Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (25 μέλη και 96 επισκέπτες)

KOSTAS_THE_BEST

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
243
Πόντοι
20
Της γυναίκας μου… απολαύστε και εκφραστείτε ελεύθερα
IMG_7119.jpeg
Η γυναίκα σου έχει κωλαρά για ατελείωτο γαμησι!

Nice44

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
313
Πόντοι
20
IMG_20250720_094905.jpg

Κυριακάτικη. Τα παιδια είχαν βγεί βολτα με την θεία και εμείς μόνοι στο σπίτι. Απέναντι στο μοναδικό σπίτι νοικιασαν ένα ζευγαράκι εικοσάχρονα. Τους έχουμε δεί 2 φορές να το κάνουν με κλειστές κουρτίνες και φως, τύπου σκιές. Λίγο στα ξάπλα, άντε στο τσακίρ να του παρει καμιά πιπα στα όρθια. Την είδα λοιπόν να μιλάει τηλέφωνο μέσα από την μπαλκονόπορτα. Στηνω την γυναίκα όπως την βλέπετε τραβάω κουρτινα και σίτα και την βγάζω φωτό. Μετά παω από την άλλη μεριά για πιπα. Μου λέει τραβα την κουρτινα θα μας δουνε. Της λέω μας βλέπει η μικρή. Πάει να σηκωθεί, την τραβάω παλι κάτω και της λέω ξανάνοιξε τα ποδια σου και παρε μου πίπα τώρα. Στην αρχή ήταν παγωμενη, αλλά μετά έπεσε ένα γαμήσι άλλο πραγμα. Όταν τελειώσαμε μετά από 30-40 λεπτά αγώνα, όχι 3 λεπτά που την γαμεί το κοκοράκι την μικρή, κλείνω κουρτινα και ξαπλώνουμε. Γυρνάει και μου λέει, μπράβο άντρα μου. Δείξαμε στην μικρή πως γαμιόμαστε οι μεσήλικες, να'χει να τρίβει το μουνάκι της γιατί με το αγόρι της σιγουρα δεν προλαβαινει να χυσει.
Μπράβο ρε μάγκα! Ωραίος! Αυτό λέω κι εγώ στην γυναίκα μου. Πως οι μεσήλικες ξέρουμε να κάνουμε σεξ και σε αυτήν την ηλικία το ευχαριστιόμαστε περισσότερο! Το μουνακι της γυναίκας σου είναι πανέμορφο!!!

Kolokotronis325

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
1.257
Πόντοι
200
Για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα!!! Καλημέρα συναγωνιστές…κάτω από το σορτσάκι βέβαια είναι η «μαγεία»…

Συνημμένα

• IMG_3532.jpeg
    IMG_3532.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 41
  • IMG_3531.jpeg
    IMG_3531.jpeg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 32

Greek horny

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Κριτικές