petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.329
- Πόντοι
- 48.437
Έχουμε δει και 12ωρες αναμονες μαν εδώ.Αν ήταν 11 το πρωί ίσως να μην περιμένει άλλο ο συναγωνιστης

Έχουμε δει και 12ωρες αναμονες μαν εδώ.Αν ήταν 11 το πρωί ίσως να μην περιμένει άλλο ο συναγωνιστης

??????????????????????????????????????? ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχουμε δει και 12ωρες αναμονες μαν εδώ.![]()
Πιο φθηνή δεν βρήκα αλλά ίσως να βρήκα πιο ακριβη.Λες να υπάρχει και άλλη αγγελία πιο φθηνή ;;;
ναι αυτή είναι %Πιο φθηνή δεν βρήκα αλλά ίσως να βρήκα πιο ακριβη.
Αν κάποιος την έχει δει ας το επιβεβαιώσει.
100%ναι αυτή είναι %
Οι παροιμιες που λέγονται είναι σοφές από οταν βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.Κοιτάξτε. Προφανώς 11 δεν ήρθε. Καμία έκπληξη εδώ...
Το πιστόλι ήταν περίπου 1,5 ωρα.
Αλλά εξακολουθεί να κάνει καλό ραντεβού.
Τι να πω. Η αναμονή είναι μέρος της περίπτωσης αυτής. Όποιος θέλει ακρίβεια πάει αλλού.
Φίλε δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά και εσύ το ίδιο επικίνδυνος είσαι… Ποιος ξέρει πόσες άλλες έχεις πάρει ακαποτα και σε ποιες έχεις ή σου έχουν μεταδώσει αλλά ΣΜΝ…Μαύρο και σε εσένα και σε αυτή…Θα μου πείτε δικό μου λάθος αλλα έκανα την βλακεια και πληρωνοντας παραπανω χρηματα εκανα χωρις καποτα με αυτην την κοπελα, παρασύρθηκα από την καβλα...το αποτέλεσμα ήταν ενα χοντρό παράσημο....τεράστια μαύρα σπυρια σαν κρεατοελιες γυρω απο την πουτσα μου και κάνω πάνω από ενα μήνα θεραπείες με αγωγή αφροδισιολογου, εγω ξενερώσει απίστευτα την ζωή μου, η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι επικίνδυνη γτ από ότι κατάλαβα για τα χρήματα εχει κάνει και με αρκετους ελεύθερα...ξερω οτι φταίω, ελπίζω να προστατεύσω κανέναν τουλάχιστον...
Εύγε!!!Θα μου πείτε δικό μου λάθος αλλα έκανα την βλακεια και πληρωνοντας παραπανω χρηματα εκανα χωρις καποτα με αυτην την κοπελα, παρασύρθηκα από την καβλα...το αποτέλεσμα ήταν ενα χοντρό παράσημο....τεράστια μαύρα σπυρια σαν κρεατοελιες γυρω απο την πουτσα μου και κάνω πάνω από ενα μήνα θεραπείες με αγωγή αφροδισιολογου, εγω ξενερώσει απίστευτα την ζωή μου, η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι επικίνδυνη γτ από ότι κατάλαβα για τα χρήματα εχει κάνει και με αρκετους ελεύθερα...ξερω οτι φταίω, ελπίζω να προστατεύσω κανέναν τουλάχιστον...
να πλυθείς δοκίμασες ?Θα μου πείτε δικό μου λάθος αλλα έκανα την βλακεια και πληρωνοντας παραπανω χρηματα εκανα χωρις καποτα με αυτην την κοπελα, παρασύρθηκα από την καβλα...το αποτέλεσμα ήταν ενα χοντρό παράσημο....τεράστια μαύρα σπυρια σαν κρεατοελιες γυρω απο την πουτσα μου και κάνω πάνω από ενα μήνα θεραπείες με αγωγή αφροδισιολογου, εγω ξενερώσει απίστευτα την ζωή μου, η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι επικίνδυνη γτ από ότι κατάλαβα για τα χρήματα εχει κάνει και με αρκετους ελεύθερα...ξερω οτι φταίω, ελπίζω να προστατεύσω κανέναν τουλάχιστον...
....Θα μου πείτε δικό μου λάθος αλλα έκανα την βλακεια και πληρωνοντας παραπανω χρηματα εκανα χωρις καποτα με αυτην την κοπελα, παρασύρθηκα από την καβλα...το αποτέλεσμα ήταν ενα χοντρό παράσημο....τεράστια μαύρα σπυρια σαν κρεατοελιες γυρω απο την πουτσα μου και κάνω πάνω από ενα μήνα θεραπείες με αγωγή αφροδισιολογου, εγω ξενερώσει απίστευτα την ζωή μου, η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι επικίνδυνη γτ από ότι κατάλαβα για τα χρήματα εχει κάνει και με αρκετους ελεύθερα...ξερω οτι φταίω, ελπίζω να προστατεύσω κανέναν τουλάχιστον...
Φίλε δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά και εσύ το ίδιο επικίνδυνος είσαι… Ποιος ξέρει πόσες άλλες έχεις πάρει ακαποτα και σε ποιες έχεις ή σου έχουν μεταδώσει αλλά ΣΜΝ…Μαύρο και σε εσένα και σε αυτή…
Μαν έχει δροσιά να αράξω και εγώ εδώ ?Μήν ενοχλείστε τίς καρέκλες έφερα καί καφεδάκι για τά σχόλια.....
....

....αρχοντα αν βγαλεις τσιπουρα αργοτερα να κατσω και εγωΜήν ενοχλείστε τίς καρέκλες έφερα καί καφεδάκι για τά σχόλια.....
....

μετα απο ατελειωτες ωρες δουλειας σου χρειαζεται ενα 5ωρο διαλλειμαΜαν έχει δροσιά να αράξω και εγώ εδώ ?![]()
Στα κάρβουνα την θέλεις για ωμή....αρχοντα αν βγαλεις τσιπουρα αργοτερα να κατσω και εγω![]()

Μόνος σου τα είπεςΔεν έκανα καν συζήτηση… Απλά έκραξα τον τύπο που ειναι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία… Οπως άλλωστε και η συγκεκριμένη εκδιδόμενη, μου βάση σχολίων, μόνο αξιόπιστη δεν τη λες.. Παρόλα αυτά θα σε αφήσω να με θεωρήσεις προμοτορα, νταβατζή ή κάποιον που επιτηδευμένα χαλάει την εικόνα της κοπέλα…