Νέα

Μαρία Σαράφογλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akis_1982
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 454
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556
Βυζάρες.:bigdick::bigdick::bigdick:
1752242004338.jpeg

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
3.321
Πόντοι
446
καποιος επιτελους να μπαναρει αυτον τον βλακα

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556
Κάνε τώρα ένα Playboy ρε θεά Mαρία Σαράφογλου.:bigdick::bigdick::bigdick:
1752311682339.jpeg

patriarcha

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
531
Πόντοι
21

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556
Λάθος;Τώρα μου θυμίζεις το...ΚΚΕ που μετά απο ΄τόσα χρόνια λέει την Βάρκιζα λάθος ενώ όλος ο λαός ξέρει τι ήταν
Το ΚΚΕ ποτέ δε λέει έκανε λάθος.
Και αν κάνει δε θα το αναγνωρίσει ποτέ.

patriarcha

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
531
Πόντοι
21
Το ΚΚΕ ποτέ δε λέει έκανε λάθος.
Και αν κάνει δε θα το αναγνωρίσει ποτέ.
Δεν είμαι ΚΚΕ αλλά μετα το 1991 έχει γαμηθεί να κάνει αυτοκριτική.Κάθονται χρόνια και χρόνια και ψάχνουν τα αρχεία τους,την ιστορία γενικά για να βγάλουν συμπεράσματα γι αυτό και βγάζουν δοκίμια ιστορίας π.χ

Τώρα για την Σαράφογλου.Μετά απ αυτό το "λάθος" μετάνιωσε ή συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και ακόμα χειρότερα;Όχι ότι είναι εξαίρεση αλλά μάλλον ο κανόνας στη δημοσιογραφία.Γι αυτό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπο ελεγχό τους την ΕΣΗΕΑ.Λίγοι τιμούν πράγματι το λειτούργημα του δημοσιογράφου και αξίζουν να λέγονται έτσι

Δεν πάει η άλλη λοιπόν να είναι μουνάρα(η ΄όποια δεν ειναι θέμα Σαράφογλου) αν ανοίγει το στόμα της και λέει πράγματα εξοργιστικά και ειναι πουτανάκι των αφεντικών και του χρήματος τι να την κανω την ομορφιά;Άλλο κλασικό παράδειγμα η Κατερίνα Παναγοπούλου.Να ξερνάς είναι αμα ανοίξει το στόμα της.Εχω ΄τύχει να δω άρθρα της στις εφημερίδες του Βαγγέλα.Να ξερνάς απ τα μάτια είναι

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.537
Πόντοι
3.556
Δεν είμαι ΚΚΕ αλλά μετα το 1991 έχει γαμηθεί να κάνει αυτοκριτική.Κάθονται χρόνια και χρόνια και ψάχνουν τα αρχεία τους,την ιστορία γενικά για να βγάλουν συμπεράσματα γι αυτό και βγάζουν δοκίμια ιστορίας π.χ

Τώρα για την Σαράφογλου.Μετά απ αυτό το "λάθος" μετάνιωσε ή συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και ακόμα χειρότερα;Όχι ότι είναι εξαίρεση αλλά μάλλον ο κανόνας στη δημοσιογραφία.Γι αυτό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπο ελεγχό τους την ΕΣΗΕΑ.Λίγοι τιμούν πράγματι το λειτούργημα του δημοσιογράφου και αξίζουν να λέγονται έτσι

Δεν πάει η άλλη λοιπόν να είναι μουνάρα(η ΄όποια δεν ειναι θέμα Σαράφογλου) αν ανοίγει το στόμα της και λέει πράγματα εξοργιστικά και ειναι πουτανάκι των αφεντικών και του χρήματος τι να την κανω την ομορφιά;Άλλο κλασικό παράδειγμα η Κατερίνα Παναγοπούλου.Να ξερνάς είναι αμα ανοίξει το στόμα της.Εχω ΄τύχει να δω άρθρα της στις εφημερίδες του Βαγγέλα.Να ξερνάς απ τα μάτια είναι
Αφού είναι ΝΔ η Παναγοπούλου.
Τί θες να γράψει ?Να φύγει ο Κούλης?
Πράγμα που το λέει το 75 τα εκατό σήμερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom