αυτη δεν κάνει μασαζ.... είναι ανεξάρτητη μιλφ.... ρώτα στο σωστό νήμαΚαλημερα σας, γνωριζει κανεις κατι για αυτη την αγγελια?6998896174 Γεια σου αγάπη....... - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
εχουμε τηλεφωνο?Ξεκωλιαρα Δρακουμέλ από Χαλάνδρι !
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 563
- Πόντοι
- 21
Από όλα εδώ τα μύρια κόσμου που ζητάνε το τηλέφωνο της Ελένης και το παίρνουν τελικά, έχει μπει κανείς στον κόπο να γράψει μια κριτική? Η δεν πανε/δέχεται καινούργιους πελάτες τελικά?
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Αν ενοεις την θεια Ελενη που λεγεται Νατασα και απαιτει να την λενε ετσι,εχουν γραφτει εδω παρα πολλες κριτικες ,αν ειναι για αλλη Ελενη διευκρινησε .Από όλα εδώ τα μύρια κόσμου που ζητάνε το τηλέφωνο της Ελένης και το παίρνουν τελικά, έχει μπει κανείς στον κόπο να γράψει μια κριτική? Η δεν πανε/δέχεται καινούργιους πελάτες τελικά?
woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3.049
- Πόντοι
- 1.436
Γενικός κανόνας του site, όσοι ζητάνε μόνο το 80% μαζεύουν τηλέφωνα είτε για... Σπορ είτε για να παίρνουν τηλέφωνο τις εκδιδόμενες και να τις πρήζουν στις ερωτήσεις χωρίς σκοπό συνάντησης.Από όλα εδώ τα μύρια κόσμου που ζητάνε το τηλέφωνο της Ελένης και το παίρνουν τελικά, έχει μπει κανείς στον κόπο να γράψει μια κριτική? Η δεν πανε/δέχεται καινούργιους πελάτες τελικά?
Το υπόλοιπο 20% θα πάρει και δεν θα γράψει τίποτα
nikos neapolitis38
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
Υπαρχει Ασιάτισσά με δικο της χωρο?
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.786
- Πόντοι
- 456
Εγω 60 έδωσα....δεν ξέρω παιδιά για μια φορά είναιΠαλιός είμαι ναι.Τα 80 πολλά μου ακούγονται κ εμένα...
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.786
- Πόντοι
- 456
Εγω δεν γράφω κριτικές....είναι η άποψη του καθενός υποκειμενική....Από όλα εδώ τα μύρια κόσμου που ζητάνε το τηλέφωνο της Ελένης και το παίρνουν τελικά, έχει μπει κανείς στον κόπο να γράψει μια κριτική? Η δεν πανε/δέχεται καινούργιους πελάτες τελικά?
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Νομιζω καπου στον Χολαργο μια ΚορεατισαΥπαρχει Ασιάτισσά με δικο της χωρο?
Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Μπες στο Σ29 κ δεςΑπό όλα εδώ τα μύρια κόσμου που ζητάνε το τηλέφωνο της Ελένης και το παίρνουν τελικά, έχει μπει κανείς στον κόπο να γράψει μια κριτική? Η δεν πανε/δέχεται καινούργιους πελάτες τελικά?
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 563
- Πόντοι
- 21
Χρόνια πάνε που σταμάτησε από κει. Το θέμα είναι πιο πρόσφατες εμπειρίες.Μπες στο Σ29 κ δες
Kaulaman19
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2023
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Για πατρα υπαρχει τιποτα?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.205
- Πόντοι
- 506
Καλημέρα παιδιά ψάχνω να βρω Δρακουμέλ τηλ ή επικοινωνία γνωρίζει κανείς; Μου έχει κινήσει την περιέργεια και θα ήθελα να δοκιμάσω ευχαριστώ
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα παιδιά ψάχνω να βρω Δρακουμέλ τηλ ή επικοινωνία γνωρίζει κανείς; Μου έχει κινήσει την περιέργεια και θα ήθελα να δοκιμάσω ευχαριστώ

Christina Manolaki (@manolakichristina) • Instagram photos and videos
7,208 Followers, 1,617 Following, 609 Posts - See Instagram photos and videos from Christina Manolaki (@manolakichristina)

Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.786
- Πόντοι
- 456
6945392521....Χρυσαυγή μανωλακηΚαλημέρα παιδιά ψάχνω να βρω Δρακουμέλ τηλ ή επικοινωνία γνωρίζει κανείς; Μου έχει κινήσει την περιέργεια και θα ήθελα να δοκιμάσω ευχαριστώ
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Λοιπον αυτη την ειχα πετυχει προ 10ετιας στο Χαλανδρι και ηπιαμε καφε μου την ειχε πεσει κανονικα για μασαζ κλπ ,δεν δοκιμασα δεν μαρεσε λιγο τρελογκα ηταν .6945392521....Χρυσαυγή μανωλακη
Λίγο;Λοιπον αυτη την ειχα πετυχει προ 10ετιας στο Χαλανδρι και ηπιαμε καφε μου την ειχε πεσει κανονικα για μασαζ κλπ ,δεν δοκιμασα δεν μαρεσε λιγο τρελογκα ηταν .
Σχεδόν 15 χρόνια πριν που ήμουν δυνατός κασκαντέρ είχα σκιαχτεί από τις ιστορίες που είχα ακούσει κ μάσησα..

Ήθελα να ήξερα ποιος κακοήθης κόλλησε σε αυτήν τη ΘΕΑ το παρατσούκλι Δρακουμέλ.Ας ζητήσει έστω μια συγγνώμη.Λίγο;
Σχεδόν 15 χρόνια πριν που ήμουν δυνατός κασκαντέρ είχα σκιαχτεί από τις ιστορίες που είχα ακούσει κ μάσησα..
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 54