- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 40.204
- Πόντοι
- 63.029
προκριση σου λεω επικη
Παναθηναϊκός - Ρέιντζερς: Η πράσινη ενδεκάδα για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ
Ο Κώτσιρας πήρε τη θέση του τιμωρημένου Βαγιαννίδη
προκριση σου λεω επικη
τι τον θελει τον Ντραγκοφσκι,δευτερον δεν ξεκινα Τετε τριτον Κωτσιρας γαμησε τα δεν μπορει να κανει παιχνιδι![]()
Παναθηναϊκός - Ρέιντζερς: Η πράσινη ενδεκάδα για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ
Ο Κώτσιρας πήρε τη θέση του τιμωρημένου Βαγιαννίδηwww.newsit.gr
Είσαι ο τρασσσσ τρουμπακαςεχει επαναληψεις κασ ορ τρασ αδερφε θα παρω
Εσυ ποιος είσαι????.....υπάρχεις ρε πσοκτσακη????Θα έχει....![]()
Ε,τι επικη προκριση βλεπεις τοτε?τι τον θελει τον Ντραγκοφσκι,δευτερον δεν ξεκινα Τετε τριτον Κωτσιρας γαμησε τα δεν μπορει να κανει παιχνιδι
Ποιος Κωτσιρας ρε μλκ ο τραγουδιστήςτι τον θελει τον Ντραγκοφσκι,δευτερον δεν ξεκινα Τετε τριτον Κωτσιρας γαμησε τα δεν μπορει να κανει παιχνιδι

θα περασω επικη προκριση με αυτοθυσια,αρμαδα Ρουι κλπΕ,τι επικη προκριση βλεπεις τοτε?
Απο τωρα αρχισες τα μπινελικια!
Εγώ έχω κάτσει καλά και βλέπω τον αγώνα.Το χρέος μου εγώ το έκανα.
Παρήγγειλα μπεργκεράκι (παίζει να ψοφήσω στον ύπνο μου), έπαιξα στοίχημα τη βαζέλα (το μυθικό ποσό των 10 λεπτών, για παραπάνω δεν είναι) και θα δω καμιά ταινία (σιγά μη βλέπω μπάλα, τη βαζέλα μάλιστα, ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ).
Βρε ούστ
Νηστικός?Ξεκίνησε ο αγώνας.
Εγώ έχω κάτσει καλά και βλέπω τον αγώνα.
Αδερφέ, πριν δύο ώρες έφαγα....Νηστικός?
Πάμε μωρη Παναθα.Απόψε δεν θα είμαι φειδωλός....είμαι αισιόδοξος ότι θα προκριθω,έχω μαλαξει παπαρια και θα γαμηθειτε οι γνωστοί ΜΟΥΝΗΔΕΣ μετά το πέρας του αγώνα
Mη γκρινιάζεις ρε.. Θα τους περάσετετι τον θελει τον Ντραγκοφσκι,δευτερον δεν ξεκινα Τετε τριτον Κωτσιρας γαμησε τα δεν μπορει να κανει παιχνιδι
Χαρά στο κουράγιο σου......Ξεκίνησε ο αγώνας.
Εγώ έχω κάτσει καλά και βλέπω τον αγώνα.
Ε να και εγώ τότεΡε πουστηδες, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ βαζελοι, που είστε γαμω το φελεκι σας. Ακόμα και σε αγώνα εμείς θα συντηρούμε το νήμα;
ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!