Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 23.366
- Πόντοι
- 8.296
Καβούρι; Αυτό σίγουρα θα αρέσει στον έγκριτο @XaramofaisΜεγάλο Καβούρι να σας πάει. Τίγκα στις ξεκωλιάρες.![]()

Καβούρι; Αυτό σίγουρα θα αρέσει στον έγκριτο @XaramofaisΜεγάλο Καβούρι να σας πάει. Τίγκα στις ξεκωλιάρες.![]()
Το μυστικό για να επιστρέψει είναι να τον βρίσεις
Το αίτημα σας έχει υποβληθεί και θα επεξεργαστεί από την αρμόδια υπηρεσία εντός 30 ημερών
Ωραία...τώρα σαλτα και γαμησου...Το αίτημα σας έχει υποβληθεί και θα επεξεργαστεί από την αρμόδια υπηρεσία εντός 30 ημερών
Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!
Έγινε η κράτησημε σαξο ΕΛΠΙΖΩ να εισαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΙΜΑΙ μνηστευμενος μουνια γιοκ
θα φαω εγω τα μακαρονια με τον μισο αστακο
αντε σε περιμενωΈγινε η κράτηση![]()
Μιλα όμορφα...θα ξαναφύγει!Ωραία...τώρα σαλτα και γαμησου...![]()
Πουθενά δε θα βρει καλύτερα-χειρότερα από δω...Μιλα όμορφα...θα ξαναφύγει!![]()
Πουθενά δε θα βρει καλύτερα-χειρότερα από δω...
Αν πάνε κ φέρεις κ τα δυο μούνιά τότε κάνε ζημιά όσο θεςαντε σε περιμενω![]()
ΔΕΝ θα εχω γυναικες ρε τσιφλικα ΕΙΜΑΙ μνηστευμενοςΑν πάνε κ φέρεις κ τα δυο μούνιά τότε κάνε ζημιά όσο θες
Ότι λαχταράει η ψυχή σου φάε
Έχω καρνέ επιταγών από μέλος του μπου
Μιλάμε εγγύηση άμα τη εμφανίσει..αμέσως ...
Πάμε να ψωνίσουμε κ γουναρικά για τα μωρά μας ...ας ζήσουμε λίγο ΠΑΣΟΚ αριστερά σοσιαλιστικά
Τι;μνηστευμενος παντρεμένος κ δεν έχεις γκόμενα;;;;ΔΕΝ θα εχω γυναικες ρε τσιφλικα ΕΙΜΑΙ μνηστευμενος![]()
ΤΙΜΙΟΣ - ΑΓΝΟΣ - ΗΘΙΚΟΣ - ΆΜΕΜΠΤΟΣ - ΔΕΞΙΟΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ρε ερυθρέ ΧμερΤι;μνηστευμενος παντρεμένος κ δεν έχεις γκόμενα;;;;
Ο κλασικός ο μαλακας Έλληνας δεξιός ....
Ακλαφτος θα πεθάνει ..κρίμαΤΙΜΙΟΣ - ΑΓΝΟΣ - ΗΘΙΚΟΣ - ΆΜΕΜΠΤΟΣ - ΔΕΞΙΟΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ρε ερυθρέ Χμερ![]()
ΔΕΝ θα εχω γυναικες ρε τσιφλικα ΕΙΜΑΙ μνηστευμενος![]()
...μην ακους τι γραφει ο Αθηνεζος, στο προφιλ του μπαινει κ η "μνηστη" του και διαβαζει!!!!Τι;μνηστευμενος παντρεμένος κ δεν έχεις γκόμενα;;;;
Ο κλασικός ο μαλακας Έλληνας δεξιός ....
Γραμμή ζωής Silver Alert.
Εξαφάνιση έγκριτου.
Μπορείτε να βοηθήσετε?
![]()