argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.009
- Πόντοι
- 16.235
ανηθικα πουταναρια με αυτες θα ανοιξει σπιτικο ο νεος λευκος αντρας αυτης της χωρας που χουν περισσοτερα χιλιομετρα απο να λαντα του 68??πουτανες ολκης
Ακριβώς.. Σιγά μην ανοίξουμε σπίτι, και σιγά μη φτιάξουμε οικογένεια και παιδί/παιδιά, με τις σημερινές ΚΑΡΙΟΛΕΣ.Τέτοιες θέλουμε τύπε. Στ' αρχίδια μας το σπιτικό, το ανοίγουμε και μόνοι μας.
Ακριβώς.. Σιγά μην ανοίξουμε σπίτι, και σιγά μη φτιάξουμε οικογένεια και παιδί/παιδιά, με τις σημερινές ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Να πάνε να γαμηθούν, που ούτε αυτό δε μπορούν να κάνουν σωστά ή καλά.
Τις αφήνουμε στο έλεός τους, ακριβώς όπως επέλεξαν, στην παράνοιά τους (delulu) και ας τα βγάζουν πέρα μόνες τους, με το παιδί τους, το οποίο μεγαλώνουν και δασκαλεύουν λάθος, και θα γίνει είτε αδερφή άνανδρος, είτε ίδια καριολοπουτάνα με τη μάνα του.![]()
*mic drop*
Προσωπικά φίλε, εγώ δε θέλω καμία. Μόνο ξένη, και πάλι δύσκολα θα κρατήσω κάποια για κάτι σοβαρό!Ναι,ολοι έτσι λένε και μετά τους βλέπεις να σέρνουν καρότσια σαν χαζοχαρούμενοι,και δίπλα την καριόλα με το κινητό
Και οι υπόλοιποι,περιμένουν στην ουρά...να βρεθεί καμια καριόλα και γι'αυτούς για να σωθούνε...
Ή Μετάξι πήγαν, ή πρωινή βάρδια, ή απλά σε λάθος σπίτια..εδω ητανε στο λεωφορειο κατι πιτσιρικαδες 17-18 χρονων, και ελεγαν οτι ειχαν παει τσαρκα στα μπουρδελα, θα μπηκαν σε καμια τριανταρια, και απογοητευτηκαν γιατι οπως ελεγαν εβλεπαν μπαζολες τριανταρες
Τα μπουρδέλα είναι δεκάδες φορές καλύτερα, από το να ασχοληθείς με "θηλυκό" (ο Θεός να το κάνει..) της σημερινής εποχής! Εκεί η διαπραγμάτευση και η συναλλαγή είναι σαφής και ειλικρινής. Χωρίς παιχνίδια, ψέματα, και καριολίκια..δυστυχως πλεον οποιος δεν εχει γκομενα ειναι αναγκασμενος να καταφυγει σε κατι τετοιες λυσεις των μπουρδελων
Τι να πρωτογράψω, γάμησέ τα..με αυτα τα παιδια εχω τα διπλα τους χρονια, εννοειται οτι εμεις ετσι λιγουρια δεν ημασταν στην ηλικια τους. τους βλεπω τους κακομοιρους στην κηφισια εκει στο πεζοδρομο και την πεφτουν σε οποια νεαρη κινειται, ας ειναι και μεγα μπαζολα αυτη
Η μαλακία τους επίσης..ολη την ωρα βλεπουν κωλους και βυζια στο τικτοκ και στο ινσταγκραμ και η λιγουριαση τους βαραει κοκκινο
Κι από μπάζα ή σαβούρες ή σαύρες.. Που τις έχουν κάνει να θεωρούν τον εαυτό τους κάτι αποδεκτό ή ωραίο..οι πιο πολλοι απο αυτους μπακουρια ειναι που κυκλοφορουν σε αγελες 10-15 ατομα και μολις εντοπισουν καμια νεαρη, πανε σαν λιγουρια να την πεσουν, και εννοειται τρωνε πανηγυρικο ακυρο.
εδω ητανε στο λεωφορειο κατι πιτσιρικαδες 17-18 χρονων, και ελεγαν οτι ειχαν παει τσαρκα στα μπουρδελα, θα μπηκαν σε καμια τριανταρια, και απογοητευτηκαν γιατι οπως ελεγαν εβλεπαν μπαζολες τριανταρες, δυστυχως πλεον οποιος δεν εχει γκομενα ειναι αναγκασμενος να καταφυγει σε κατι τετοιες λυσεις των μπουρδελων, που μια φορα πας και ειναι σαν μην πηγες, καλα με την οικονομικη κριση που υπαρχει το να πηγαινει καποιος με ωραια call girl με 300 ευρω την ωρα, αυτο δεν ειναι οικονομικα εφικτο,
με αυτα τα παιδια εχω τα διπλα τους χρονια, εννοειται οτι εμεις ετσι λιγουρια δεν ημασταν στην ηλικια τους. τους βλεπω τους κακομοιρους στην κηφισια εκει στο πεζοδρομο και την πεφτουν σε οποια νεαρη κινειται, ας ειναι και μεγα μπαζολα αυτη, ολη την ωρα βλεπουν κωλους και βυζια στο τικτοκ και στο ινσταγκραμ και η λιγουριαση τους βαραει κοκκινο, οποια γκομενα τους πει το ναι, θα την εχουν για θεα
Ωραία πάσα... Έχω πελάτισσα, 39 χρόνων, παντρεμένη με ένα παιδάκι, πρόσωπο 7/10, σώμα 8,5/10, απλά λίγο κοντούλα, κωλος 10/10, όπου ο σύζυγος λέει τις ίδιες μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα: δε κάνω δουλειές, θέλω να με έχει βασιλιά, γαμαω όποτε γουστάρω, κτλ. Η γυναίκα του τον έχει παραπάνω από βασιλιά, πιο ωπα ωπα δεν υπάρχει, το κέρατο όμως που του φοράει, δεν έχει προηγούμενο.Προσωπικά φίλε, εγώ δε θέλω καμία. Μόνο ξένη, και πάλι δύσκολα θα κρατήσω κάποια για κάτι σοβαρό!
Άμα δε σε έχει βασιλιά δεν αξίζει, αποδεδειγμένο
είχε βγάλει αφρούς κι απ τα ρουθούνιαΘα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που συνέβη πριν καμιά 15-αριά μέρες.
Κάθομαι σε καφενείο (στο πεζοδρόμιο) και τα πίνω.
Κολλητά στο καφενείο υπάρχει mini market, στο οποίο μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος.
Κάποια στιγμή μπαίνει στο mini market μια γκόμενα, την οποία την πετυχαίνω για 1 δευτερόλεπτο (καθώς ήμουν γυρισμένος από την άλλη), αλλά προλαβαίνω να δω ότι ήταν καλό κομμάτι. Ταυτόχρονα, ακούω κάποιον από τους άλλους καφενόβιους να ψιθυρίζει ``Τι ήταν αυτό ρε μαλάκες``…
Μετά από λίγα λεπτά, βγαίνει έξω η γκόμενα και παθαίνω πλάκα!
1.80 ύψος, μελαχρινή, μακρύ ίσιο μαλλί, πανέμορφο πρόσωπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ κι ένα σώμα ας τα να πάνε. Φοράει ένα στενό μακό φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο και τα πάντα ασφυκτιούν μέσα σε αυτό. Στήθος 3-αρι (φανταστείτε δεν κοιτάζω καν γυναίκα που έχει στήθος κάτω από 5) κι ένας κώλος που θέλει να σκίσει το ύφασμα.
Με το που βγαίνει από το mini market, βλέπει όλους τους πελάτες να χουνε στρέψει τα κεφάλια και να τους τρέχουνε τα σάλια.
Και τι κάνει η γυναικάρα? Γυρίζει την πλάτη (και τον κώλο εννοείται) προς τους θαμώνες, κάθεται κανα 10-λεπτο στη μέση του πεζοδρομίου και κάνει ότι παίζει με το κινητό.
Κάθε τρεις και λίγο, γυρίζει το κεφάλι να δει αν την κοιτάνε.
Γουστάρει και γουστάρουμε!
Εγώ που ποτέ δεν καρφώνομαι σε γυναίκα, έχω γυρίσει την καρέκλα και απολαμβάνω το θέαμα, από τη στιγμή που κατάλαβα πόσο γουστάρει και η γκόμενα το σκηνικό. Κάποια στιγμή, γυρνάω το κεφάλι από την άλλη και βλέπω 15-20 κεφάλια γυρισμένα προς μία κατεύθυνση.
Όσην ώρα διαδραματίζεται το σκηνικό, παρατηρώ τη σερβιτόρα του καφενείου (πιτσιρίκα, πολύ ωραία κοπέλα, αλλά επίπεδο Europa League, ενώ η άλλη ήταν Champions League και Coppa Libertadores μαζί) να κοιτάζει συνεχώς τη θεά και να μπουρλοτιάζει. Η σερβιτόρα εν τω μεταξύ, μέσα στο μαγαζί.
Αφού δεν αντέχει άλλο, παρατάει τους πελάτες, βγαίνει από το μαγαζί, διανύει τα 10 μέτρα που τη χωρίζουν από τη γκόμενα και πάει και της λέει ``Τι ωραίο φόρεμα! Από το τάδε μαγαζί το πήρες``?
Γυρνάει η θεά (1.80 η θεά, η σερβιτόρα μικροκαμωμένη) την κοιτάζει όπως κοίταζε ο Ivan Drago τον Rocky και της λέει ``Δεν ψωνίζω από τέτοια μαγαζιά κοπέλα μου``!
Η σερβιτόρα συνεχίζει απτόητη ``Θα μου πεις ποιο φόρεμα, αυτή η κορμάρα είναι που έχει δημιουργήσει όλη την ιστορία``.
Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τη φράση της και η θεά σηκώνεται και φεύγει, χωρίς να της απαντήσει καν.
Αφού η πιτσιρίκα επιστρέφει στο μαγαζί (μ’ ένα ηλίθια αυτάρεσκο ύφος στο πρόσωπο της, σαν να χε κάνει κάποιο κατόρθωμα) της λέει ένας από τους πελάτες ``Την έδιωξες την κοπέλα``. Και του απαντάει ``Όχι, τι είναι αυτά που λες, την κοπέλα την ξέρω, είναι φίλη μου, γι αυτό πήγα να της μιλήσω``….
Όπως λέει και ο τίτλος ``Το γυναικείο κόμπλεξ σ’ όλο του το μεγαλείο``…!
το συμπέρασμα της ιστορίας είναι το γυναικείο κόμπλεξ;Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που συνέβη πριν καμιά 15-αριά μέρες.
Κάθομαι σε καφενείο (στο πεζοδρόμιο) και τα πίνω.
Κολλητά στο καφενείο υπάρχει mini market, στο οποίο μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος.
Κάποια στιγμή μπαίνει στο mini market μια γκόμενα, την οποία την πετυχαίνω για 1 δευτερόλεπτο (καθώς ήμουν γυρισμένος από την άλλη), αλλά προλαβαίνω να δω ότι ήταν καλό κομμάτι. Ταυτόχρονα, ακούω κάποιον από τους άλλους καφενόβιους να ψιθυρίζει ``Τι ήταν αυτό ρε μαλάκες``…
Μετά από λίγα λεπτά, βγαίνει έξω η γκόμενα και παθαίνω πλάκα!
1.80 ύψος, μελαχρινή, μακρύ ίσιο μαλλί, πανέμορφο πρόσωπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ κι ένα σώμα ας τα να πάνε. Φοράει ένα στενό μακό φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο και τα πάντα ασφυκτιούν μέσα σε αυτό. Στήθος 3-αρι (φανταστείτε δεν κοιτάζω καν γυναίκα που έχει στήθος κάτω από 5) κι ένας κώλος που θέλει να σκίσει το ύφασμα.
Με το που βγαίνει από το mini market, βλέπει όλους τους πελάτες να χουνε στρέψει τα κεφάλια και να τους τρέχουνε τα σάλια.
Και τι κάνει η γυναικάρα? Γυρίζει την πλάτη (και τον κώλο εννοείται) προς τους θαμώνες, κάθεται κανα 10-λεπτο στη μέση του πεζοδρομίου και κάνει ότι παίζει με το κινητό.
Κάθε τρεις και λίγο, γυρίζει το κεφάλι να δει αν την κοιτάνε.
Γουστάρει και γουστάρουμε!
Εγώ που ποτέ δεν καρφώνομαι σε γυναίκα, έχω γυρίσει την καρέκλα και απολαμβάνω το θέαμα, από τη στιγμή που κατάλαβα πόσο γουστάρει και η γκόμενα το σκηνικό. Κάποια στιγμή, γυρνάω το κεφάλι από την άλλη και βλέπω 15-20 κεφάλια γυρισμένα προς μία κατεύθυνση.
Όσην ώρα διαδραματίζεται το σκηνικό, παρατηρώ τη σερβιτόρα του καφενείου (πιτσιρίκα, πολύ ωραία κοπέλα, αλλά επίπεδο Europa League, ενώ η άλλη ήταν Champions League και Coppa Libertadores μαζί) να κοιτάζει συνεχώς τη θεά και να μπουρλοτιάζει. Η σερβιτόρα εν τω μεταξύ, μέσα στο μαγαζί.
Αφού δεν αντέχει άλλο, παρατάει τους πελάτες, βγαίνει από το μαγαζί, διανύει τα 10 μέτρα που τη χωρίζουν από τη γκόμενα και πάει και της λέει ``Τι ωραίο φόρεμα! Από το τάδε μαγαζί το πήρες``?
Γυρνάει η θεά (1.80 η θεά, η σερβιτόρα μικροκαμωμένη) την κοιτάζει όπως κοίταζε ο Ivan Drago τον Rocky και της λέει ``Δεν ψωνίζω από τέτοια μαγαζιά κοπέλα μου``!
Η σερβιτόρα συνεχίζει απτόητη ``Θα μου πεις ποιο φόρεμα, αυτή η κορμάρα είναι που έχει δημιουργήσει όλη την ιστορία``.
Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τη φράση της και η θεά σηκώνεται και φεύγει, χωρίς να της απαντήσει καν.
Αφού η πιτσιρίκα επιστρέφει στο μαγαζί (μ’ ένα ηλίθια αυτάρεσκο ύφος στο πρόσωπο της, σαν να χε κάνει κάποιο κατόρθωμα) της λέει ένας από τους πελάτες ``Την έδιωξες την κοπέλα``. Και του απαντάει ``Όχι, τι είναι αυτά που λες, την κοπέλα την ξέρω, είναι φίλη μου, γι αυτό πήγα να της μιλήσω``….
Όπως λέει και ο τίτλος ``Το γυναικείο κόμπλεξ σ’ όλο του το μεγαλείο``…!
σχετικό είναι κι αυτό. Και οι λιγότερο εντυπωσιακές έχουν τον εγωισμό τους. Αν κάποια υποψιαστεί - σωστά ή λάθος - ότι της την πέφτεις επειδή είναι πιο μέτρια άρα θεωρητικά πιο εύκολη, θα σου ρίξει χυλόπιτα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Την έχω πατήσει κα'να-δυο φορές έτσι.Ο σωστος ο παικτης σε τετοιο σκηνικο τα ριχνει στη σερβιτορα. Σου λεει αυτος με γουσταρει πραγματικα, διπλα απο τετοια γκομενα και προτιμαει εμενα![]()
Ο σωστος ο παικτης σε τετοιο σκηνικο τα ριχνει στη σερβιτορα. Σου λεει αυτος με γουσταρει πραγματικα, διπλα απο τετοια γκομενα και προτιμαει εμενα![]()
Θέλει και πιπινι της προκοπής ο καγκουρας που κυκλοφορεί με άλλα δέκα χαζεμενα σαν αυτόν και δεν έχει μια στην τσέπη....εδω ητανε στο λεωφορειο κατι πιτσιρικαδες 17-18 χρονων, και ελεγαν οτι ειχαν παει τσαρκα στα μπουρδελα, θα μπηκαν σε καμια τριανταρια, και απογοητευτηκαν γιατι οπως ελεγαν εβλεπαν μπαζολες τριανταρες, δυστυχως πλεον οποιος δεν εχει γκομενα ειναι αναγκασμενος να καταφυγει σε κατι τετοιες λυσεις των μπουρδελων, που μια φορα πας και ειναι σαν μην πηγες, καλα με την οικονομικη κριση που υπαρχει το να πηγαινει καποιος με ωραια call girl με 300 ευρω την ωρα, αυτο δεν ειναι οικονομικα εφικτο,
με αυτα τα παιδια εχω τα διπλα τους χρονια, εννοειται οτι εμεις ετσι λιγουρια δεν ημασταν στην ηλικια τους. τους βλεπω τους κακομοιρους στην κηφισια εκει στο πεζοδρομο και την πεφτουν σε οποια νεαρη κινειται, ας ειναι και μεγα μπαζολα αυτη, ολη την ωρα βλεπουν κωλους και βυζια στο τικτοκ και στο ινσταγκραμ και η λιγουριαση τους βαραει κοκκινο, οποια γκομενα τους πει το ναι, θα την εχουν για θεα,
παντως καποιοι εδω που γραφουν οτι η νεολαια ειναι πολυ τυχερη που ζει αυτη την εποχη και εχουν στο πιατο πολλες γκομενες, φυσικα δεν ισχυει κατι τετοιο, οι συνομιληκες τους εχουν χιλιαδες ακολουθους σε τικ τοκ και ινσταγκραμ και εχουν να επιλεξουν απο χιλιαδες πεφτουλες,
αυτοι αντε να εχουν κανα φιλο και γνωστο στο ινστα και κλασμενους τους εχουν η καθε αγνωστη γκομενα,
τωρα αυτο που βλεπει καποιος εξω κανα νεαρο με γκομενιτσα, ειναι το μικρο ποσοστο, οι πιο πολλοι απο αυτους μπακουρια ειναι που κυκλοφορουν σε αγελες 10-15 ατομα και μολις εντοπισουν καμια νεαρη, πανε σαν λιγουρια να την πεσουν, και εννοειται τρωνε πανηγυρικο ακυρο.
Εγώ λέω ότι αυτό δείχνει και το γυναικείο κόμπλεξ αλλά και την μαλακια του μέσου νεοέλληνα .το συμπέρασμα της ιστορίας είναι το γυναικείο κόμπλεξ;
Ή μήπως το πόσο μαλάκες είμαστε όλοι εμείς που καθόμαστε και τις χαλβαδιάζουμε και τους δίνουμε αξία και τονώνουμε ακόμα περισσότερο το ναρκισσισμό τους, για να μην καταδέχονται μετά ούτε να μας φτύσουν αν δεν είμαστε το Α αρσενικό;