dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.203
- Πόντοι
- 36.036
Τό προσπαθώ μαν![]()
κι εγω στην προσπαθεια εμεινα![]()

Τό προσπαθώ μαν![]()
κι εγω στην προσπαθεια εμεινα![]()
Ήτανε η ζέστη μας έκαψες και εσύ. Γυναικάρα φωτιά.πολύ ζέστη ρε γαμωτο...
![]()
... μέχρι το Σάββατο
Τό καλό πράγμα αργεί νά γίνει λέει ό σοφός λαός.κι εγω στην προσπαθεια εμεινα![]()
Α τόν μπουστη καί ΔΕΝ είπε τίποτα;εσυ εσφιξες,το ξερουμε.
εισαι γλυκοτσουτσουνος.![]()
Μια απο τα ίδια... Στο πρώτο μνμ επέστρεψε μια καλησπέρα και μετα που ζητησα ραντεβού σιγή ασύρματου.κι εγω στην προσπαθεια εμεινα![]()
Αστην μην την μελετάς καί έρθει καί εδώ δεν χρειάζεται, μία χαρά είμαστε σέ αυτό τό νήμα.Μια απο τα ίδια... Στο πρώτο μνμ επέστρεψε μια καλησπέρα και μετα που ζητησα ραντεβού σιγή ασύρματου.
Αλλά οπως λέει και μια ψυχή.. τόσες υπάρχουν να φύγετε να πάτε αλλού
προσωπικα τα εχω ξαναπει κι εδω.Μια απο τα ίδια... Στο πρώτο μνμ επέστρεψε μια καλησπέρα και μετα που ζητησα ραντεβού σιγή ασύρματου.
Αλλά οπως λέει και μια ψυχή.. τόσες υπάρχουν να φύγετε να πάτε αλλού
προσωπικα τα εχω ξαναπει κι εδω.
ειχα ποσταρει και ολο το στορυ εδω οταν ειχε γινει.
εμενα μου ειχε ακυρωσει κλεισμενο ραντεβου λιγες ωρες πριν γινει και την επομενη φορα που εστειλα,ουτε απαντησε καν.
αγνωστες οι βουλες της.
μην ψαχνουμε.
οσο για την αλλην ψυχη,αστην καλυτερα. καλα ειμαστε.
Φαίνεται είναι με τις ώρες της
τοσα χρονια ηξερα οτι ειναι ''με τις μερες τους''Φαίνεται είναι με τις ώρες της
Μια απ' τα ίδια. Φαντάζομαι πάντως, αν δεν απαντήσει μέσα σε 1-2 ώρες μετά μην περιμένεις απάντηση, πρέπει να ξαναστειλεις γιατί που ξέρει αυτή αν είσαι παντρεμένος και δε σου δημιουργήσει πρόβλημα αν σου στείλει σε ανύποπτη στιγμή;Παιδιά εγώ κ τηλέφωνο την πήρα κ μήνυμα στο Viber έστειλα … ακόμα περιμένω μια απάντηση
Από πού ό καφές μαν;
Το κορίτσι διακοπάρει μαν και εμείς εδώ τραβάμε τις πουτσότριχες μαςΑπό πού ό καφές μαν;
παρε ρε και κανα κρουασανακι απο τη φουρναρισσα του κου καθηγητη μαζι με τον καφε.
καλημερα σας κυριε καθηγητα.Από πού ό καφές μαν;
Καλά κάνει μαν όλα χρειάζονται, αστην νά μαυρίσει την κορμάρα τής νά έρθει ανανεωμένη.Το κορίτσι διακοπάρει μαν και εμείς εδώ τραβάμε τις πουτσότριχες μας![]()