Antidote
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 43
- Like
- 21.737
- Πόντοι
- 11.646
Πολλά δώρα μαζεύτηκαν....@Xaramofais Η Σοφία θέλει δώρο τελευταίας τεχνολογίας a/c![]()
Εξαφανισμένος μετά τα μακαρόνια, φαντάσου για τι γαβάθα μιλάμε.. τι κακό τον βρήκεXτυπησα μακαρόνια με κιμά σε γαβαθα...![]()
μακαρονια με κιμα και εγω σε σουπιερα τρωω και απο πανω τυρι τριμμενο Ζεμυθα με 1% λιπαραΕξαφανισμένος μετά τα μακαρόνια, φαντάσου για τι γαβάθα μιλάμε.. τι κακό τον βρήκε![]()
πόσα λεπτά βράζεις τα μακαρόνια?μακαρονια με κιμα και εγω σε σπουπιερα τρωω και απο πανω τυρι τριμμενο Ζεμυθα με 1% λιπαρα![]()
μακαρονια που τρωω ειναι Πεππα,τρουμπετινες,λαζανακιαπόσα λεπτά τα βράζεις τα μακαρόνια?
![]()
.... ρε Aθηνεζε τι ειναι τα πεππα και οι τρουμπετινες?!?!!?μακαρονια που τρωω ειναι Πεππα,τρουμπετινες,λαζανακια![]()
.... ρε Aθηνεζε τι ειναι τα πεππα και οι τρουμπετινες?!?!!?![]()
...καλα, ασχολιαστο τελικα οι Πεππες, αλλα τα τρουμπετινα οπως τα κοβω τι διαφορα εχουν απο διαφορες πενες ή διαφορα νουμερα ριγγατονι?!?!??
ειναι ΠΙΟ νοστιμα...καλα, ασχολιαστο τελικα οι Πεππες, αλλα τα τρουμπετινα οπως τα κοβω τι διαφορα εχουν απο διαφορες πενες ή διαφορα νουμερα ριγγατονι?!?!??![]()
Οι τρουμπετίνα όταν βράσει γίνετε σαν ξεχειλωμένη κωλοτρυπίδα μαν...καλα, ασχολιαστο τελικα οι Πεππες, αλλα τα τρουμπετινα οπως τα κοβω τι διαφορα εχουν απο διαφορες πενες ή διαφορα νουμερα ριγγατονι?!?!??![]()
....τι πιο νοστιμα ρε, καντο λιανα! Γιατι, εχει αλλα υλικα?ειναι ΠΙΟ νοστιμα
υγ ΠΕΠΠΕΣ μην τις κοροιδευεις ειναι πολυ νοστιμες![]()
....ok το'χουμεΟι τρουμπετίνα όταν βράσει γίνετε σαν ξεχειλωμένη κωλοτρυπίδα μαν![]()
ΜΙΑ δοκιμη θα σε πεισει....τι πιο νοστιμα ρε, καντο λιανα! Γιατι, εχει αλλα υλικα?
υγ. τις Πεππες τις συνοδευεις και με χυμο Amita fan?
![]()
Απλά πιο μεγάλο από τις πένες είναι μαν .....ok το'χουμε![]()
ΑΞΕΣΤΕ καρπουζαΟι τρουμπετίνα όταν βράσει γίνετε σαν ξεχειλωμένη κωλοτρυπίδα μαν![]()
Παράδειγμα του έδωσα του ανθρώπουΑΞΕΣΤΕ καρπουζα![]()
μηπως μαγειρεψες εσυ και τα εκανες σαν την κωλοτρυπιδα σου;Απλά πιο μεγάλο από τις πένες είναι μαν .
Έχω δοκιμάσει και εγώ![]()
Ούτε τοστ δεν ξέρω να μαγειρέψωμηπως μαγειρεψες εσυ και τα εκανες σαν την κωλοτρυπιδα σου;
λεω ΜΗΠΩΣ![]()