ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.442
- Πόντοι
- 3.556
Τοπ είναι και αυτόΑπό τον Πουλόπουλο μου αρέσουν τα εξής τραγούδια:
1) Όλα δικά σου μάτια μου
2) Ξημερώνει Κυριακή
3) Όσα δεν βάζει ο λογισμός
και το:
Τοπ είναι και αυτόΑπό τον Πουλόπουλο μου αρέσουν τα εξής τραγούδια:
2) Ξημερώνει Κυριακή
και το:
Δε σου αρέσει το άγαλμα; έχει νόημαΑπό τον Πουλόπουλο μου αρέσουν τα εξής τραγούδια:
2) Ξημερώνει Κυριακή
και το:
Λέει να μη περνάς κοντά από αγάλματα γιατί μπορούν να σε θυμηθούνΤο άγαλμα λέει για χωρισμούς κλπ με αεροσυνοδό Αννούλα και δεν...
Πας για υδροληψία; δες αν κοκκίνισαν οι ντομάτες να μας στείλεις.Εξαφανιζόλ....
ελα δασκαλε φυγανε τα κουμουνια ?Συλλυπητήρια για χθες
ΨΨ @Magi @athinaios44Ώρα για οικιακό γκαφ€ Κοπανακίου. Προμηθεύεται από το φούρνο του Σταύρακα, η Ntountabet πάντα υπέρ των πατριωτών
![]()
Και τι χυμό θα βγάζει;μουσμουλια
Μπα δεν νομίζω, γενικά κυκλοφοράνε και γκλαφουρνάνε εκτός από εδώελα δασκαλε φυγανε τα κουμουνια ?![]()
Δεν χρειάζεται, υπέφερα χρόνια για πάρτη της, πλέον δεν...γιατί μπορούν να σε θυμηθούν![]()
Δεν πολυακούω τραγούδιαΔεν χρειάζεται, υπέφερα χρόνια για πάρτη της, πλέον δεν...
Ούτε ξέρω (και δεν θέλω να μάθω) τι κάνει. Αν αισθανθεί μοναξιά θα είναι πλέον αργά για παρηγοριά όπως τραγούδησε ο Πάριος.
Είσαι και κομμουνιστοφάγος?Μπα δεν νομίζω, γενικά κυκλοφοράνε και γκλαφουρνάνε εκτός από εδώ![]()
ΤΕΛΟΣ τα αστεια φιλε-ΝτουνταΟύτε κι εγώ έχω πλέον τραγούδια, όσα βγάζει το YouTube και θυμίζουν γενικά το παρελθόν.
ΓΚΡ θα την προσπαθήσω να πέσω ενωρίς μάλλον αφού θα έχω ξύπνημα αντίστοιχο.
Να ακούς ύμνους ποδοσφαιρικών ομάδων για να πηγαίνει καλά το στοίχημαΟύτε κι εγώ έχω πλέον τραγούδια, όσα βγάζει το YouTube και θυμίζουν γενικά το παρελθόν.
ΓΚΡ θα την προσπαθήσω να πέσω ενωρίς μάλλον αφού θα έχω ξύπνημα αντίστοιχο.
Και γουρουνοπούλες θέλουμε.ΤΕΛΟΣ τα αστεια φιλε-Ντουντα
το αλλο Σαββατο ροβολαω στα μερη σου..
εχεις περιθωριο μια εβδομαδα να σφαξεις κοκκορια,να αναψεις θρακα και να βαλεις επανω μοσχαρια,κοκορετσια,μπιφτεκια,λουκανικα μοσχαρισια,κρασακι απο τα μερη σου αγνο και επιδορπιο παρε 2-3 κιλα παγωτο αναμεικτο βανιλια σοκολατα
δεν τρελαινομαι ας εχει αυτα που εγραψαΚαι γουρουνοπούλες θέλουμε.
Εσύ χάνεις, για μένα 1ο αρνάκι στη σούβλα και 2ο γουρουνοπούλα με τραγανή πέτσα.δεν τρελαινομαι ας εχει αυτα που εγραψα
υγ θα παω με κυρα και σκυλακι μου να το εχει στο νου να ειναι ΚΥΡΙΟΣ και ολα στην εντελεια![]()
αρνακι ναι με τρελαΕσύ χάνεις, για μένα 1ο αρνάκι στη σούβλα και 2ο γουρουνοπούλα με τραγανή πέτσα.