Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (4 μέλη και 118 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
112
Πόντοι
0
και που ξερεις τι κανει αυτος?
Το ξέρει. Αλλά σου λέει "κάτσε εδώ" αλλοι δδε γαμάνε ούτε μια φορά κάθε Πασχα ή Χριστούγεννα ... Πολλοί περήφανοι cucks-μουνίτζες εκεί έξω.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.273
Πόντοι
3.556

Ο Sadman ακούει - βλέπει!?
Ήθελα να ήξερα ποιος τυχερός πυρφόρος κακομοιρογλου Έλλην -θα την πάρει επ ώμου για να τη ζήσει να του τα τρώει και να του τα φοράει.
Και μετά λέγανε για τις γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ ότι δήθεν είναι εύκολες. :embarrased:
Κάποτε οι γυναίκες ντρέπονταν να πουν τι κάνανε και τώρα αυτή έχει φάει πουτσα από κάθε τριτοκοσμική χώρα του ΟΗΕ και καμαρώνει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.273
Πόντοι
3.556

Ήθελα να ήξερα ποιος τυχερός πυρφόρος κακομοιρογλου Έλλην -θα την πάρει επ ώμου για να τη ζήσει να του τα τρώει και να του τα φοράει.
Και μετά λέγανε για τις γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ ότι δήθεν είναι εύκολες. :embarrased:
Κάποτε οι γυναίκες ντρέπονταν να πουν τι κάνανε και τώρα αυτή έχει φάει πουτσα από κάθε τριτοκοσμική χώρα του ΟΗΕ και καμαρώνει.
Σήμερα το απόγευμα, πήγα στο φαρμακείο να πάρω μια αλοιφή γιατί το λουράκι του ρολογιού από το λάστιχο μου έκανε ερεθισμό στον καρπό από τον ιδρώτα, και μόλις έφευγα άκουσα να με σχολιάζουν το πουτανι η υπάλληλος με τον κρίκο στην μύτη με την πιθηκομουρα ιδιοκτήτητρια (που είναι παντρεμένη με παιδί γιατί έχει φράγκα το φαρμακείο),ένα πράγμα δεν μπορώ και έχω απόρριψη πολλές έτσι την κακία και την σκατοψυχια που έχουν μέσα τους πολλές για πολλούς και διάφορους λόγους ακομα και από μικρή ηλικία.
τι είπαν τύπε ; Πες μας πως σε κατηγόρησαν να τους κάνουμε μποϋκοτάζ, που να δουν μόνο μικρές και μαλακές πουτσες στο μουνι τους

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.332
Πόντοι
456
Βλέπω στις παραλίες που πηγαίνω κ στις διακοπές, τι κυκλοφορεί κ είναι σκέτη απογοήτευση. Γυναίκες 15-30 συναγωνίζονται ποια θα δείξει περισσότερο κώλο κ βυζιά. Απ την άλλη άντρες κυρίως πιτσιρικάδες φουλ μουνοείλωτες, μη τύχει κ χαλάσουν το χατίρι της καλής τους. Μιλάμε δεν υπάρχει σωτηρία, πώς καταντήσαμε έτσι ....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Όταν του Έλληνα του κάθεται γκόμενα με τα χιλια ζόρια,πως να μην είναι είλωτας,αφου ουσιαστικά αυτή τον σώζει απο ψωλαρία μπακουρίλα

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.332
Πόντοι
456
Όταν του Έλληνα του κάθεται γκόμενα με τα χιλια ζόρια,πως να μην είναι είλωτας,αφου ουσιαστικά αυτή τον σώζει απο ψωλαρία μπακουρίλα
Νταξ τα βλέπω μπροστά μου όλη μέρα. Η κατάντια είναι τεράστια. Όλες μουνί κώλο κ νύχια. Σου λέει πώς θα καλοπαντρευτώ? Ότι κ να κάνω μία δουλειά του 1000άρικου θα έχω , δεν αρκεί. Αν όμως μοστράρω τα κάλη μου, τώρα που μαι νέα κ όμορφη, θα βρω αυτόν που ψάχνω. Μουνοείλωτες πραγματικά- τις παρακαλάν για 1 φιλί ....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Νταξ τα βλέπω μπροστά μου όλη μέρα. Η κατάντια είναι τεράστια. Όλες μουνί κώλο κ νύχια. Σου λέει πώς θα καλοπαντρευτώ? Ότι κ να κάνω μία δουλειά του 1000άρικου θα έχω , δεν αρκεί. Αν όμως μοστράρω τα κάλη μου, τώρα που μαι νέα κ όμορφη, θα βρω αυτόν που ψάχνω. Μουνοείλωτες πραγματικά- τις παρακαλάν για 1 φιλί ....

Εδώ άλλοι παρακαλάνε πουτάνες για ένα φιλί ή για ακα.Άμα τα βρουν σε γκομενα,που να τα αφήσουν...

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Όντως, δεν ισχύει για όλους αλλά ισχύει για τους πολλούς. Κάνουμε όλα τα καπρίτσια της οποιασδήποτε μας έκανε τη χάρη να μας ανοίξει τα πόδια, μην τυχόν και χάσουμε το ...ταίρι και ξαναγυρίσουμε στη μπακουρίαση.

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
540
Πόντοι
81
Εγώ πρέπει να είμαι από τις εξαιρέσεις έφτασα αισίως τα 52, και μάλλον θα με κληρονομησουν τα ανιψιά μου γιατί είμαι λίγο μονωχνοτος η μάλλον δεν συμβιβάζομαι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Πολύ μουνί έξω ρε μάγκες

Αλλά στον πουτσο μας κανένα...:sad2:

ramsbury

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
21

Ελλεηνιδες η ντροπη του γεννους δεν εχουν αφησει τριτοκοσμικο
Ενω οι Ελληνες απο ξενες εχουν πηδηξει σλαβες, βαλτικες και γερμανοειδεις

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.646
Πόντοι
456
Πολύ μουνί έξω ρε μάγκες

Αλλά στον πουτσο μας κανένα...:sad2:

Βρες μια χοντρουλα για τα χοντρα και μετα θα ανεβεις λεβελ

Θα εκπλαγεις απο το ποσο γρηγορα θα ανεβεις λεβελ και ποσο ψηλα θα πας

Δες το σαν ενα γευμα που ξεκιναει με...μπαμιες για ορεκτικο αλλα το κυριως γευμα ειναι αστακομακαροναδα

Τελευταία τροποποίηση:

angeleyes1983

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
59
Πόντοι
0
Δεν ειναι τοσο δυσκολες, θελουν τροπο.
Αναλογα με το χαρακτηρα σου παιζουν.Αν το παιξεις σκληρος γαμιολης θα παρεις τα παπαρια σου και θα φυγεις.Αν εισαι ντροπαλος υπαρχει περιπτωση να σε φαει αν και μενει στη ματιά λογω εγωισμου.
Γενικα αρεσει η επιθεση η καλη με καρφωτη ματιά και αν εισαι ωραιος στο μπλα μπλα παρε multivitamins!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.544
Πόντοι
3.936
Ενω οι Ελληνες απο ξενες εχουν πηδηξει σλαβες, βαλτικες και γερμανοειδεις
Πες τα ρε τυπε γιατί υπάρχουν και κάποιοι Κουασιμόδοι πίσω απ' το πληκτρολόγιο που το πιο μακρύ τους ταξίδι είναι μέχρι το wc για κακα (μετά το μαμ) οι οποιοι δεν σε πιστεύουν κ;ι συνεχίζουν τις πικριχολες μαλ@κιες του λουζερ απ' την γέννηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom