dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.661
- Πόντοι
- 36.036
Όχι ακόμα μανάρα μουτελικα ο χαμενος βρεθηκε?![]()

Όχι ακόμα μανάρα μουτελικα ο χαμενος βρεθηκε?![]()
ηρθε ο κλιματιζομενος σε λιγο θα μπει να σε κανει βασιλισσατελικα ο χαμενος βρεθηκε?![]()
Τώρα ξύπνησα φίλεκαλημερα παιδια![]()
και εγω πριν λιγο ξυπνησαΤώρα ξύπνησα φίλε
Τι καιρό κάνει εκεί έξω ?![]()
τι φαση ο τυπος ? με ρωταει ο κοσμος αν ειναι γκομενος μου και για να γλειτωσω απο αυτους αναγκαζομαι και λεω Μιχαήλ με λενεηρθε ο κλιματιζομενος σε λιγο θα μπει να σε κανει βασιλισσα![]()
υπερωριες φιλε ...σε ειχανε νυχτερινη βαρδιαΤώρα ξύπνησα φίλε
τι φαση ο τυπος ? με ρωταει ο κοσμος αν ειναι γκομενος μου και για να γλειτωσω απο αυτους αναγκαζομαι και λεω Μιχαήλ με λενε![]()
ετσι γεμιζουν τα ψυγεία μανυπερωριες φιλε ...σε ειχανε νυχτερινη βαρδια
![]()
γιατι νομιζεις ξερει αυτος πως τον λενετι φαση ο τυπος ? με ρωταει ο κοσμος αν ειναι γκομενος μου και για να γλειτωσω απο αυτους αναγκαζομαι και λεω Μιχαήλ με λενε![]()
στειλε με το πρι πρι η με το παιδι μια μπουγατσα,ενα εξτρα λαρτζ φρεντο καπουτσινο με σοκολατα απο πανω και ενα λιτρο ΜΕΤΑΛΙΚΟ νερο γιατι δουλευω μεσημερι και θελω να χαλαρωσω ΟΜΟΡΦΑ
Τσακο κρέμα για τη μπουγάτσαστειλε με το πρι πρι η με το παιδι μια μπουγατσα,ενα εξτρα λαρτζ φρεντο καπουτσινο με σοκολατα απο πανω και ενα λιτρο ΜΕΤΑΛΙΚΟ νερο γιατι δουλευω μεσημερι και θελω να χαλαρωσω ΟΜΟΡΦΑ![]()
φυσικα αφου μας το ειπε dimi goall ...γιατι νομιζεις ξερει αυτος πως τον λενε![]()
κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωφυσικα αφου μας το ειπε dimi goall ...![]()
...κατσε οπως εισαι στο φουτζιτσου!Τώρα ξύπνησα φίλε