Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Τι γέλιο θα πέσει και φέτος με τους Τσετσένους και τους ρουμανογυφτους!
![]() Προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ-Στουτγκάρδης για ΚωνσταντέλιαΣύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Γερμανία, υπάρχει προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ και Στουτγκάρδης για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.
|
αντε επιτελους το ξεπουλησαν οσο οσο το παλικαρι μας?
![]()
Προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ-Στουτγκάρδης για Κωνσταντέλια
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Γερμανία, υπάρχει προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ και Στουτγκάρδης για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.www.gazzetta.gr
Tο οτι ζητησε να φυγει το διαβασες?αντε επιτελους το ξεπουλησαν οσο οσο το παλικαρι μας?
και αρχισα να ανησυχω μηπως και δεν δειξουν σε ολους ποσο αφραγκοι αχρηστοι κομπλεξικοι και ψωμολυσσες ειναι και κουβαλαω ολη αυτη την γνωση μονος μου![]()
μεχρι τωρα ελεγε δεν θελει να φυγει και τωρα θελει τελικα?Tο οτι ζητησε να φυγει το διαβασες?
Προσγειωθειτε στην εποχη που ζουμε.
Ολα τα παιδια θελουν να πανε στα μεγαλα πρωταθληματα.
Δεν ζουμε στη δεκαετια του 80 που καρφωναν τα δελτια.
Κανεις δεν ακουσε το παιδι να λεει τι θελει...μεχρι τωρα ελεγε δεν θελει να φυγει και τωρα θελει τελικα?
Ξεπουλαει καργα ρεζ ο ελικοπτερακιας,και ακομα μεταγραφεςμεχρι τωρα ελεγε δεν θελει να φυγει και τωρα θελει τελικα?
εγω δεν ειπα να μην φυγει στο ξεπουλημα ειπα οχιΚανεις δεν ακουσε το παιδι να λεει τι θελει...
Οι δημοσιογραφοι γραφουν μια το ενα,μια το αλλο.
Κανεις δεν ξερει το οριο πουλημα/ξεπουλημα.εγω δεν ειπα να μην φυγει στο ξεπουλημα ειπα οχι
ψαχνει να φερει τωρα κατι φορ με 2 γκολ και 1 ασιστ στην καριερα τους...ο τσαλοφ θα μοιαζει μπατιστουτα του χρονουΞεπουλαει καργα ρεζ ο ελικοπτερακιας,και ακομα μεταγραφες
ρε ποιος τους γαμαει αυτους?![]()
«Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας κοντά σε συμφωνία για τον Γιώργο Βαγιαννίδη» γράφουν στην Πορτογαλία
Στα 10-12 εκατομμύρια ευρώ θα κλείσει η μετεγγραφή σύμφωνα με νέο δημοσίευμαwww.newsit.gr
Και αυτοι ξεπουλανε...
21 λεει....ρε ποιος τους γαμαει αυτους?
εσυ εισαι οκ θες να μου πεις με τα 18 για ντελια τωρα 24 ιουλιου το 2025?
ετσιΤο πράγμα βρωμισε πολύ με το ξεπούλημα του κοταρσκι....τον δώσανε με πέντε μύρια και το κλειδί στο χέρι....τέρμα, που κάτω από δεκαρικο δεν κουνιοτανε από κανονική ομάδα....τι να κάνεις,μας είπαν ότι είχε σαλτάρει λέει να φύγει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του....λες και πήγε ξέρω γω σε καμία Άρσεναλ ή Μπάγερν....για να πάει σε δανέζικο χωριό..... νταξει.... ξέρουμε την αλήθεια ότι δεν υπάρχει σάλιο λόγω πολέμου,αλλά βγες και πέστο....μη μας γαμιαρεις στην παπατζα ρε πουστη.....και καπάκι δίνεις νύχτα και παρακάλετα τον ντελίριο.... γιατί τα 18+3 είναι παρακάλετα ,πως θα γίνει....ο καλύτερος παίχτης που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα να φεύγει για στραγάλια.....το κλείσατε ρε στηδεςπου το μαγαζί και θα πέσει τσαπου ....η υπομονή και η στήριξη έχει όρια....κανένας δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ ούτε ο ιβαναρος ούτε κανείς....άλλο πουλάω,άλλο ξεπουλαω και σας φλομωνω στα παπαζωτά....
Να βγει και ο μπουξος να δούμε τι θα πει ο μαλαπερδαςετσι
ο ντελιας εχει αλλο δεσιμο με τον κοσμο .. δεν ειναι "ενας παιχτης" σαν τους αλλους που ξεπουλησεγια να κουβαλησει τις καραβιες του
νομιζω οσο ψυχραιμα και αν το δουμε μετα απο αυτο επιβαλλεται ο ιβαναρος να βαλει το ελικοπτερο στο κωλο του
Καλά έκανε κ τον έδωσε ο πρόεδρας!Να βγει και ο μπουξος να δούμε τι θα πει ο μαλαπερδας![]()
Ρε μλκ χα χα κλαιωΚαλά έκανε κ τον έδωσε ο πρόεδρας!
Παίχτης υπερτιμημένος... Τελειώματα δεν είχε κ από νούμερα σιγά τα ουα.
Έρχεται ΦΟΡΑΚΛΑ ΓΙΑ ΡΕΛΑΝΣ
![]()