Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 972K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.798
Πόντοι
11.915
Σιγά μην είναι τύπισσα, έχει πάει φαντάρος στον Έβρο, μαζί υπηρετήσαμε, Μάριος Βασιλάκης. Να τα λέμε και αυτά.
Τύπε λες να είναι γυναίκα με πουλάκι και μας δουλεύει τόσο καιρό :confused::confused::rockon::rockon:

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.477
Πόντοι
456
Σιγά μην είναι τύπισσα, έχει πάει φαντάρος στον Έβρο, μαζί υπηρετήσαμε, Μάριος Βασιλάκης. Να τα λέμε και αυτά.
Η Μαρία έχει πρωταγωνιστήσει και σε μια και μοναδική ταινία ερωτικου περιεχομένου...:-))
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είμαι κάτι για να χρήζω τιμής.Απλο άτομο χωρίς κόμπλεξ και ντίβας,της διπλανής πόρτας είμαι.Τι να πούμε; Δεν έχω ανάγκη ατερμονων συζητήσεων.Εχω και κάποιο σπίτι να φροντίζω.
Για γυμνισμό πας με τον σύζυγό;

Y13

Μέγας
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
10.051
Πόντοι
3.506

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.798
Πόντοι
11.915
Αμα στήσεις κι εσύ το κωλαρακι σου θα μάθεις
Τύπε δεν είναι κακο που έχεις δηλώσει γκέι, π@υστης μόνο μη γίνεις :confused::confused::2funny::2funny:. Το ξέρω ότι σε σας τους γκέι αρέσουν οι αντρικοί κώλοι και τα μεγάλα καυλια σαν το δικό μου :rockon::rockon::2funny::2funny:

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Και εσύ πως το ξέρεις,βρε σαχλαμάρα; Επειδή δεν απαντάω σε άτομα σαν εσένα σε μηνύματα;Αν εγώ δεν είμαι "τύπισσα",μήπως εσύ δεν είσαι τύπος;

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Η Μαρία έχει πρωταγωνιστήσει και σε μια και μοναδική ταινία ερωτικου περιεχομένου...:-))
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για γυμνισμό πας με τον σύζυγό;
Έπαιξα στην ταινία για λόγους εμπειρίας και μόνο.Πηγαινα ,αλλά με ενοχλούν οι γύπες και οι σκατοφατσες.Αλλοι σαν τα κοράκια,επιζητούσαν και παιχνίδι.Εγω πήγαινα καθαρά και μόνο για το μπάνιο μου.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.798
Πόντοι
11.915
Έπαιξα στην ταινία για λόγους εμπειρίας και μόνο.Πηγαινα ,αλλά με ενοχλούν οι γύπες και οι σκατοφατσες.Αλλοι σαν τα κοράκια,επιζητούσαν και παιχνίδι.Εγω πήγαινα καθαρά και μόνο για το μπάνιο μου.
Πολύ πουριτανη μας προέκυψες τύπισσα :confused::confused:. Σε λίγο θα μας πεις ότι σε πήγαν και με το ζόρι :rockon::rockon:

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Πολύ πουριτανη μας προέκυψες τύπισσα :confused::confused:. Σε λίγο θα μας πεις ότι σε πήγαν και με το ζόρι :rockon::rockon:
Ειναι κακό που είναι επιλεκτική κι όχι σαβουρογαμισσα; Είμαι χορτασμένη από σεξακια,τυπε μου.Πηγαινα για να απολαύσω μόνο το μπάνιο μου,πειράζει;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.798
Πόντοι
11.915
Ειναι κακό που είναι επιλεκτική κι όχι σαβουρογαμισσα; Είμαι χορτασμένη από σεξακια,τυπε μου.Πηγαινα για να απολαύσω μόνο το μπάνιο μου,πειράζει;
Φορα ολόσωμο μαγιό και μπούρκα και τράβα τύπισσα, θα τους ξενερώσεις όλους και δεν θα σε πλησιάσει κανείς :confused::confused::headbang::headbang:

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Φορα ολόσωμο μαγιό και μπούρκα και τράβα τύπισσα, θα τους ξενερώσεις όλους και δεν θα σε πλησιάσει κανείς :confused::confused::headbang::headbang:
Καλύτερα .Θα έχω την ησυχία μου από τους άσχημους.Κι αυτοί με ξενερώνουν έτσι που είναι εμφανισιακά,τυπε
.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.477
Πόντοι
456
Σε κάθε περίπτωση..
Μπορεί κάποιος να ανταλλάξει ματιές, κανένα χαμόγελο..να δει αν τον παίρνει ..να πιάσει κουβέντα..να δει πως θα απαντήσει η κοπέλα..

Σίγουρα δεν είναι τακτική το να κολλάς δίπλα και να ψωλοβροντας.

