Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Πάντως η marques 200 γράφει στο ts-dating και 250 στο distinct as, δεν είδα πουθενά για 350. Τα 300 της Katerina asim φαίνονται υπερβολικά για το τι κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά ο καθένας/καθεμία δικαιούται να βάζει όποια τιμή(και οποιουσ όρους) θέλει για τις υπηρεσίες που προσφέρει, όπως και όλοι μας ως «πελάτες», να αγοράζουμε ή να μην αγοράζουμε

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Ναι, αλλά κι εμείς δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε για:
1. Τα πλουσιόπαιδα
2. Τους άφραγκους πλην όμως τριμάλακες
3. Τους αγαπούληδες
που τα σκάνε χοντρά και χαλούν την πιάτσα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.701
Πόντοι
456
Εγώ πάντως όλα αυτά τα χρόνια διαβάζω τρανς πορν σταρς να διαμαρτύρονται πως παίρνουν λίγα απ' το πορνό και ότι οι αμοιβές τους δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που νομίζει ο κόσμος. Αυτά για τα περί κάτι χιλιάρικων ανά σκηνή.

Επίσης ό,τι τσόντα της Μάρκες έχω δει να κυκλοφορεί είναι αρχαία. Μιλάω για κανονικές σκηνές με εταιρεία, συνεργείο κλπ. Όχι για τίποτα πλάνα της κακιάς ώρας για κάνα OF.

Αν ζητάει 350, ας είναι "καλά" τα κορόιδα που τα δίνουν. Χοτ όνομα στον χώρο πάντως πλέον δεν είναι ούτε για αστείο. Πριν 10-15 χρόνια ίσως.
έχει γυρίσει αρκετές τσόντες σχετικά πρόσφατα με την PINKO, τώρα είναι πολύ πιο όμορφη απ' ότι πριν 10-15 χρόνια... αν τη δεις σε τσόντα παλιά χωρίς βυζιά και χωρίς πλαστικές θα τρομάξεις... https://www.ashemaletube.com/videos...mall-tits-strokes-her-big-cock-until-cumshot/

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.474
Πόντοι
1.446
έχει γυρίσει αρκετές τσόντες σχετικά πρόσφατα με την PINKO, τώρα είναι πολύ πιο όμορφη απ' ότι πριν 10-15 χρόνια... αν τη δεις σε τσόντα παλιά χωρίς βυζιά και χωρίς πλαστικές θα τρομάξεις... https://www.ashemaletube.com/videos...mall-tits-strokes-her-big-cock-until-cumshot/
Πράγματι απ' τα χειρότερα τραβέλια που'χω δεί ..
Ιου !!!

Niktube

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.701
Πόντοι
456

Παιδια εχει παει κανενας με την Karen που ηρθε προσφατα ?
Πρέπει να ειναι η Nena Peculiar.
Ναι αυτή είναι, έχει τα ίδια τατουάζ, της έστειλα και δεν απάντησε ποτέ
δεν έχουν γράψει καλά λόγια..
προσωπικά δεν μου αρέσει.. αλλά γούστα είναι αυτά..

Niktube

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Ναι αυτή είναι, έχει τα ίδια τατουάζ, της έστειλα και δεν απάντησε ποτέ

δεν έχουν γράψει καλά λόγια..

προσωπικά δεν μου αρέσει.. αλλά γούστα είναι αυτά..
Σε ευχαριστω , λεω να δοκιμασω με karen αν την πετυχω.
Απο κατι προσφατα βιντεακια ειδα εχει αναβαθμιστει.

kinkyman1

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι. Πριν 10 μέρες επισκέφτηκα τη https://distintas.net/nicole-oliveira . Με προφύλαξη όλα εννοείται και στο στοματικό με προφύλαξη. Και μετά από μερικές μέρες έπαθα στοματίτιδα και ακόμα δεν έχω μάθει την αιτία. Θα επισκεφτώ ένα νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις . Εχεις κάποιος άλλος κάποια παρόμοια εμπειρία με την ίδια ή κάποια άλλη ;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.474
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα φίλοι. Πριν 10 μέρες επισκέφτηκα τη https://distintas.net/nicole-oliveira . Με προφύλαξη όλα εννοείται και στο στοματικό με προφύλαξη. Και μετά από μερικές μέρες έπαθα στοματίτιδα και ακόμα δεν έχω μάθει την αιτία. Θα επισκεφτώ ένα νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις . Εχεις κάποιος άλλος κάποια παρόμοια εμπειρία με την ίδια ή κάποια άλλη ;
Στοματίτιδα έχω να πάθω από τότε που ήμουν 10 χρονών.
Μάλλον σύμπτωση.
Η τύπισσα άξιζε , έκανε ακα τσιμπου ή εσύ δεν ήθελες ;

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Μάλλον σύμπτωση φίλε μου αν ήταν όλα με προφύλαξη

kinkyman1

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα και πάλι , επισκέφθηκα στοματολόγο και απέκλησε το ενδεχόμενο να κόλλησα κάτι μετά από εξέταση , είναι κάποια αλλεργική αντίδραση επειδή άλλαξα οδοντόκρεμα … Το γράφω γιατί εξέθεσα τη κοπέλα και δεν είναι σωστό να το αφήσω έτσι … ήταν αρκετά καθαρή .. με έβαλε να πλύνω τα χέρια μου … και εβαλε προφύλαξη από μόνη της και σε μένα και σε αυτή πριν το στοματικό… Βέβαια όπως και να έχει εξετάστηκα με pcr για ΗIV για να είμαι σίγουρος .. περιμένω απαντήσεις από Δευτέρα …θέλω να πιστεύω όλα καλά …

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
0
Καλησπέρα και πάλι , επισκέφθηκα στοματολόγο και απέκλησε το ενδεχόμενο να κόλλησα κάτι μετά από εξέταση , είναι κάποια αλλεργική αντίδραση επειδή άλλαξα οδοντόκρεμα … Το γράφω γιατί εξέθεσα τη κοπέλα και δεν είναι σωστό να το αφήσω έτσι … ήταν αρκετά καθαρή .. με έβαλε να πλύνω τα χέρια μου … και εβαλε προφύλαξη από μόνη της και σε μένα και σε αυτή πριν το στοματικό… Βέβαια όπως και να έχει εξετάστηκα με pcr για ΗIV για να είμαι σίγουρος .. περιμένω απαντήσεις από Δευτέρα …θέλω να πιστεύω όλα καλά …
μπράβο ρε φίλε που το ανέφερες, ευχαριστουμε. είσαι μάγκας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom