athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.788
- Πόντοι
- 12.756
...τους βυζους τους ειδε???
παιδια τα ομορφα πραγματα τα κοιταμεΣτο σκουλαρίκι θα εστιάσει![]()

μεχρι εκει
...τους βυζους τους ειδε???
παιδια τα ομορφα πραγματα τα κοιταμεΣτο σκουλαρίκι θα εστιάσει![]()
Νιπαιδια τα ομορφα πραγματα τα κοιταμε
μεχρι εκει
Και λίγο παραπέρα...παιδια τα ομορφα πραγματα τα κοιταμε
μεχρι εκει
Τι λες δαιμονισμένο ?Και λίγο παραπέρα...![]()
παιδια τα ομορφα πραγματα τα κοιταμε
μεχρι εκει
......αχουτααααααααΚαι λίγο παραπέρα...![]()
Θες να σου γνωρίσω την πεθερά μου??......αχουταααααααα![]()
ΝαιΘες να σου γνωρίσω την πεθερά μου??![]()
Και αυτή όταν με βλέπει η αχουυυ κάνει η ωχ
Θα σου πω όταν θα είναι Αθήνα...αυτή η γνωριμία πρέπει να γίνει...Θες να σου γνωρίσω την πεθερά μου??![]()
Η κυρία μιλφ μήπως εμφανίστηκεΘα σου πω όταν θα είναι Αθήνα...αυτή η γνωριμία πρέπει να γίνει...![]()
Και αυτή όταν με βλέπει η αχουυυ κάνει η ωχ
Έχω πολύ δρόμο καλέ μου φίλε ,,έχω ανηφόρες κατηφόρες αλλά και έχω και λακκούβες να αποφύγω άσε και τα διόδια... Άστα να πάνε..
το ξέρωΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και λίγα λες
Κάποτε θα έρθει η ώρα καλέ μου φίλε που θα σε ρωτήσω τι διαφορά μεταξύ του ΑΧ με του ΩΧ ...Όχι ακόμα μανάρα μου![]()
τι εννοας??? θα τον καλαφατισειΚάποτε θα έρθει η ώρα καλέ μου φίλε που θα σε ρωτήσω τι διαφορά μεταξύ του ΑΧ με του ΩΧ ...![]()
?????????????????????????????? ΑΧ αχ αχ ναι ηηη Ωχ ωχ τσούζει πονάει μάνα μου ???????τι εννοας??? θα τον καλαφατισει![]()
δεν βρισκω παλι τα γυαλια μου ..για ποιους λετε??????????????????????????????? ΑΧ αχ αχ ναι ηηη Ωχ ωχ τσούζει πονάει μάνα μου ???????![]()
Εσύ καλέ μου φίλε χάθηκες ,έτσι λένε εδώ μέσα ...η @Sofia_Magic περιμένει την ανταλλαγή τον δώρον της άλλα σου έφερε και μέλι...Ο @Μέγας Παπατζής το παίζει παραπονεμένος και μας έχει γράψει στηΠες και σε εμένα τι έχει γίνει γιατί με έχει φάει ή αγωνία![]()