xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.209
- Πόντοι
- 5.956
Ναααιιιιιιιιι....ρε Χρησταρα, ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!![]()

Ναααιιιιιιιιι....ρε Χρησταρα, ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!![]()
80 κιλα αρχιδια μες στο μεσημερι ...ας χαλαρωσουμε λιγακιΕσύ καλέ μου φίλε χάθηκες ,έτσι λένε εδώ μέσα ...η @Sofia_Magic περιμένει την ανταλλαγή τον δώρον της άλλα σου έφερε και μέλι...Ο @Μέγας Παπατζής το παίζει παραπονεμένος και μας έχει γράψει στηαλλά και εμείς εκεί τον έχουμε γράψει, τώρα όλοι οι άλλοι δεν ξέραν πως να σκοτώσουν την ώρα τους και έκατσαν και γράφανε εδώ για να διαβάζουμε εμείς τόση ώρα ....ΑΑΑΑ ξέχασα και ο καλός μας φίλος @dimigoall όπου του αρέσουν τα εξτριμ σπορ και τα ( ξινά ) θέλει να κάνει βασίλισσα την καλή μας φίλη @Magi
![]()
https://grist.org/wp-content/upload...lickr-russellbernice.jpg?quality=75&strip=allτι αμαξι μου προτεινεις να παρω;
Τι σου λέει ....Άντε γα...σου ?????Εμένα όταν φεγω από σπίτι
Μου εύχεται κιόλας![]()
Κι όταν καλησπερίζεις την Αμελι στο παρόν νήμα...τι σου λεει;;![]()
Τι ειναι ??? Όμορφο πλάσμα και αυτή???Θες να σου γνωρίσω την πεθερά μου??![]()
Η χαραμοφαενα ξέρει τι κάνω και που είμαι πάντα![]()
Φτωχότερος....@Sofia_Magic επέστρεψε ο νέος (που λέει ο λόγος) με τα δώρα!![]()
Για βάλτον στην θέση του γιατί μόλις επανεμφανιστεί θα αρχίσει τα "θα σε κάμω βασίλισσα μανάρα μου" με υποσχέσεις για πλούσια δώραΦτωχότερος....
@Sofia_Magic μην ακούς αυτόν τον μαμελουκοΓια βάλτον στην θέση του γιατί μόλις επανεμφανιστεί θα αρχίσει τα "θα σε κάμω βασίλισσα μανάρα μου" με υποσχέσεις για πλούσια δώρα
Θα ζητάει και μέλι![]()
Βαρύ@Sofia_Magic μην ακούς αυτόν τον μαμελουκο
Αυτός εισαι! Σα να μην έλειψες ποτέ από το νήμα!
Πες της και εσύ καμία καλή κουβένταΑυτός εισαι! Σα να μην έλειψες ποτέ από το νήμα!![]()
Ψέμματα να πει το παιδί?Πες της και εσύ καμία καλή κουβέντα![]()
Δε χρειάζεται να πω εγώ κατι...ξεκίνα να καμεις πράξεις τις υποσχέσεις....ο δρόμος είναι ανοικτός!Πες της και εσύ καμία καλή κουβέντα![]()
Ολο λόγια αυτό το παιδί, μου θέλει κ μέλι bio...Για βάλτον στην θέση του γιατί μόλις επανεμφανιστεί θα αρχίσει τα "θα σε κάμω βασίλισσα μανάρα μου" με υποσχέσεις για πλούσια δώρα
Θα ζητάει και μέλι![]()
Ψέμματα να πει το παιδί?![]()
Θα σας πετύχω μνπνα ,Δε χρειάζεται να πω εγώ κατι...ξεκίνα να καμεις πράξεις τις υποσχέσεις....ο δρόμος είναι ανοικτός!![]()
Βιο και με βίαΟλο λόγια αυτό το παιδί, μου θέλει κ μέλι bio...
ΣκιάχτηκαΘα σας πετύχω μνπνα ,
Που με κακολογειται![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βιο και με βία![]()
Θα φέρω και τον 2 μέτρα ντουκιΣκιάχτηκα![]()
Ήρθε το μέλι και κάθεται σε μια γωνιά στην κουζίνα, είναι και νόστιμο ....Θα σας πετύχω μνπνα ,
Που με κακολογειται![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βιο και με βία![]()