athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.091
- Πόντοι
- 12.756
και εγω το ιδιοΟύτε τοστ δεν ξέρω να μαγειρέψω![]()

και εγω το ιδιοΟύτε τοστ δεν ξέρω να μαγειρέψω![]()
Ούτε τοστ δεν ξέρω να μαγειρέψω![]()
...ρε μλκς, ρε μλκς!!! Το τοστ ΔΕΝ μαγειρευεται, ψηνεται!και εγω το ιδιο![]()
στειλε λουκανικα μοσχαρισια,τομαχωκ μοσχαρισιες,λαδακι εξτρα παρθενο,ελιες πρασινες και τσακιστες,μελι βιολογικο,κρασακι καθαρο,αυγουλακια,κοτουλες,1 κοκκορα,ΔΙΑΦΟΡΑ ζαρζαβατικα...ρε μλκς, ρε μλκς!!! Το τοστ ΔΕΝ μαγειρευεται, ψηνεται!
Τζαμπα τα κελαρια σας με ταμπεχοτροφιμα![]()
....εστειλα, πηγαινε να παραλαβεις!στειλε λουκανικα μοσχαρισια,τομαχωκ μοσχαρισιες,λαδακι εξτρα παρθενο,ελιες πρασινες και τσακιστες,μελι βιολογικο,κρασακι καθαρο,αυγουλακια,κοτουλες,1 κοκκορα,ΔΙΑΦΟΡΑ ζαρζαβατικα![]()
το πηρουνι τι το θελεις στο πλαιΔροσιστικές - ξεκούραστες καλημέρες παιδιά![]()
![]()
....σα να αρπαξες λιγο μαν, δεν εχει ομπρελες στην Λουτσα?!?!Δροσιστικές - ξεκούραστες καλημέρες παιδιά![]()
![]()
ολα τα τριμπουρδελα ειναι στα μπανια καλε φιλε....καλημερα παιδια![]()
φαγανε καλα επι πασοκ,συριζα και οπεκεπε καλε μου φιλε και μειναμε ΕΜΕΙΣ οι ΑΓΝΟΙ ΤΙΜΙΟΙ Μισθωτοι στο μετεριζιολα τα τριμπουρδελα ειναι στα μπανια καλε φιλε....
παντα λες αληθειες....ΠΑΝΤΑ!φαγανε καλα επι πασοκ,συριζα και οπεκεπε καλε μου φιλε και μειναμε ΕΜΕΙΣ οι ΑΓΝΟΙ ΤΙΜΙΟΙ Μισθωτοι στο μετεριζι![]()
Που είσαι εδώ φίλε;Δροσιστικές - ξεκούραστες καλημέρες παιδιά![]()
![]()
Σκαει γυπαετισιος δροσερος καγκουρας με φρεντακιΠου είσαι εδώ φίλε;
otan evvoaς δροσεροςΣκαει γυπαετισιος δροσερος καγκουρας με φρεντακι
Οχι να μαστιγωνει πομολα δροσερος cool το παιζει coolotan evvoaς δροσερος
ΥΓ. δεν πιστευω να τον θεωρεις![]()
Αμα θελει δυο καφεδες θα τοὺς παραγγείλει σαν ξορκι "δυο φρεντους εσπρεσσους μετριους"
Κάπως έτσι;Αμα θελει δυο καφεδες θα τοὺς παραγγείλει σαν ξορκι "δυο φρεντους εσπρεσσους μετριους"