Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.587
- Πόντοι
- 3.846
Εσύ έχεις τάσεις Αλτσχάιμερ ή γκλαφουρνάς ως είθισται;Είσαι και κομμουνιστοφάγος?
Εσύ έχεις τάσεις Αλτσχάιμερ ή γκλαφουρνάς ως είθισται;Είσαι και κομμουνιστοφάγος?
Και μετά χτύπαγες το κεφάλι σου ή έγινες κοψοχέρης?Εσύ έχεις τάσεις Αλτσχάιμερ ή γκλαφουρνάς ως είθισται;
Παράτα μας...Να ακούς ύμνους ποδοσφαιρικών ομάδων
Yμνος Μαύρης Θύελλας.Παράτα μας...
Κι ο Μπέος είναι τύπος, χρειάζονται παρόμοιοι ανά την επικράτεια, εφόσον δεν υπάρχει Όρμπαν/Νετανιάχου επάνω. Ή έχεις αντίθετη άποψη![]()
Άστα ποδόσφαιρα και δες τίποτε άλλο.Yμνος Μαύρης Θύελλας.
Το έπαιξες και αυτό?Άστα ποδόσφαιρα και δες τίποτε άλλο.
Όταν θα πλακώσουν ένα σωρό τουρκόγυφτοι παραδίπλα τότε θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα...
Ο Άρης ζουμπουκώνεται 0-2 στο ημίτονο => μέση απόδοση Άσσου 1.35 << 1.75![]()
Εχει?Το σύμβολο << ξέρεις τι σημαίνει
Αν όχι, να στο πει ο Αλ6 που πήρε και πτυχίο από το ΕΜΠ![]()
Μια χαρά σοβαροί ήταν.Ρε χέσε μας, ξέρεις ή δεν ξέρεις;
Αυτός καλά έκανε και βγήκε και ΠΘ χάρη στα κορόιδα που έχαψαν τις παπάτζες του, οι άλλοι οι ΟΥΓΚ της Χρυσής Αυγής αν είχαν μια σοβαρότητα θα εξελισσόταν εντελώς αλλιώς.
Εγώ θυμάμαιΡε ΓΚΡ το μανιφέστο που είχα ποστάρει το θυμάσαι ή το έγραψες στο @@ρι;
Ψάξε εδώ μέσα, ξαναδιάβασέ το και μην ξαναρωτάς.
Συμφωνώ με όσα πει η Κίμπερλυ.εφόσον δεν υπάρχει Όρμπαν/Νετανιάχου επάνω. Ή έχεις αντίθετη άποψη![]()
Θα σου έλεγα κι εσένα βραδυάτικα...Εγώ θυμάμαι![]()
However, don't overdo! You must rest two days during week! Choose the days depending on your schedule![]()
μπορείς να στείλεις με όλα τα υπόλοιπα και μερικές γλάστρες μπονσάι να φτιάξουμε φενγκ σουί?Θα σου έλεγα κι εσένα βραδυάτικα...
Βλέπεις ότι δεν διάλεξα στην τύχη κάποιους όρους
Πάω για αραβική, έχω αμελήσει κάποιες μέρες να κάνω λόγω μετακινήσεων αλλά και πάρλας στην Οχιά (να μην λέμε ονόματα)
However, don't overdo! You must rest two days during week! Choose the rest days depending on your schedule![]()
Όταν βάζω Τράμπ θα κάνεις λαικ ή καρδούλα αλλιώς ΠΛΟΚΠΛΟΚ & BLOCK ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ
1) Αχρείαστα κογιότ
2) Άστοχα
3) Επεξεργάσθη (προς Ροντ)
Δεν είμαι γεωπόνος. Τηλεφωνήστε στο Γκόγκα στην Κυπαρισσία.
Καλό μήνα (σε ~13 λεπτά) και να αγαπάτε γενικά τα κορίτσια, αλλιώς δεν έχετε θέση εδώ μέσα
Έπεσες σε μια φόλα/κομοδίνο/μη σωστή επαγγελματία τη διώχνεις με ωραίο τρόπο άμεσα και τέλος ειδήσεων.
Τα θέματα υγείας είναι άλλη συζήτηση, εγώ αναφέρομαι για τις υπηρεσίες.