Διαγραμμένο μέλος 259636
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2025
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
O Γιαζιζι ειναι καλος και ποιοτικος. Ερωτημα ειναι αν πλεον ειναι καλα και μπορει να ανταποκριθεις χωρις τραυματισμους
ναι αυτο και τιποτα αλλο
νταξει αυτα ειναι και τακτικες στη διαπραγματευση![]()
Δεν προχωράει του Αντίνο στον Ολυμπιακό, εκτός πλάνων και ο Κόστιτς
Αλλαγή δεδομένων για τους δύο εξτρέμ που συνδέονταν με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αντίνο δεν είναι πλέον στα μεταγραφικά πλάνα των Ερυθρολεύκων, την ώρα που και η υπόθεση Κόστιτς έχει εγκαταλειφθεί.www.gazzetta.gr
![]()
Καιρός ήταν να τελειώσει και αυτή η σαπουνόπερα και να ξεκινήσει καινούρια. Τώρα Ιταλική θα είναι με τίτλο Καντσελιέρι; Βραζιλιάνικη με τίτλο Ματέους Γκονσάλβες; Ισπανική που θα την λένε Μπράιαν Χίλ; Θα δούμε.![]()
Δεν προχωράει του Αντίνο στον Ολυμπιακό, εκτός πλάνων και ο Κόστιτς
Αλλαγή δεδομένων για τους δύο εξτρέμ που συνδέονταν με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αντίνο δεν είναι πλέον στα μεταγραφικά πλάνα των Ερυθρολεύκων, την ώρα που και η υπόθεση Κόστιτς έχει εγκαταλειφθεί.www.gazzetta.gr
![]()
Δεν θέλω να στο χαλάσω... Αλλά παίζει να μην υπήρχε και καμία σοβαρή διαπραγμάτευση αλλά να έτρωγε τον χρόνο για να περάσουν οι μέρες.νταξει αυτα ειναι και τακτικες στη διαπραγματευση
θα δουμε σε καθε περιπτωσηΔεν θέλω να στο χαλάσω... Αλλά παίζει να μην υπήρχε και καμία σοβαρή διαπραγμάτευση αλλά να έτρωγε τον χρόνο για να περάσουν οι μέρες.
Ασφαλώς και θα δούμε. Αλλά εγώ ξέρω ότι οι σοβαρές διοικήσεις τους γράφουν στα αρχίδια τους αν βλέπουν ότι δεν υπάρχει τρόπος να γεφυρωθεί. Να ένα παράδειγμα που μου ήρθε τώρα με την Μίλαν, που πλησίασε ανεπίσημα, τον Ολυμπιακό για Μουζακίτη. Να το συζήτήσουμε στα 20 εκατομμύρια, ρώτησε. Ο Μουζακίτης δεν πωλείται, πήρε απάντηση. Μας έγραψε στα αρχίδια της και ψάχνει για άλλον.θα δουμε σε καθε περιπτωση
Στο καλό και να μην μας γραφειΤέλος και με αυτό το πρόβλημα.
![]()
Ο κύβος ερρίφθη: Συμφώνησε για τρία χρόνια με την Dubai BC ο Πετρούσεφ
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Telesport», ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποφάσισε οριστικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Dubai BC!www.sport-fm.gr