Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 8.330
- Πόντοι
- 1.056
Μμμ, καύλα!!!!
Η γυναίκα σου έχει κωλαρά για ατελείωτο γαμησι!Της γυναίκας μου… απολαύστε και εκφραστείτε ελεύθερα
![]()
ΚαλοοΗ γυναίκα σου έχει κωλαρά για ατελείωτο γαμησι!
Μπράβο ρε μάγκα! Ωραίος! Αυτό λέω κι εγώ στην γυναίκα μου. Πως οι μεσήλικες ξέρουμε να κάνουμε σεξ και σε αυτήν την ηλικία το ευχαριστιόμαστε περισσότερο! Το μουνακι της γυναίκας σου είναι πανέμορφο!!!![]()
Κυριακάτικη. Τα παιδια είχαν βγεί βολτα με την θεία και εμείς μόνοι στο σπίτι. Απέναντι στο μοναδικό σπίτι νοικιασαν ένα ζευγαράκι εικοσάχρονα. Τους έχουμε δεί 2 φορές να το κάνουν με κλειστές κουρτίνες και φως, τύπου σκιές. Λίγο στα ξάπλα, άντε στο τσακίρ να του παρει καμιά πιπα στα όρθια. Την είδα λοιπόν να μιλάει τηλέφωνο μέσα από την μπαλκονόπορτα. Στηνω την γυναίκα όπως την βλέπετε τραβάω κουρτινα και σίτα και την βγάζω φωτό. Μετά παω από την άλλη μεριά για πιπα. Μου λέει τραβα την κουρτινα θα μας δουνε. Της λέω μας βλέπει η μικρή. Πάει να σηκωθεί, την τραβάω παλι κάτω και της λέω ξανάνοιξε τα ποδια σου και παρε μου πίπα τώρα. Στην αρχή ήταν παγωμενη, αλλά μετά έπεσε ένα γαμήσι άλλο πραγμα. Όταν τελειώσαμε μετά από 30-40 λεπτά αγώνα, όχι 3 λεπτά που την γαμεί το κοκοράκι την μικρή, κλείνω κουρτινα και ξαπλώνουμε. Γυρνάει και μου λέει, μπράβο άντρα μου. Δείξαμε στην μικρή πως γαμιόμαστε οι μεσήλικες, να'χει να τρίβει το μουνάκι της γιατί με το αγόρι της σιγουρα δεν προλαβαινει να χυσει.
Έτοιμη για κάρφωμα πισωκολλητο
Τρώω παρά πολύ καλά όμωςΤρως καλά
Αυτά τα σχόλια θέλει να διαβάζειΗ γυναίκα σου έχει κωλαρά για ατελείωτο γαμησι!
Υπέροχη κολάρα φίλε να την χαίρεσαιΤης γυναίκας μου… απολαύστε και εκφραστείτε ελεύθερα
![]()
Ευχαριστώ δικέ μου… αυτά τα σχολια γουστάρει να διαβάζειΥπέροχη κολάρα φίλε να την χαίρεσαι
Καλή εβδομάδα!Για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα!!! Καλημέρα συναγωνιστές…κάτω από το σορτσάκι βέβαια είναι η «μαγεία»…
ΥΠΕΡΟΧΗάλλη μια από τη γυναίκα μου![]()
Τι μας κάνει η κωλάρα της πρωί πρωί...!!!άλλη μια από τη γυναίκα μου![]()
Υπέροχο!Κάτι μας έπεσε και μετά κάτι άλλο 'σηκώθηκε’
Κωλαρα...Να τη χαίρεσαι αδερφέ ...Να περνάτε καλά...άλλη μια από τη γυναίκα μου![]()
Έτοιμη για κάρφωμα πισωκολλητο
Ομορφιά
Τη στησιματαρα είναι αυτή για άγρια γούστα...άλλη μια από τη γυναίκα μου![]()