Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.048
- Πόντοι
- 6.256
κατενθουσιασμενος ο κοσμος του παοκ λιγο που ειδα στα φορουμςΝα βγει και ο μπουξος να δούμε τι θα πει ο μαλαπερδας![]()

κατενθουσιασμενος ο κοσμος του παοκ λιγο που ειδα στα φορουμςΝα βγει και ο μπουξος να δούμε τι θα πει ο μαλαπερδας![]()
μαθαμε τωρα στα εκατομμυρια τι να κανει να μην τον δωσει με τοσα λεφτα ? αν εμενε θα επαιζε με ξυνισμενα μουτρακατενθουσιασμενος ο κοσμος του παοκ λιγο που ειδα στα φορουμς![]()
Ναι ρε καλός παιχτης όμως,δώσατε κότα ντελια και καμια αξιόλογη προσθήκη.0 Ασίστ
Τον μπούλο![]()
Βρε τον μπούλο λέμεμαθαμε τωρα στα εκατομμυρια τι να κανει να μην τον δωσει με τοσα λεφτα ? αν εμενε θα επαιζε με ξυνισμενα μουτρα
Οι αξιόλογες προσθήκες γίνονται τον Αύγουστο μπουστη μουΝαι ρε καλός παιχτης όμως,δώσατε κότα ντελια και καμια αξιόλογη προσθήκη.
Καλά κρασια μπουστη μου τοτεΟι αξιόλογες προσθήκες γίνονται τον Αύγουστο μπουστη μου
νομιζουνε ολοι επειδη πουλησαμε εναν παικτη εμεις με 35 θα μας σκορπανε τωρα τα εκατομμυρια για ελληνες σα ρυζι σε γαμο ποτε πουλησε ο παοκ παικτη πανω απο 5 χαρτια και τωρα τα 20 ειναι λιγα?Βρε τον μπούλο λέμε
μια χαρα θα επαιζε καλυτερος παιχτης θα ητανμαθαμε τωρα στα εκατομμυρια τι να κανει να μην τον δωσει με τοσα λεφτα ? αν εμενε θα επαιζε με ξυνισμενα μουτρα
Βρε νούμερα δεν έχει ο παίχτης αυτός για να πουληθεί παραπάνω. Μία χαρά τον δώσαμε. Αν είχε 10 γκολ κ καμία 15αρια ασίστ τότε θα έπαιρνε αξία ο παίχτης.νομιζουνε ολοι επειδη πουλησαμε εναν παικτη εμεις με 35 θα μας σκορπανε τωρα τα εκατομμυρια για ελληνες σα ρυζι σε γαμο ποτε πουλησε ο παοκ παικτη πανω απο 5 χαρτια και τωρα τα 20 ειναι λιγα?
Στα αρχιδια μας γινε βαζελοςμια χαρα θα επαιζε καλυτερος παιχτης θα ηταν
κατσε βλεπε τους ντισουνταλιδες τους μπακαγιοκους και τους κολει που θα φερουν... εγω αυτα τα σκουπιδια δεν τα πληρωνω να τα βλεπω
τραβα γαμησου ρε χαζοχαρουμενε που σε ρωτησα κιολαςΣτα αρχιδια μας γινε βαζελος
δεν νομιζω τι αναπροσαρμογη συμβολαιου θα επρεπε να του κανει για να μην μουρμουριζει και αν δεν το εκανε αυτος θα το εκαναν οι αλλοι παικτες σου λεει δεν μπορει να εχει αυτος 10 δραχμες συμβολαιο και εμεις 2μια χαρα θα επαιζε καλυτερος παιχτης θα ηταν
κατσε βλεπε τους ντισουνταλιδες τους μπακαγιοκους και τους κολει που θα φερουν... εγω αυτα τα σκουπιδια δεν τα πληρωνω να τα βλεπω
600.000 ειχεδεν νομιζω τι αναπροσαρμογη συμβολαιου θα επρεπε να του κανει για να μην μουρμουριζει και αν δεν το εκανε αυτος θα το εκαναν οι αλλοι παικτες σου λεει δεν μπορει να εχει αυτος 10 δραχμες συμβολαιο και εμεις 2
ε ποσο να τον παει απο 600 2.0? και οι αλλοι 300 το χρονο?600.000 ειχε
απο 1.200.000 ειχαν οι ντισουνταλι+σαματα ρε κοντα 1.000.000 εχει ο 39χρονος ταισονε ποσο να τον παει απο 600 2.0? και οι αλλοι 300 το χρονο?
δεν μπορεις να αρνηθεις να αφησεις τον παικτη να φυγει με τετοια προταση εκτος αν δεν θελει ο ιδιος η αν υπαρχει προοπτικη να παιξεις σε κορυφαια διοργανωση που ξερεις οτι υπαρχει ποτενσιαλ να ανεβει η τιμη του κι αλλοαπο 1.200.000 ειχαν οι ντισουνταλι+σαματα ρε κοντα 1.000.000 εχει ο 39χρονος ταισον