Marino sergio
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παλαιοτερα κάποιος έγραψε ότι είναι αυτή όντως είναι αλήθεια ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακόμα ένα βίντεο
Μονο με σχέση μου έχω κάνει ακαποτο. Είπα ότι έκανα μαλάκια, παρασύρθηκα, δεν το κάνω σύστημα οπως ειπες. Τεσπα, το ξερω οτι έκανα λάθος.
Μόνο αυτό μπορώ να γράψω, ούτε έχω επαφές με την κοπέλα και ούτε θέλω να έχω, για να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.
Την συγκεκριμένη κοπέλα την έχω πάρει 2 φορές και ούτε υποψία ότι κάνει ακαποτο....
Αν λοιπόν την κατάφερες ειναι και ευθύνη σου.... γιατί σίγουρα για να κατάφερες μια σίγουρα έχεις χώσει χρήμα για ακαποτα και σε άλλες και άσε τα παρασύρθηκα....
Άρα η λύση είναι απλη... η καποτουλα η αποχη και μαλακιουλα.
Συντροφε καλό είναι να μην συμβαίνουν αυτάΑκόμα και έτσι να είναι, η σωστή εκδιδόμενη είναι πρώτα και πάνω από όλα σωστή επαγγελματίας υγείας, τουτέστιν ΔΕΝ κάνει τίποτα άνευ προφύλαξης, με εξαίρεση στοματικό έρωτα.
ΑΝ το κάνει, μιλάμε θα δημόσιο κίνδυνο, κι θα ΠΡΈΠΕΙ (εφόσον ισχύει), να γίνεται βουκινο εδώ μέσα και να ΜΗΝ μπορεί να βρει πελάτες, ούτε με σφαίρες!
Καποτουλα ΠΆΝΤΑ, αλλά ακόμα και έτσι μπορείς να κολλήσεις κάτι, όπως φυσικά από ελεύθερο στοματικό, ή γλυφομούνι.
Ειδικά το να κάνεις κάθε τρείς και λίγο γλυφομούνια, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο σπορ (σε βάθος χρόνου, παίζει άνετα και καρκινογενεση, βλέπε οισοφάγος, φάρυγγας).
Αφού όπως λες ξέρεις γτ έλειπε, και ο Σαλονικιος που επίσης λέει ότι ξέρει, τότε ρωτήστε την αν ξέρει ποιος της έκανε αυτό που της προκάλεσε τον λόγο που έλειπε. Έψαχνε να βρει ποιος από όλους της εκανε το ακαποτο γαμησι και της προκαλεσε αυτο που λετε οτι ξερετε, και δεν ήξερε. "Αγνώστου πατρός" όπως λένε και στα δικαστήρια για να συννενοουμαστε και μεταξύ μας...ουτε καν, δεν ελειπε για αυτο. εν τω μεταξυ κονδυλωματα μπορεις να παθεις και με αλλους τροπους περα απο το ακαποτο και μπορει να εμφανιστουν απο 1-8 μηνες μετα την εκθεση, οποτε τρεχα γυρευε.
μηπως την ειχε παρει ο υπνος και εγινε οτι εγινε ?Αφού όπως λες ξέρεις γτ έλειπε, και ο Σαλονικιος που επίσης λέει ότι ξέρει, τότε ρωτήστε την αν ξέρει ποιος της έκανε αυτό που της προκάλεσε τον λόγο που έλειπε. Έψαχνε να βρει ποιος από όλους της εκανε το ακαποτο γαμησι και της προκαλεσε αυτο που λετε οτι ξερετε, και δεν ήξερε. "Αγνώστου πατρός" όπως λένε και στα δικαστήρια για να συννενοουμαστε και μεταξύ μας...
Πώς θα τον βρει;;; Παίρνοντας τηλέφωνο ;;και πως θα το διαπιστώσει θα τους κυνηγά με ουρολόγο από πίσω τούς.Σκηνικο Αριάδνη πρώην πελάτης έλα εδώ εσύ να σε εξετάσω Άντε και τον βρήκε τι θα του κάνει;;Αφού όπως λες ξέρεις γτ έλειπε, και ο Σαλονικιος που επίσης λέει ότι ξέρει, τότε ρωτήστε την αν ξέρει ποιος της έκανε αυτό που της προκάλεσε τον λόγο που έλειπε. Έψαχνε να βρει ποιος από όλους της εκανε το ακαποτο γαμησι και της προκαλεσε αυτο που λετε οτι ξερετε, και δεν ήξερε. "Αγνώστου πατρός" όπως λένε και στα δικαστήρια για να συννενοουμαστε και μεταξύ μας...
Μετα από μια εβδομάδα βγήκαν. Για τον τύπο που λέει δεν αναφέρω τι ασθένεια ειναι, με υπονοούμενο ότι δεν ισχύει, κονδυλώματα ειναι η απάντηση, απλά δεν ειναι το θεμα το ονομα πως ακριβώς λέγεται το παράσημο, γιαυτό απλά περιέγραψα πως μοιάζει. Ειμαι σε απίστευτη ταλαιπωρία και θα ειμαι για πολύ καιρό, οκ το ξερω μάγκες ότι έκανα μαλακία, δεν είπα ότι έκανα καλα
Μην τα πιστεύουμε και όλαΣτρατηγό σε έκανε το αριαδνακι
με τα πελώρια βυζια
Αντί να κάνεις μια βυζομαλακια έβαλες μέσα χωρίς κράνος τη ψωλη σου , στη μουνότρυπα της Αριάδνης
Τελικά έχει δίκιο ο Κούλης που μας έχει ξεκωλιασει στα πρόστιμα
Σιγά τα πελώρια ρε μανΣτρατηγό σε έκανε το αριαδνακι
με τα πελώρια βυζια
Αντί να κάνεις μια βυζομαλακια έβαλες μέσα χωρίς κράνος τη ψωλη σου , στη μουνότρυπα της Αριάδνης
Τελικά έχει δίκιο ο Κούλης που μας έχει ξεκωλιασει στα πρόστιμα
Εσύ που την υποστηρίζεις τόσο, τελικά δεν απάντησες, αφού τα ξέρεις όλα, τον βρήκε τελικά αυτόν που της προκάλεσε αυτα που λες ότι ξέρεις καλά ότι της προκάλεσε και έλειπε 2 μήνες ή ει ναι ακόμη "αγνώστου πατρος" όπως είπαμε? Τα ακαποτα πήγαιναν και ερχόντουσαν φιλαράκι και ασε τις εξυπναδεςΣυντροφε καλό είναι να μην συμβαίνουν αυτά
Και όσο που λέει ο άλλος ότι ειναι κουκλί ζωγραφιστό και μοσχομυριζουν οι τρυπούλες της, και εγω αυτο έβλεπα και την πάτησα με τα παράσημα τώρα, έλα να με δεις γεμάτος κονδυλωματα. Ξέρω ότι έκανα λάθος, δεν χρειάζεται να το επαναλαμβανουν κάποιοι, προς γνώση κ συμμόρφωση, τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω
Τι είναι αυτά που λες..τι ανάθεση ευθυνών είναι αυτή.αν ο καθένας μας δεν προστατεύει και δε παίρνεις τις κατάλληλες προφυλάξεις για τον εαυτό του, θα το κάνει μια σεξ εργάτρια.τι ζητάμε από τα κορίτσια επαγγελματισμό???ποιος είναι επαγγελματίας σε αυτήν την χώρα? Εδώ δε δουλεύει σωστα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.τα τραίνα , τα ανσανσερ, κλπ κλπ θα δουλέψει τα κορίτσια που δεν ξέρουμε ούτε από που προέρχονται.τις γνώσεις τους .τις ανάγκες τους το μορφωτικό τους επίπεδο της συνειδητότητας τους ??Ακόμα και έτσι να είναι, η σωστή εκδιδόμενη είναι πρώτα και πάνω από όλα σωστή επαγγελματίας υγείας, τουτέστιν ΔΕΝ κάνει τίποτα άνευ προφύλαξης, με εξαίρεση στοματικό έρωτα.
ΑΝ το κάνει, μιλάμε θα δημόσιο κίνδυνο, κι θα ΠΡΈΠΕΙ (εφόσον ισχύει), να γίνεται βουκινο εδώ μέσα και να ΜΗΝ μπορεί να βρει πελάτες, ούτε με σφαίρες!
Καποτουλα ΠΆΝΤΑ, αλλά ακόμα και έτσι μπορείς να κολλήσεις κάτι, όπως φυσικά από ελεύθερο στοματικό, ή γλυφομούνι.
Ειδικά το να κάνεις κάθε τρείς και λίγο γλυφομούνια, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο σπορ (σε βάθος χρόνου, παίζει άνετα και καρκινογενεση, βλέπε οισοφάγος, φάρυγγας).
Αφού πήγεναν και ερχόντουσαν εσύ γιατί πηγές μαζί τηςΕσύ που την υποστηρίζεις τόσο, τελικά δεν απάντησες, αφού τα ξέρεις όλα, τον βρήκε τελικά αυτόν που της προκάλεσε αυτα που λες ότι ξέρεις καλά ότι της προκάλεσε και έλειπε 2 μήνες ή ει ναι ακόμη "αγνώστου πατρος" όπως είπαμε? Τα ακαποτα πήγαιναν και ερχόντουσαν φιλαράκι και ασε τις εξυπναδες