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
985
Πόντοι
81
Σε κάθε περίπτωση..
Μπορεί κάποιος να ανταλλάξει ματιές, κανένα χαμόγελο..να δει αν τον παίρνει ..να πιάσει κουβέντα..να δει πως θα απαντήσει η κοπέλα..

Συμφωνώ θέλει ταλκ και ότι κάτσει

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.591
Πόντοι
441
Σε κάθε περίπτωση..

Είναι τόσο αποκρουστικοι που λογικό να μην τους θέλει καμμία για παρτενέρ τους.Τετοιοι τύποι θησαυριζουν τις επαγγελματίες μετά.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.798
Πόντοι
11.915
Σε κάθε περίπτωση..

Όχι τύπε, οι αυνανες της Κινέτας ξέρουν για αυτό κολλάνε δίπλα ακριβώς στο ζευγάρι και την παίζουν ασταμάτητα :jerking::jerking:. Ένα μπαρμπαδι μάλιστα στήνει και μικρή σκηνή ακριβώς δίπλα σε ζευγάρια και την παίζει εκεί μέσα λες και δεν φαίνεται τι κάνει ο μ@λακας :jerking::jerking::jerking:

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.706
Πόντοι
441
Τα δύο ζευγάρια σήμερα στο σχοινί όπως κατεβαίνεις δεξιά εισασταν πολύ καυλωμενα και προσφέρατε άφθονο θέαμα…
Καλύτερο τσιμπούκι ή μελαχρινή μιλφαρα με την σφήνα στην πίσω τρυπούλα της…..

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.798
Πόντοι
11.915
Τα δύο ζευγάρια σήμερα στο σχοινί όπως κατεβαίνεις δεξιά εισασταν πολύ καυλωμενα και προσφέρατε άφθονο θέαμα…
Καλύτερο τσιμπούκι ή μελαχρινή μιλφαρα με την σφήνα στην πίσω τρυπούλα της…..
Τύπε στο Σχοινί σήμερα ούτε 10 άτομα δεν ήμασταν όλη μέρα,και φυσικά μόνο ψωλες οι περισσότεροι γκει :confused::confused:. Ή μπερδέψες τις παραλίες ή σε έχει φάει η μ@λακια :jerking::jerking:

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
775
Πόντοι
86
Μάγκες ...
Τύπε στο Σχοινί σήμερα ούτε 10 άτομα δεν ήμασταν όλη μέρα,και φυσικά μόνο ψωλες οι περισσότεροι γκει :confused::confused:. Ή μπερδέψες τις παραλίες ή σε έχει φάει η μ@λακια :jerking::jerking:

τον εχει φαει η μαλακια !

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
901
Πόντοι
81
Μάγκες ...

τον εχει φαει η μαλακια !
Άρρωστοι μυθομανεις....χθες πήγα Κινέτα, (όχι σκοινί) ήταν μόνο οι γνωστοί που χτυπάνε κάρτα εκεί και περιφέρονται μοστραροντας τα προσόντα τους... Ήταν και 3 ζευγάρια αλλα ούτε το παραμικρό παιχνίδι.Περνοντας από το δρόμο του σχοινιού είδα λίγα αμάξια παρκαρισμενα και όπως λέει ο άλλος πιο πάνω ήταν μόνο άντρες.
Υπαρχει όμως και ο άρρωστος μυθομανης που είδε δύο ζευγάρια και η μελαχρινή μιλφ έπαιρνε και σούπερ πιπα....
Πόσο ηληιθιοι μπορεί να ειναι????Εκτός και αν το κάνουν επίτηδες και γράφουν μπαρουφες, για να μαζεύονται άντρες εκεί, μπας και από αρπαξουν καμία ψωλή?

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Άρρωστοι μυθομανεις....χθες πήγα Κινέτα, (όχι σκοινί) ήταν μόνο οι γνωστοί που χτυπάνε κάρτα εκεί και περιφέρονται μοστραροντας τα προσόντα τους... Ήταν και 3 ζευγάρια αλλα ούτε το παραμικρό παιχνίδι.Περνοντας από το δρόμο του σχοινιού είδα λίγα αμάξια παρκαρισμενα και όπως λέει ο άλλος πιο πάνω ήταν μόνο άντρες.
Υπαρχει όμως και ο άρρωστος μυθομανης που είδε δύο ζευγάρια και η μελαχρινή μιλφ έπαιρνε και σούπερ πιπα....
Πόσο ηληιθιοι μπορεί να ειναι????Εκτός και αν το κάνουν επίτηδες και γράφουν μπαρουφες, για να μαζεύονται άντρες εκεί, μπας και από αρπαξουν καμία ψωλή?
Συμφωνώ και επαυξάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom