Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656
Ήθελα να ήξερα ποιος κακοήθης κόλλησε σε αυτήν τη ΘΕΑ το παρατσούκλι Δρακουμέλ.Ας ζητήσει έστω μια συγγνώμη.
Άγνωστον..
Έμεινε ομως ο τίτλος κ οι ήχοι από το κασσετοφωνακι..
:confused::confused::confused:

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.767
Πόντοι
456
Άγνωστον..
Έμεινε ομως ο τίτλος κ οι ήχοι από το κασσετοφωνακι..
:confused::confused::confused:
Μωρέ μια γιαγιά είναι 60++++++ που εχει ένα μαγικό κασετοφωνακι...καλή στο μασάζ καλή στις ιστορίες ο πουτσος μου καυλωμενος κατά την διάρκεια του μασαζ ...ε τον έφαγε και μετά και το φχαριστηθηκε....αυτά πριν 2 χρόνια

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656
Μωρέ μια γιαγιά είναι 60++++++ που εχει ένα μαγικό κασετοφωνακι...καλή στο μασάζ καλή στις ιστορίες ο πουτσος μου καυλωμενος κατά την διάρκεια του μασαζ ...ε τον έφαγε και μετά και το φχαριστηθηκε....αυτά πριν 2 χρόνια
Μύστη..
:hi:

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.538
Πόντοι
2.306
Ηλικία δεν ξέρω..
Περιοχή: Δυτικά προάστια, αλλα έρχεται όπου θές.
Έχει πρόγραμα με 100/ωρα. Μασαζ + πολύ σεξ. Κάνει τα δικά της αλλά και την καθοδηγείς .
Της αρέσει το σεξ.
Γαμιεται καλά γουστάρει? Μέχρι πίπα της είχα δώσει που τον καταπίνει όλο μέσα!

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.767
Πόντοι
456
Ηλικία δεν ξέρω..
Έχει πρόγραμα με 100/ωρα. Μασαζ + πολύ σεξ. Κάνει τα δικά της αλλά και την καθοδηγείς .
Της αρέσει το σεξ.
120

JohnDA

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Like
26
Πόντοι
0

newbie82

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
157
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα; Θα καταθέσουμε ή θα μείνουμε στα λαδώματα;

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.767
Πόντοι
456
Μην την λετε συνεχεια Θεια Ελενη ,αυτο ηταν το ψευδωνυμο της στη Στουρναρη ,Νατασα την λενε ,μου ειπε να σας ενημερωσω απλα ετσι να την λετε .
Το ξέρουμε φίλος.....εγω την λέω η σιβηριανη πιπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα; Θα καταθέσουμε ή θα μείνουμε στα λαδώματα;
Έχει κορμαρα

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.238
Πόντοι
481
Ηλικία δεν ξέρω..
Της αρέσει το σεξ.
Παίζει φωτογραφία πουθενά αυτής της Νατάσας;

SmashVale

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
5
Like
266
Πόντοι
280
καλησπερα σας μυστεσ, εχουμε καποια κριτικη για την παρακατω?

milfogilfas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Όμορφη Λευκορωσίδα. Μασαζάκι φιλότιμο και φουλάρει. Πεντακάθαρο μουνάκι.
Σε ένα κάθετο πεζόδρομο στην Αριστοτέλους. 60 έδωσα για μία ώρα.
Υπάρχει κι άλλη κοπέλα που δουλεύει (μια κοντή με στερεοφωνικές βυζάρες), κάνουν και διπλό σύμφωνα με τα λεγόμενα τους στα 120.

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
636
Πόντοι
300
Καλημέρα σε όλους τους λαγνούς!

Πριν κανα μήνα περίπου είχα μια πραγματικά κακιά εμπειρία.
Έχω καιρό να στείλω καμιά ενημέρωση εδώ μέσα και είπα να μην στείλω μετά από τόσο καιρό αρνητική πρώτα.
Αλλά κάθομαι τώρα στις διακοπές μου στο νησί μου στο μπαλκονάκι Και σκέφτομαι πως είναι υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω γιατί κακά τα ψέματα από πληροφορίες εδώ μέσα έχω γλυτώσει από αρκετές ξεπέτες και σαβούρες.

Λοιπόν για η αγγελία που ανέβασα, η κοπέλα είναι προς αποφυγή. Φυλακή. Ψεύτικες οι φωτογραφίες, εννοείται το περίμενα, αλλά πίστευα πως κάποιο ίχνος κοντά θα μου κάνει τη δουλειά.

Χοντρή…για να καταλάβετε όταν έβγαλε την… πυτζάμα της:think:… Νόμιζα όταν ήταν γυμνή αλλά τελικά Ο κώλος της και τα πατσόκιλά είχανε κρύψει το στριγκάκι.
Πολυλογού ασταμάτητη.
Μασάζ, έβαλε δύναμη όντως θυμάμαι… Για μερικά λεπτά (2-3) και μετά τα ´φτυσε. Γύρνα μου λέει.
« Σ’ άρεσε μωρό μου το μασαζ»… Τι να πεις… με κοιτούσε με ένα βλέμμα Που με τρόμαξε …:priest: «ναι.. καλό ήταν»…

Δεν ξέρω αν θα ήτανε σωστό να την αποκαλέσω και ξεπέτα στο δεύτερο κομμάτι…. Ξεπέτα πάει να πει ότι θα κάνει τη δουλειά της γρήγορα αποτελεσματικά άλλα διάφορα.
Στο κομμάτι του αδιάφορου ήταν όντως ξεπέτα… Τη δουλειά της όμως δεν την έκανε …κατέληξα και την έκανα μόνος μου…

Στο 1 λεπτό… πίπας να το πω αυτό… Δεν θα το απέκλεια να είχε κλείσει τα μάτια της και να φανταζότανε πως έγλειφε την βανίλια σαν να ήταν υποβρύχιο αργά και βασανιστικά…
« Σ’ αρέσει μωρό μου η πίπα μου»…. :priest:….« ναι…»

Ούτε καν προσπάθησα να ανακαλύψω τον τροχό και να βρω πως θα τα κατάφερνα να τη γαμήσω… Πέρα από Τζεντάι κόλπα μυαλού που θα χρειαζόμουνα να βρω την αυτοσυγκέντρωση να τον κρατήσω όρθιο …χρειαζόμουν τουλάχιστον δύο χρόνια γιόγκα για να πάρει το σώμα μου την κατάλληλη στάση να καβαλήσω αυτήν την φάλαινα .

Αυτά παιδιά. Καμιά πολύ καλή θετική για να ενημερώσω ακόμα δεν έχω. Ίσως ανεβάσω κανά 2 ψιλό ευχάριστα από μασάζάδικα που πήγα αργότερα.

φοβερές ΦΥΣΙΚΕΣ βυζάρες και πολύ όμορφο πρόσωπο - Love List

Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Καλημερα ! θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε για την utopia massage στο Αιγάλεω. Εχει 4 κοπελες που δουλεύουν εκει.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.238
Πόντοι
481
60αρα , όχι εμφανίσιμη, μασάζ της πλάκας , στην άκρη του σύμπαντος να τρέχεις ,
να μπεις μέσα είναι μυστική αποστολή, χωρος προς το χάλια, και στο τέλος 90€.
καλά τα παθαίνουμε.
Για μια μυστική αποστολή ζούμε.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Καλημερα! ξερει κανεις γιαυτην την κινεζα μασατζου;

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.767
Πόντοι
456
Πριν κάνα χρόνο που είχα πάει έκανε καλό μασάζ αλλά ήταν ανένδοτη για κάτι παραπάνω, ούτε με extra. Και στο έλεγε απο την αρχή. Φαίνεται άλλαξε και τώρα σερβίρει φραπέ με +30.
Μελλοντικά μπορεί και μπριζόλα αν και δεν με εξιταρει για κάτι τέτοιο.
Η τελευταία φορά που πήγα ήταν τον Γενάρη....οι τιμές της ήταν αυτές....εγώ επειδή είμαι παλιός πελάτης πλήρωσα 40+20 γιατί μπορεί να με ντραπηκε....δεν ξέρω....δεν ξέρω αν θα ξαναπαω κιόλας γιατί είναι μία ακριβή επιλογή....και καλά να μαι επιλογές έχω πολλές στο 50αρικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για μια μυστική αποστολή ζούμε.
Μια συνουσία μυστική....

Geox_pad

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
184
Πόντοι
0
Καλημερα! ξερει κανεις γιαυτην την κινεζα μασατζου;

Εάν είναι η κινέζα που ο χώρος της είναι στην αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου κοντά στην Ομόνοια μακριά.
Είναι ξεπέτα, θα χαραμίσεις τα λεφτά σου και δεν θα μείνεις καθόλου ευχαριστημένος.
Θα σε ταράξει στην πάρλα.
Είναι πάνω από 45 χρονών, στο link που έστειλες λέει ότι είναι 29 χρονών στο παρακάτω link λέει ότι είναι 37

• Like
Αντιδράσεις: onfire

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.641
Πόντοι
6.495
Εάν είναι η κινέζα που ο χώρος της είναι στην αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου κοντά στην Ομόνοια μακριά.
Είναι ξεπέτα, θα χαραμίσεις τα λεφτά σου και δεν θα μείνεις καθόλου ευχαριστημένος.
Θα σε ταράξει στην πάρλα.
Είναι πάνω από 45 χρονών, στο link που έστειλες λέει ότι είναι 29 χρονών στο παρακάτω link λέει ότι είναι 37

Όπως τα λέει ο φίλος...έχει χώρο στην αρχή Γ Σεπτεμβρίου. Είναι η Μεη, χρόνια στο κουρμπετι. Μια φορά πήγα. Ούτε πετσέτα, ούτε ζεστό νερό. Σκουπιστηκα με χαρτί .
Μακριά

• Like
Αντιδράσεις: onfire

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26
Όμορφη Λευκορωσίδα. Μασαζάκι φιλότιμο και φουλάρει. Πεντακάθαρο μουνάκι.
Σε ένα κάθετο πεζόδρομο στην Αριστοτέλους. 60 έδωσα για μία ώρα.
Υπάρχει κι άλλη κοπέλα που δουλεύει (μια κοντή με στερεοφωνικές βυζάρες), κάνουν και διπλό σύμφωνα με τα λεγόμενα τους στα 120.
Προσφερει σεξ μετα ? με προφυλαξη η χωρις το στοματικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom