και τι κάνει η γυναικάρα? Γυρίζει την πλάτη (και τον κώλο εννοείται) προς τους θαμώνες, κάθεται κανα 10-λεπτο στη μέση του πεζοδρομίου και κάνει ότι παίζει με το κινητό.

Εγώ που ποτέ δεν καρφώνομαι σε γυναίκα, έχω γυρίσει την καρέκλα και απολαμβάνω το θέαμα, από τη στιγμή που κατάλαβα πόσο γουστάρει και η γκόμενα το σκηνικό. Κάποια στιγμή, γυρνάω το κεφάλι από την άλλη και βλέπω 15-20 κεφάλια γυρισμένα προς μία κατεύθυνση.

Όσην ώρα διαδραματίζεται το σκηνικό, παρατηρώ τη σερβιτόρα του καφενείου (πιτσιρίκα, πολύ ωραία κοπέλα, αλλά επίπεδο Europa League, ενώ η άλλη ήταν Champions League και Coppa Libertadores μαζί) να κοιτάζει συνεχώς τη θεά και να μπουρλοτιάζει. Η σερβιτόρα εν τω μεταξύ, μέσα στο μαγαζί.

Αφού δεν αντέχει άλλο, παρατάει τους πελάτες, βγαίνει από το μαγαζί, διανύει τα 10 μέτρα που τη χωρίζουν από τη γκόμενα και πάει και της λέει ``Τι ωραίο φόρεμα! Από το τάδε μαγαζί το πήρες``?

Γυρνάει η θεά (1.80 η θεά, η σερβιτόρα μικροκαμωμένη) την κοιτάζει όπως κοίταζε ο Ivan Drago τον Rocky και της λέει ``Δεν ψωνίζω από τέτοια μαγαζιά κοπέλα μου``!

Η σερβιτόρα συνεχίζει απτόητη ``Θα μου πεις ποιο φόρεμα, αυτή η κορμάρα είναι που έχει δημιουργήσει όλη την ιστορία``.

Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τη φράση της και η θεά σηκώνεται και φεύγει, χωρίς να της απαντήσει καν.

Αφού η πιτσιρίκα επιστρέφει στο μαγαζί (μ’ ένα ηλίθια αυτάρεσκο ύφος στο πρόσωπο της, σαν να χε κάνει κάποιο κατόρθωμα) της λέει ένας από τους πελάτες ``Την έδιωξες την κοπέλα``. Και του απαντάει ``Όχι, τι είναι αυτά που λες, την κοπέλα την ξέρω, είναι φίλη μου, γι αυτό πήγα να της μιλήσω``….

είχε βγάλει αφρούς κι απ τα ρουθούνια

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.898
Πόντοι
6.056
Σας έδωσε υλικό για το σπίτι η γκόμενα :cum:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.934
Πόντοι
456
Και εσείς καλοί μαλακες που δώσατε αξία σε μια ξεκωλιαρα που μετά από αυτή την φάση, θα πήγε να την γαμησει κανένας μεγαλοεπιχειρηματίας, ποδοσφαιριστής, τραπερ κλπ ενώ εσάς τα ναυάγια που κάθεστε στα καφενεία δεν θα σας έριχνε ματιά ακόμα και να πεθενατε.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.444
Πόντοι
5.436

το συμπέρασμα της ιστορίας είναι το γυναικείο κόμπλεξ;
Ή μήπως το πόσο μαλάκες είμαστε όλοι εμείς που καθόμαστε και τις χαλβαδιάζουμε και τους δίνουμε αξία και τονώνουμε ακόμα περισσότερο το ναρκισσισμό τους, για να μην καταδέχονται μετά ούτε να μας φτύσουν αν δεν είμαστε το Α αρσενικό;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.667
Πόντοι
456
Ο σωστος ο παικτης σε τετοιο σκηνικο τα ριχνει στη σερβιτορα. Σου λεει αυτος με γουσταρει πραγματικα, διπλα απο τετοια γκομενα και προτιμαει εμενα :tooth:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.444
Πόντοι
5.436
Ο σωστος ο παικτης σε τετοιο σκηνικο τα ριχνει στη σερβιτορα. Σου λεει αυτος με γουσταρει πραγματικα, διπλα απο τετοια γκομενα και προτιμαει εμενα :tooth:
σχετικό είναι κι αυτό. Και οι λιγότερο εντυπωσιακές έχουν τον εγωισμό τους. Αν κάποια υποψιαστεί - σωστά ή λάθος - ότι της την πέφτεις επειδή είναι πιο μέτρια άρα θεωρητικά πιο εύκολη, θα σου ρίξει χυλόπιτα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Την έχω πατήσει κα'να-δυο φορές έτσι.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
με αυτα τα παιδια εχω τα διπλα τους χρονια, εννοειται οτι εμεις ετσι λιγουρια δεν ημασταν στην ηλικια τους. τους βλεπω τους κακομοιρους στην κηφισια εκει στο πεζοδρομο και την πεφτουν σε οποια νεαρη κινειται, ας ειναι και μεγα μπαζολα αυτη, ολη την ωρα βλεπουν κωλους και βυζια στο τικτοκ και στο ινσταγκραμ και η λιγουριαση τους βαραει κοκκινο, οποια γκομενα τους πει το ναι, θα την εχουν για θεα,
παντως καποιοι εδω που γραφουν οτι η νεολαια ειναι πολυ τυχερη που ζει αυτη την εποχη και εχουν στο πιατο πολλες γκομενες, φυσικα δεν ισχυει κατι τετοιο, οι συνομιληκες τους εχουν χιλιαδες ακολουθους σε τικ τοκ και ινσταγκραμ και εχουν να επιλεξουν απο χιλιαδες πεφτουλες,
αυτοι αντε να εχουν κανα φιλο και γνωστο στο ινστα και κλασμενους τους εχουν η καθε αγνωστη γκομενα,
τωρα αυτο που βλεπει καποιος εξω κανα νεαρο με γκομενιτσα, ειναι το μικρο ποσοστο, οι πιο πολλοι απο αυτους μπακουρια ειναι που κυκλοφορουν σε αγελες 10-15 ατομα και μολις εντοπισουν καμια νεαρη, πανε σαν λιγουρια να την πεσουν, και εννοειται τρωνε πανηγυρικο ακυρο.
Θέλει και πιπινι της προκοπής ο καγκουρας που κυκλοφορεί με άλλα δέκα χαζεμενα σαν αυτόν και δεν έχει μια στην τσέπη....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Αυτή η ξανθιά της Ν.Δ.η "αγρότισσα "πολυτελείας ..που τον βρήκε τον άλλον τον ομορφαντρα :upsidedown::lying-face::face-medical-mask:..σε ποια γαριδάκια;
Την μάγεψε η φαρδιά του χωριστρα ,η καλή του η καρδιά η ο πλούσιος λογαριασμ...εχχμμμ...εσωτερικός του κόσμος;
Αν ήταν ένας αγρότης χωρίς φράγκα από επιδοτήσεις θα γυρνούσε να τον κοιτάξει;ΟΕΟΟΟ!!!!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
το συμπέρασμα της ιστορίας είναι το γυναικείο κόμπλεξ;
Ή μήπως το πόσο μαλάκες είμαστε όλοι εμείς που καθόμαστε και τις χαλβαδιάζουμε και τους δίνουμε αξία και τονώνουμε ακόμα περισσότερο το ναρκισσισμό τους, για να μην καταδέχονται μετά ούτε να μας φτύσουν αν δεν είμαστε το Α αρσενικό;
Εγώ λέω ότι αυτό δείχνει και το γυναικείο κόμπλεξ αλλά και την μαλακια του μέσου νεοέλληνα .
Καμάκι στην σερβιτόρα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom