Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
339
Πόντοι
20
Καλησπερα μίλησα για το nuru massage ειναι 100 ευρω μασαζ εκτόνωση με ειδικό τζελ ζεστό γίνεται σε στρώμα αέρα κρατάει μια ωρα ακριβώς είναι πολύ τυπικοί στις ώρες και που θα πας και που θα φύγεις πήγα με 3 κοπέλες μια από Κίνα ραιζα. μια μαύρη Ρόζι μάλλον Νιγηρία πολυ καλη και μια βανεσσα η αλβανια η Ελλάδα πολυ καλές και η 3 αν θελετε 2 ειναι 180 ευρω εχει και κάποια άλλα πακέτα που είδα καλύτερα να τα δείτε μονοι σας καλό βραδυ
Καλησπέρα, αναφέρεσαι σε αυτό Αρχική - Nuru Massage Spa Athens - The best Nuru in town!

Μία ακόμα διευκρίνιση, μίλησες ρώτησες και σε ενημέρωσαν ή επισκέφτηκες τελικά και ενημερώνεις εμάς;

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.779
Πόντοι
736
Καλησπέρα. Έχει κανείς άποψη για Μελινα από j’adore ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα. Έχει κανείς άποψη για Μελινα από j’adore ?
Όμορφη φενεται σε φωτόμε ενδιαφέρει και εμενα

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
583
Πόντοι
81
Καλησπέρα, αναφέρεσαι σε αυτό Αρχική - Nuru Massage Spa Athens - The best Nuru in town!

Μία ακόμα διευκρίνιση, μίλησες ρώτησες και σε ενημέρωσαν ή επισκέφτηκες τελικά και ενημερώνεις εμάς;
Αυτό εννοεί ο συνάδελφος. Επίσης βλέπω κλείνεις μόνο online και πληρώνεις με κάρτα?

jihnn

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
68
Πόντοι
0
Αυτό εννοεί ο συνάδελφος. Επίσης βλέπω κλείνεις μόνο online και πληρώνεις με κάρτα?
Μπορείς να κανονίσεις και την ίδια μέρα και να πληρώσεις μετρητά αλλά υπάρχει περίπτωση να μην είναι διαθέσιμη η κοπέλα που θέλεις

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
41
Like
4.888
Πόντοι
2.846
Mια Χριστιαννα εχει το ντελουξ, πετιτ σωματοδομη. Εχουν γραφτει γενικα μονο θετικα, καλαμακι εχει αναφερθει αναλογα με τα κεφια της. Δεν εχει αναφερθει φουλαρισμα. μεχρι στιγμης.
Και εγω για φουλ δεν έχω ακούσει για χριστιαννα

Katapeltis7

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Κριτικές
41
Like
2.212
Πόντοι
2.411
ποιά είναι η σελίδα του delux? έχει gallery με τις κοπέλες?

Βάλε massage deluxe στο Google. Δεν υπάρχει gallery με τις διαθέσιμες. Ρωτάς το γραφείο και σου στέλνουν την διαθεσιμότητα

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
822
Πόντοι
81
Μακριά από τζοανα deluxe
Eνα αδύνατο μιλφ και τιμοκατάλογο για όλα αλλά στην διάρκεια είναι όλο όχι το ένα ,όχι το άλλο..
Τσάμπα λεφτά κ ταλαιπωρία
συμφωνω απολυτα , μετρια κατασταση οσο αφορά παροχές σαν γκομενα δεν την λες ασχημη αλλά απο υπηρεσιες χαλι μαυρο

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.459
Πόντοι
496
Ζετα κ Ντιανα οπως κ πολλες αλλες ειναι cg αν δεν κατσουν σημαινει οτι ειναι αδιαθετες ή δεν δινει καποιος το αντιτιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ολες απο deluxe k joy καθοντε με το αναλογο τιμημα η καθε μια

Έκανε κάποιος συνάντηση με Τζοάννα από deluxe; Δεν ξέρω αλλά αυτά τα γυαλιά που φοράει στην φωτογραφία με έχουν κατακαυλωσει
καλυτερα παρε c.g.

Nikisim_23

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
68
Πόντοι
0
γνωριζει καποιος που βρισκεται η τζωρτζια απο your senses?

• Like
Αντιδράσεις: a.step

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
249
Πόντοι
281
Καλησπέρα ξέρουμε για Φενια από joy

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
530
Πόντοι
81
Ρε παίδες θέλω να κλείσω ραντεβού με Χριστιάνα από deluxe , χτες είχε άδεια μου είπαν και σήμερα μου είπαν ότι μάλλον θα γυρίσει από βδομάδα.. έχει φύγει η καβλα και έχει πάει πουθενά αλλού?? Ξέρει κανείς τίποτα??

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
632
Πόντοι
81
Συμφωνω και διαφωνώ φιλε,αν καποιος θελει ας τα δωσει,υπαρχουν κοπελες που τα αξιζουν και βγαζουν αρκετα γουστα δεν μιλαω για τις πονηρές που κοιτανε να σε ξεπετάξουν και ουτε μια καλη πιπα μπορουν να κανουν...αρκει αυτα τα χρηματα να ειναι στο σύνολο με το μασαζ γιατι μετα ειναι ακραιο ποσο για μια ωρα και μια φορα
Εγω νομιζω οτι καμμια δεν αξίζει πάνω από 120 για full.. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.. Και περισσότερο γράφω για αυτούς που δεν είναι πολύ active, για να ξέρουν ότι δεν είναι normal αυτά που ζητούν οι κορασίδες..

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Καλησπερα
Με miss nikol athens από Instagram έχει συναντηθεί κάνεις ?

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
132
Πόντοι
0
Ρε παίδες θέλω να κλείσω ραντεβού με Χριστιάνα από deluxe , χτες είχε άδεια μου είπαν και σήμερα μου είπαν ότι μάλλον θα γυρίσει από βδομάδα.. έχει φύγει η καβλα και έχει πάει πουθενά αλλού?? Ξέρει κανείς τίποτα??
Περίοδος διακοπών είναι οπότε διάφορες δεν είναι διαθέσιμες και είναι και καύσωνας. Οπότε θα την βρεις την αρχικαυλα υποθέτω;-)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom