Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846
Αφού λες για Δονάλτιο, αρχίζει το πρώτο δημόσιο ΓΚΡ του νέου μήνα: το φαινόμενο Κολοράντο ξέρεις τι σημαίνει;
Έχει άμεση σχέση με το Στοίχημα.
Ούτε η Μάγκυ το διδάχθηκε (προς ενημέρωση).

Η ασύγχρονη δειγματοληψία έχει και μια δεύτερη έκδοση με κωδικό ΣΑΝ (από τον Shannon).

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846
Και μετά χτύπαγες το κεφάλι σου
Όχι απορούσα γιατί το Κολοράντο με έστειλε κάδο κι έριχνα βρισίδια....

Στην πρώτη Νορβηγίας έχει γίνει κάμποση ασύγχρονη δειγματοληψία, όμως θα τα πούμε από Δευτέρα γιατί ήδη το σχόλιο είναι ασύγχρονο αν το προσέξεις...
Επίσης και το από πάνω (που απευθύνεται προς τον αντάρτη Ροντ) είναι επίσης ασύγχρονο :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846
Και μετά κοπανούσα την κεφάλα μου να κατεβάσει ιδέες πώς μπορεί να μετριαστούν μελλοντικές περιπτώσεις φαινομένων Κολοράντο...
Κι εκεί ανέπτυξα τη θεωρία των ασύγχρονων δειγματοληψιών που τη διδάχθηκες αλλά ΓΚΡ πλέον θα τα ξέχασες...

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.786
Πόντοι
3.296
Και μετά κοπανούσα την κεφάλα μου να κατεβάσει ιδέες πώς μπορεί να μετριαστούν μελλοντικές περιπτώσεις φαινομένων Κολοράντο...
Κι εκεί ανέπτυξα τη θεωρία των ασύγχρονων δειγματοληψιών που τη διδάχθηκες αλλά ΓΚΡ πλέον θα τα ξέχασες...
καλημερουδια δασκαλε ..ανυπομονώ να αρχισουν τα μαθηματα

Dog Jumping GIF

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846
Καλημέρες όπως και στη λοιπή παρέα, πέρασε η επήρεια του ΓΚΡ :angel:
Από Δευτέρα θα έχω τα αποτελέσματα να δούμε τα δικά μου (ξέρετε τι εννοώ).
Το φαινόμενο Κολοράντο θα το συζητήσουμε διεξοδικά μέσω τηλεφώνου.
Να ένας ακόμη λόγος που λόγω της ομάδας αυτής (αμερικανικής καταγωγής) εθίστηκα στο ανάλογο νόμισμα :headbaning1:

Συνημμένα

• IMG_20250801_085946.jpg
    IMG_20250801_085946.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 8
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846
ανυπομονώ να αρχισουν τα μαθηματα
Τα ξαναλέω - για το Ροντ κυρίως επειδή του ΓΚΡ κάμποση ώρα στο κινητό. Σύστημα 3/4/5 => τυχαία ινδικής κάνναβης σκορ.
Αναζητάς τριάδες, τετράδες και πεντάδες. Απλό είναι ΓΚΡ σου (σας) δείχνει πόσα κερδίζει η τριάδα/η τετράδα και η πεντάδα αναλυτικότατα....
4Ε πληρώνεις στον ΟΠΑΠ κι αν περάσουν και τα 5 παίρνεις 60 χιλιάδες περίπου...
Βάλτε 10 πολλαπλασιαστή πληρώνοντας 40Ε το δελτίο και πάτε για 600 χιλιάρικα ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ;

Συνημμένα

• 2.png
    2.png
    32 KB · Εμφανίσεις: 5
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846
Πες της να σου δώσει στημένα αμερικανικά παιχνίδια :coffee:
Συμφωνώ με όσα πει η Κίμπερλυ.
Τούτο δελτίο είναι σύστημα 4/5, δηλαδή κυνηγάς τετράδες και την πεντάδα...
Αν πετύχεις 3 σκορ παίρνεις ένα αρχίδι και ένα μύδι...
Σαν σκέτο δελτίο κοστίζει 1.5Ε στον ΟΠΑΠ και βάζοντας 4 πολλαπλασιαστή πληρώνεις 6Ε.
Ε δεν θα πάτε στο προπατζίδικο να ρίξετε 1.5Ε ή 2.5, γιατί αν ήμουν προπατζής θα σας έδιωχνα με τις κλωτσιές...
Ρισκάρεις τουλάχιστον 5Ε να βγάλει κι ο προπατζής καμμιά πενταροδεκάρα, τόσα έξοδα έχει, δεν αντέχει η τσέπη σου, ε πας άλλη μέρα που έχεις.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΣΚΟΡ...

Συνημμένα

• 3.png
    3.png
    34 KB · Εμφανίσεις: 5
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846
ΤΕΛΟΣ τα αστεια φιλε-Ντουντα
Κι εσύ μαζί με τον άλλον άχρηστο το Ντιμγκολ για να μην μαλακίζεστε σαν τον πίθηκο μπορείτε να πάτε σαν επισκέπτες στη σελίδα της Novibet ή του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ, βλέπετε τις ομάδες που είναι προς στοιχηματισμό σήμερα, αύριο είτε από Δευτέρα, διαλέγετε στην τύχη 3, 4, 5 ή 15 και παρατηρείτε πόσοι συνδυασμοί είναι τα εκάστοτε συστήματα για να ξέρετε και τι θα πληρώνετε και πόσα περίπου θα πάρετε καθόσον στο Ίντερνετ οι αποδόσεις είναι ελαφρώς μεγαλύτερες...
Χίτλερ που χάθηκε, λες και συζητάμε κάτι εξωπραγματικό....
Το κοκό τουλάχιστον το ξέρετε ή να σας πάω και σε κανένα μπουρδέλο επειδή σας έχει βαρέσει η αγαμία εδώ μέσα;
ΠΛΟΚ.....

ΨΨ ιστορικέ της δεκάρας @ananeotikos υπάρχει μία ομάδα στην Πολωνία η Wisla Plock, θα την παρακολουθώ καμμιά φορά ίσως βγει σε καλό το ΠΛΟΚ :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.223
Πόντοι
12.756
Κι εσύ μαζί με τον άλλον άχρηστο το Ντιμγκολ για να μην μαλακίζεστε σαν τον πίθηκο μπορείτε να πάτε σαν επισκέπτες στη σελίδα της Novibet ή του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ, βλέπετε τις ομάδες που είναι προς στοιχηματισμό σήμερα, αύριο είτε από Δευτέρα, διαλέγετε στην τύχη 3, 4, 5 ή 15 και παρατηρείτε πόσοι συνδυασμοί είναι τα εκάστοτε συστήματα για να ξέρετε και τι θα πληρώνετε και πόσα περίπου θα πάρετε καθόσον στο Ίντερνετ οι αποδόσεις είναι ελαφρώς μεγαλύτερες...
Χίτλερ που χάθηκε, λες και συζητάμε κάτι εξωπραγματικό....
Το κοκό τουλάχιστον το ξέρετε ή να σας πάω και σε κανένα μπουρδέλο επειδή σας έχει βαρέσει η αγαμία εδώ μέσα;
ΠΛΟΚ.....

ΨΨ ιστορικέ της δεκάρας @ananeotikos υπάρχει μία ομάδα στην Πολωνία η Wisla Plock, θα την παρακολουθώ καμμιά φορά ίσως βγει σε καλό το ΠΛΟΚ :coffee:
ναι συμφωνω στειλε τα πραγματα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.223
Πόντοι
12.756

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.786
Πόντοι
3.296
Τα ξαναλέω - για το Ροντ κυρίως επειδή του ΓΚΡ κάμποση ώρα στο κινητό. Σύστημα 3/4/5 => τυχαία ινδικής κάνναβης σκορ.
Αναζητάς τριάδες, τετράδες και πεντάδες. Απλό είναι ΓΚΡ σου (σας) δείχνει πόσα κερδίζει η τριάδα/η τετράδα και η πεντάδα αναλυτικότατα....
4Ε πληρώνεις στον ΟΠΑΠ κι αν περάσουν και τα 5 παίρνεις 60 χιλιάδες περίπου...
Βάλτε 10 πολλαπλασιαστή πληρώνοντας 40Ε το δελτίο και πάτε για 600 χιλιάρικα ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ;
παω μια και έρχομαι :angel:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.415
Πόντοι
15.446
Πες της να σου δώσει στημένα αμερικανικά παιχνίδια :coffee:

Τούτο δελτίο είναι σύστημα 4/5, δηλαδή κυνηγάς τετράδες και την πεντάδα...
Αν πετύχεις 3 σκορ παίρνεις ένα αρχίδι και ένα μύδι...
Σαν σκέτο δελτίο κοστίζει 1.5Ε στον ΟΠΑΠ και βάζοντας 4 πολλαπλασιαστή πληρώνεις 6Ε.
Ε δεν θα πάτε στο προπατζίδικο να ρίξετε 1.5Ε ή 2.5, γιατί αν ήμουν προπατζής θα σας έδιωχνα με τις κλωτσιές...
Ρισκάρεις τουλάχιστον 5Ε να βγάλει κι ο προπατζής καμμιά πενταροδεκάρα, τόσα έξοδα έχει, δεν αντέχει η τσέπη σου, ε πας άλλη μέρα που έχεις.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΣΚΟΡ...
Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος θα εμφανιστεί. Κινέζικο ρητό.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846
3-4 φορες στοιχημα
Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν θυμάσαι. Το δελτίο με τα σκορ που έριξε ο Ροντ (κατόπιν υποδείξεων μου) κόστισε 4€ και δίνει γύρω στα 16 χιλιάρικα συνολικά. Αν πετύχει τρία σκορ παίρνει 250-300€ περίπου, τα 4 σκορ του δίνουν γύρω στα 3.5 χιλιάρικα.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.587
Πόντοι
3.846
παω μια και έρχομαι :angel:
Κάνε κογιότ το Ροντ κι όχι εμένα εφόσον αποφασίσατε να μπείτε σε μια σειρά μαθημάτων (ο Ροντ πρωτάρης, εσύ επαναλήψεις των γνώσεων) κι όποτε χρειάζεται θα παρεμβαίνω. Αλλιώς αν είναι να γράφω 10000000000 σχόλια προσπαθώντας να σκεφτώ και ποιες τυχόν απορίες έχετε, εντάξει ας γίνω Διαχειριστής κλειδώντας το νήμα ώστε να μιλάω μόνος εδώ μέσα.

Πάω να ρίξω μια σιέστα :zzzzz:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom