dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.067
- Πόντοι
- 36.036
....ειδα οτι αγορασε τα δικαιωματα ενας αλλος, μετα το θανατο του αρχικου εκδοτη το '22. Οπως λεει κ το Ιταλακι, αρπαχτη του κερατα φαινεταιΝαι .
Και θα βγαίνει λέει κάθε 4 μήνες
Ρε είχα κούτες Νουνού από δάυτα αλλά η μαμά με "συγύρισε"![]()
Κοίτα Τρίτη να με πας σε σοβαρή παραλία κ όχι σαν τις χαμουτζηδικες που είναι γεμάτες πέτρα κ κάνεις το φακίρη για να μπεις στη θάλασσακαλησπερα παιδια![]()
ναι θα σε παω σε αμμουδια..Κοίτα Τρίτη να με πας σε σοβαρή παραλία κ όχι σαν τις χαμουτζηδικες που είναι γεμάτες πέτρα κ κάνεις το φακίρη για να μπεις στη θάλασσα
Έλεος ρε μαλακες πως κάνετε μπάνιο σε τέτοιες παραλίες![]()
Αστέρα Βουλιαγμένης μπροστά που σκάει το κυμαναι θα σε παω σε αμμουδια..
υγ θα κλεισουμε ξαπλωστρες στο κυμα αλλα θα ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ![]()
και θα φαμε αστακομακαροναδα μεταΑστέρα Βουλιαγμένης μπροστά που σκάει το κυμα
Στέλνω δήλωση οσδε για προκρατηση
Μεγάλο Καβούρι να σας πάει. Τίγκα στις ξεκωλιάρες.Αστέρα Βουλιαγμένης μπροστά που σκάει το κυμα
Στέλνω δήλωση οσδε για προκρατηση
ελα και εσυ Παππουλη...Μεγάλο Καβούρι να σας πάει. Τίγκα στις ξεκωλιάρες.![]()
Τι έχετε πάθει όλοι με την αστακομακαρονάδα ρε μαλάκες;και θα φαμε αστακομακαροναδα μετα
ΔΕΝ εχω φαει ποτε Παππουλη θελω να δοκιμασωΤι έχετε πάθει όλοι με την αστακομακαρονάδα ρε μαλάκες;
Πιο χαζή μακαρονάδα (μαζί με τη γαριδομακαρονάδα) δεν υπάρχει.
ΔΕΝ εχω φαει ποτε Παππουλη θελω να δοκιμασω
ωραια ΑΝ πληρωσει Βολκανος θα την ζητησω ετσιΠάρε καραβιδομακαροναδα.
Άλλωστε στη σωστή αστακομακαρονάδα βάζουν μπισκ καραβίδας για να νοστιμίσει.![]()
Σιγά μαν σκιάζονται τα παλικάρια ?
Της δίνεις σακούλα για τα ξερατά![]()
Το μυστικό είναι να τις παίρνεις στα τέσσερα. Αποφεύγεις το λούσιμο με τον εμετό που τους έρχεται από το κούνημα.![]()
Καβούρι πήγα τον Μάρτιο κ είχε όντως πολύ κόσμοΜεγάλο Καβούρι να σας πάει. Τίγκα στις ξεκωλιάρες.![]()
Μακαρόνια δεν τρώω αλλά αν φέρεις δύο καλά μουνια θα κάνω εξαιρέση εκτός αν φάω τον Αστακό.κ.εσυ τα υπόλοιπα μακαρόνιακαι θα φαμε αστακομακαροναδα μετα
με σαξο ΕΛΠΙΖΩ να εισαιΚαβούρι πήγα τον Μάρτιο κ είχε όντως πολύ κόσμο
ΕΙΜΑΙ μνηστευμενος μουνια γιοκΜακαρόνια δεν τρώω αλλά αν φέρεις δύο καλά μουνια θα κάνω εξαιρέση εκτός αν φάω τον Αστακό.κ.εσυ τα υπόλοιπα μακαρόνια