ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.529
- Πόντοι
- 3.556
Βυζάρες.

Μουναρα η κυρία!!!!! Τρελό καυλετο!!Kαύλα.
![]()
Να αδειάσεις τις αρχιδομπαλες σε αυτό το γλυκό προσωπάκι!!!!!!Ανοιξιάτικη.
![]()
![]()
![]()
Η απόλυτη καύλα.Να αδειάσεις τις αρχιδομπαλες σε αυτό το γλυκό προσωπάκι!!!!!!![]()
ΘεαραΚαύλα.
![]()
Και γυναικάρα.
ΧαχααχMε το γίγαντα Μίμη Ανδρουλάκη.
![]()
Θεός ο Μίμης.Χαχααχ
Ενα λάθος έκανε τότε η Μαρία.Μετά απ αυτό έχει φάει φουλ άκυρο
Και νομίζω όχι μόνο απο μένα
Λάθος;Τώρα μου θυμίζεις το...ΚΚΕ που μετά απο ΄τόσα χρόνια λέει την Βάρκιζα λάθος ενώ όλος ο λαός ξέρει τι ήτανΕνα λάθος έκανε τότε η Μαρία.
Δες το έτσι.
Το ΚΚΕ ποτέ δε λέει έκανε λάθος.Λάθος;Τώρα μου θυμίζεις το...ΚΚΕ που μετά απο ΄τόσα χρόνια λέει την Βάρκιζα λάθος ενώ όλος ο λαός ξέρει τι ήταν
Δεν είμαι ΚΚΕ αλλά μετα το 1991 έχει γαμηθεί να κάνει αυτοκριτική.Κάθονται χρόνια και χρόνια και ψάχνουν τα αρχεία τους,την ιστορία γενικά για να βγάλουν συμπεράσματα γι αυτό και βγάζουν δοκίμια ιστορίας π.χΤο ΚΚΕ ποτέ δε λέει έκανε λάθος.
Και αν κάνει δε θα το αναγνωρίσει ποτέ.
Αφού είναι ΝΔ η Παναγοπούλου.Δεν είμαι ΚΚΕ αλλά μετα το 1991 έχει γαμηθεί να κάνει αυτοκριτική.Κάθονται χρόνια και χρόνια και ψάχνουν τα αρχεία τους,την ιστορία γενικά για να βγάλουν συμπεράσματα γι αυτό και βγάζουν δοκίμια ιστορίας π.χ
Τώρα για την Σαράφογλου.Μετά απ αυτό το "λάθος" μετάνιωσε ή συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και ακόμα χειρότερα;Όχι ότι είναι εξαίρεση αλλά μάλλον ο κανόνας στη δημοσιογραφία.Γι αυτό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπο ελεγχό τους την ΕΣΗΕΑ.Λίγοι τιμούν πράγματι το λειτούργημα του δημοσιογράφου και αξίζουν να λέγονται έτσι
Δεν πάει η άλλη λοιπόν να είναι μουνάρα(η ΄όποια δεν ειναι θέμα Σαράφογλου) αν ανοίγει το στόμα της και λέει πράγματα εξοργιστικά και ειναι πουτανάκι των αφεντικών και του χρήματος τι να την κανω την ομορφιά;Άλλο κλασικό παράδειγμα η Κατερίνα Παναγοπούλου.Να ξερνάς είναι αμα ανοίξει το στόμα της.Εχω ΄τύχει να δω άρθρα της στις εφημερίδες του Βαγγέλα.Να ξερνάς απ τα μάτια είναι