Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

A1T1

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2023
Like
66
Πόντοι
0
Έχει πάρει κάποιος Σόφη από deluxe ?
Τελευταία που έχω δοκιμάσει είναι η Νατάσα xe, ωραίο σώμα για την ηλικία της και σχετικά καλό μασαζ προχώρησε σε Καλαμάκι με +40. Σύνολο 100 δηλαδή

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
411
Πόντοι
3.245
9-10!μασατζουφες ειναι οπου σε πιασουν !!

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
320
Πόντοι
21
Έχει δοκιμάσει κανείς την Λίλη από μασάζ deluxe
Πρέπει να είναι καινούργια.
Φαίνεται όμορφη παντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Crab

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2022
Like
7
Πόντοι
0
Μία loukiaa στο ίνστγκραμ κάνει μασάζ κάπου ή είναι μόνη τής με ενδιαφέρει πολύ

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
Εχει δοκιμασει κανεις Μαγδα απο Attica;
Φαινεται πολυ μικρος μεζές

Αγις

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
414
Πόντοι
290
Έχει δοκιμάσει κάποιος Μαρίνα Ελληνίδα από ντελουξ; Φαίνεται ωραίο μωρό. Μου την στείλανε αλλά δεν μπορούσα να ρωτήσω τέτοιες πληροφορίες. Μέχρι που φτάνει;

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
323
Πόντοι
20
Καλησπέρα,

Εγώ πάντως που αναζήτησα το ΣΚ να κάνω διάφορα ραντβεβού, Delux / Your & Joy μου εστέλναν διαθεσιμότητα από τις ίδιες ακριβώς κοπέλες.

Μεγάλη ξενέρα, δεν υπάρχει πλέον ούτε καν υγιείς ανταγωνισμός μεταξύ των γραφείων. Ούτε κάποια υποτυπώδες ποικιλία ρε παιδί μου.

Όλες κάτι ουκρανές / ρωσίδες 45+ που ζητάνε και +50/60/70 για χεράκι χωρίς ρούχα ( που ΟΚ δεν είναι εκεί το θέμα μου) αλλά μαζας κάτω του μέτριου.

Τι ωραία που ήταν παλιά.

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Καλησπέρα,

Εγώ πάντως που αναζήτησα το ΣΚ να κάνω διάφορα ραντβεβού, Delux / Your & Joy μου εστέλναν διαθεσιμότητα από τις ίδιες ακριβώς κοπέλες.

Μεγάλη ξενέρα, δεν υπάρχει πλέον ούτε καν υγιείς ανταγωνισμός μεταξύ των γραφείων. Ούτε κάποια υποτυπώδες ποικιλία ρε παιδί μου.

Όλες κάτι ουκρανές / ρωσίδες 45+ που ζητάνε και +50/60/70 για χεράκι χωρίς ρούχα ( που ΟΚ δεν είναι εκεί το θέμα μου) αλλά μαζας κάτω του μέτριου.

Τι ωραία που ήταν παλιά.
Έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό

Naboukenezor

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας,
Μπορει κάποιος να με κατατοπίσει η έστω να δώσει καποια link, είναι η πρώτη φορά που σκοπεύω να πάω με σεξεργατρια. Θέλω να την φέρω στο σπίτι μου η σε κάποιο Airbnb. Πώς πληρώνεις αν την φέρεις σπίτι? Πάντα μετρητά? Δίνεις προκαταβολή? Δέχονται iris? Από που προτείνετε να ψάξω? Έγραψα εδώ γιατί θα ήθελα να συνδυάσω μασάζ και σεξ αλλά αν αυτό μειώνει τις επιλογές έστω να ψάξω για σκέτο call girl.

Τελευταία τροποποίηση:

Debussy

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
31
Like
1.870
Πόντοι
2.411
Έκανε κάποιος συνάντηση με Τζοάννα από deluxe; Δεν ξέρω αλλά αυτά τα γυαλιά που φοράει στην φωτογραφία με έχουν κατακαυλωσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom