SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.203
- Πόντοι
- 4.936
Θα ήθελε κάποιος να είναι από πίσω;
οντως με τετοιο εργο τεχνης θα παει καλα η μεραΓια να πάει καλά η μέρα.
με 1000Θα ήθελε κάποιος να είναι από πίσω;
![]()
Δεν έχεις άδικο, φαίνεται για γυναικείο στήθοςΑν δεν κάνω λάθος, από την αντανάκλαση στον καθρέπτη, φαίνεται μία άλλη κηρία να βγάζει φωτό τη γυναίκα που είναι στημένη στα τέσσερα. Κάνω λάθος ρε συνάδελφοι? Γιατί δεν έχω βάλει και τα γυαλιά μου...
Ποιος δεν θα θελε να ρωταςΘα ήθελε κάποιος να είναι από πίσω;
![]()
Το θέμα είναι εάν η κυρία θα ήθελε κάποιων πίσω της.Θα ήθελε κάποιος να είναι από πίσω;
![]()
Αν δεν κάνω λάθος, από την αντανάκλαση στον καθρέπτη, φαίνεται μία άλλη κηρία να βγάζει φωτό τη γυναίκα που είναι στημένη στα τέσσερα. Κάνω λάθος ρε συνάδελφοι? Γιατί δεν έχω βάλει και τα γυαλιά μου...
Σωστά! Θα του δώσω ένα 7 για την προσπάθεια και τη φαντασία!Όντως ..
Και στην κορνίζα είναι ένας μαύρος κύριος με γκρι κοστούμι ..χαχα
Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ήταν ωραία η ιστορία :-)
Αν αυτό είναι πρόσκληση να ξέρεις ότι την αποδέχομαι!Θα ήθελε κάποιος να είναι από πίσω;
![]()
δε μπορω να κτλβ γτ ολη αυτη η ιστορια κ το παραμυθι!δε μπορει ο καθενας να ανεβασει τη φωτο που θελει κ να κρατησει το ρημαδι του κλειστο;;;Σωστά! Θα του δώσω ένα 7 για την προσπάθεια και τη φαντασία!
Όλοι 100%Θα ήθελε κάποιος να είναι από πίσω;
![]()
Απλή ερώτηση είναι όχι πρόκλησηΑν αυτό είναι πρόσκληση να ξέρεις ότι την αποδέχομαι!
οντως με τετοιο εργο τεχνης θα παει καλα η μερα
Σου το εύχομαι. Καλημέρα λοιπόν.οντως με τετοιο εργο τεχνης θα παει καλα η μερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με 1000
Αυτή είναι για τρελά παρτουζωματα η πουτανα
Δώσε υλικό στον λαό σου....
Πολύ καρβουνιασμενος δεν είναι αυτός ο κωλος ??![]()
Κυριακάτικη. Τα παιδια είχαν βγεί βολτα με την θεία και εμείς μόνοι στο σπίτι. Απέναντι στο μοναδικό σπίτι νοικιασαν ένα ζευγαράκι εικοσάχρονα. Τους έχουμε δεί 2 φορές να το κάνουν με κλειστές κουρτίνες και φως, τύπου σκιές. Λίγο στα ξάπλα, άντε στο τσακίρ να του παρει καμιά πιπα στα όρθια. Την είδα λοιπόν να μιλάει τηλέφωνο μέσα από την μπαλκονόπορτα. Στηνω την γυναίκα όπως την βλέπετε τραβάω κουρτινα και σίτα και την βγάζω φωτό. Μετά παω από την άλλη μεριά για πιπα. Μου λέει τραβα την κουρτινα θα μας δουνε. Της λέω μας βλέπει η μικρή. Πάει να σηκωθεί, την τραβάω παλι κάτω και της λέω ξανάνοιξε τα ποδια σου και παρε μου πίπα τώρα. Στην αρχή ήταν παγωμενη, αλλά μετά έπεσε ένα γαμήσι άλλο πραγμα. Όταν τελειώσαμε μετά από 30-40 λεπτά αγώνα, όχι 3 λεπτά που την γαμεί το κοκοράκι την μικρή, κλείνω κουρτινα και ξαπλώνουμε. Γυρνάει και μου λέει, μπράβο άντρα μου. Δείξαμε στην μικρή πως γαμιόμαστε οι μεσήλικες, να'χει να τρίβει το μουνάκι της γιατί με το αγόρι της σιγουρα δεν προλαβαινει να χυσει.
Και Καρβουνιασμενος και γενικά μια αηδία ειναι ο συγκεκριμένος κωλος , απορώ με τα σχόλια κάποιων εδω μεσα , εχει πέσει η αγαμία σύννεφο βλέπω .....Πολύ καρβουνιασμενος δεν είναι αυτός ο κωλος ??
Έρχομαι Φτάνω..Θα ήθελε κάποιος να είναι από πίσω;
![]()
Φερτη Μου Να Στη Κάνω Φέτες