Σωστά κατάλαβες φίλε! Είναι η πρώτη μου φορά που παίρνω. Εχθές γύρισα βασικά σήμερα το πρωί στις 06.00 απο
ξενύχτι και έδωσα δυο γύρους εχθές. Σήμερα το βράδυ πρέπει οπωςδήποτε να σταθώ ΄΄όρθιος ΄΄γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανοτήτα να μην είμαστε 2 (εγω και η δικιά μου) αλλα 3.. Σε κάθε περιπτώση αμα δεν κάτσει θα γίνει κάτι σήμερα έστω με την δικιά μου ξανά..Το θέμα είναι είμαι τόσο αγχωμένος με την σκέψη + φουλ κουρασμένος απο εχθες με το ξενύχτι και τα πάραααα πολλά ποτά που προσπάθησα πριν να πω ένα γεία κάτω στον Jack μου και τίποτα!.... Την γαμήσαμε λέω γι αυτό άφησα εδώ μνμ. Γύρισα πριν 10 λεπτά απο το φαρμακείο και δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω τα μηνύματα σας. Ο Φαρμακοπειός μου είπε οτι το Sandoz δεν βγαίνει πια σε 50 ή γενικά δεν κυκλοφορεί πολύ γιατι μπορείς να πάρεις το κουτί των 100mg και να το κόψεις στην μέση. Του εξήγησα πάνω κάτω τι θέλω και μου είπε οτι όλα είναι στο κεφάλι αφου γενικά είμαι νέος και να μην αγψω... Να το κόψω στην μέση και με τα 50 mg θα είμαι μια χαρά. Στο τέλος μου είπε αρε να ήμουνα και εγώ στα νιάτα σου να ερχόμουν στα πάρτι...χαχα θεούλης ο man

. Anyway σας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση!