πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.299
- Πόντοι
- 15.931
Μόνος σου τα είπες
Μόνος σου τα είπες
Άραξε μαν όλοι οι καλοί χωράνε, φέρε καί τό κάτι τίς έτσι για νά τσιμπάμε μετά .Μαν έχει δροσιά να αράξω και εγώ εδώ ?![]()
Κάτσε κάτσε έχω τσιπουρακι καλό από Θεσσαλικό κάμπο, έρχεται καί μεζές μετά από @dimigoall....αρχοντα αν βγαλεις τσιπουρα αργοτερα να κατσω και εγω![]()
Ποιος ρεΆραξε μαν όλοι οι καλοί χωράνε, φέρε καί τό κάτι τίς έτσι για νά τσιμπάμε μετά .
Κάτσε κάτσε έχω τσιπουρακι καλό από Θεσσαλικό κάμπο, έρχεται καί μεζές μετά από @dimigoall![]()
...εεεετσι, αρχοντα σε βρισκω!!! Για μεζε δν βλεπω φως, ψωνισαμε απο σβερκοΆραξε μαν όλοι οι καλοί χωράνε, φέρε καί τό κάτι τίς έτσι για νά τσιμπάμε μετά .
Κάτσε κάτσε έχω τσιπουρακι καλό από Θεσσαλικό κάμπο, έρχεται καί μεζές μετά από @dimigoall![]()
....αδελφε κανατε μια επιλογη, αντι για Θεσσαλια επιλεξατε μπουντρουμι καλαματιανο! Ας προσεχατε, φατε κουβα τωρα
Θα νοικιάσουμε συρόμενο και θα κάνουμε τουρ να μαζέψουμε πράγματα από ΌΛΟΥΣ....αδελφε κανατε μια επιλογη, αντι για Θεσσαλια επιλεξατε μπουντρουμι καλαματιανο! Ας προσεχατε, φατε κουβα τωρα![]()
Πόσες μέρες μετά φάνηκαν τα σημάδια τυπε?Θα μου πείτε δικό μου λάθος αλλα έκανα την βλακεια και πληρωνοντας παραπανω χρηματα εκανα χωρις καποτα με αυτην την κοπελα, παρασύρθηκα από την καβλα...το αποτέλεσμα ήταν ενα χοντρό παράσημο....τεράστια μαύρα σπυρια σαν κρεατοελιες γυρω απο την πουτσα μου και κάνω πάνω από ενα μήνα θεραπείες με αγωγή αφροδισιολογου, εγω ξενερώσει απίστευτα την ζωή μου, η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι επικίνδυνη γτ από ότι κατάλαβα για τα χρήματα εχει κάνει και με αρκετους ελεύθερα...ξερω οτι φταίω, ελπίζω να προστατεύσω κανέναν τουλάχιστον...
Κατσικάκι γάλακτος ΑΑΑ έχει τάξει ό μύστης @Odin_ φέτα χωριάτικη καί κλπ καλουδια
Λες τόν μπουστη νά μήν φέρει τίποτα;...εεεετσι, αρχοντα σε βρισκω!!! Για μεζε δν βλεπω φως, ψωνισαμε απο σβερκο![]()
.....Φετα κ τσιπουρα απ' ολη την Θεσσαλια, αμνοεριφια λουκουμι απο Τρικαλα-Λαρισα, χοιρινο καπνιστο κ λουκανικο απο Καρδιτσα, αλιπαστα κ μεζεκλικια απο Βολο.Κατσικάκι γάλακτος ΑΑΑ έχει τάξει ό μύστης @Odin_ φέτα χωριάτικη καί κλπ καλουδια![]()
Για τους λάθους λόγους όμως,Στον αφρό το νήμα....
....τα σιγουρα λες τωρα?!!?!Λες τόν μπουστη νά μήν φέρει τίποτα;![]()
Θα απαντήσει σε δύο τρία χρόνια πάλι …Πόσες μέρες μετά φάνηκαν τα σημάδια τυπε?
Έλα κάτω φίλε να κεράσω μανιτάρια αλά κρεμΑκαποτα βλεπω....Μανιταρια να φυτρωνουν σε πουτσες βλεπω....Τι ωραιο νημα ειναι αυτο και το ανακαλυψα τωρα....
Εχουμε μηπως για σχαρα ; γιατι ειμαι και σε διαιτα....Έλα κάτω φίλε να κεράσω μανιτάρια αλά κρεμ![]()
έχει πάρει φωτιά η κωλοτρουπίδα από τα μαστόρια και βγήκαν να πετάξουν χαρταετόΑκαποτα βλεπω....Μανιταρια να φυτρωνουν σε πουτσες βλεπω....Τι ωραιο νημα ειναι αυτο και το ανακαλυψα τωρα....
βγαλε τα καλουδια που σου εστειλε ο ξαδελφος και ασε τα κουλαΘα νοικιάσουμε συρόμενο και θα κάνουμε τουρ να μαζέψουμε πράγματα από ΌΛΟΥΣ![]()
Δεν μας γράφει το αφροδίσιο νόσημα που κόλλησε μόνο ένα χοντρό παράσημο (που πήγες τύπε στο Βιετνάμ )και συμπτώματαΘα μου πείτε δικό μου λάθος αλλα έκανα την βλακεια και πληρωνοντας παραπανω χρηματα εκανα χωρις καποτα με αυτην την κοπελα, παρασύρθηκα από την καβλα...το αποτέλεσμα ήταν ενα χοντρό παράσημο....τεράστια μαύρα σπυρια σαν κρεατοελιες γυρω απο την πουτσα μου και κάνω πάνω από ενα μήνα θεραπείες με αγωγή αφροδισιολογου, εγω ξενερώσει απίστευτα την ζωή μου, η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι επικίνδυνη γτ από ότι κατάλαβα για τα χρήματα εχει κάνει και με αρκετους ελεύθερα...ξερω οτι φταίω, ελπίζω να προστατεύσω κανέναν τουλάχιστον...
Μετα από μια εβδομάδα βγήκαν. Για τον τύπο που λέει δεν αναφέρω τι ασθένεια ειναι, με υπονοούμενο ότι δεν ισχύει, κονδυλώματα ειναι η απάντηση, απλά δεν ειναι το θεμα το ονομα πως ακριβώς λέγεται το παράσημο, γιαυτό απλά περιέγραψα πως μοιάζει. Ειμαι σε απίστευτη ταλαιπωρία και θα ειμαι για πολύ καιρό, οκ το ξερω μάγκες ότι έκανα μαλακία, δεν είπα ότι έκανα καλαΠόσες μέρες μετά φάνηκαν τα σημάδια τυπε?