Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.104
Πόντοι
16.235
Κατάγεσαι από εκεί...αλλά δεν νομίζω να μένεις εκεί....σωστά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα χωριά η την καπαρώνεις όταν είναι ακόμα χωριό μικρή και κάνεις κουτσουβελο αλλιώς πέταξε η καρδερινα
Έτσι γίνεται...από μικρά μαζί,συμμαθητές κτλ .

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
19.164
Πόντοι
2.256
Αν είναι σε απόσταση βολής Αθηνα-Θεσσαλονικη ,μια χαρά είναι.
Φαντάζεσαι συναγωνιστή να μένει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας;
Μια χαρα ειναι η περιοχη με τιγκα στις πηδουκλες παντρεμενες,εχει προσφερει πολλα στη στατιστικη των κερατων.

Συν του οτι ανεβαινουν συχνα μονες απο Αθηνα , αυξανοντας τον ανταγωνισμο και ορεξατες για αρπαχτες

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.731
Πόντοι
456
Και απο την επαρχία που έχει ποιότητα ζωής...όλοι την κάνουν

Για κάποιους,ποιοτητα ζωής δεν είναι ο καθαρός αέρας αλλά να ζεις σε μεγάλη πόλη με επιλογές

Με την Σκαρλετ Γιοχανσον επαρχια δε θα περνουσες καλα πιστευεις; Θα σου ελειπαν οι...επιλογες;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.731
Πόντοι
456
Αν είναι σε απόσταση βολής Αθηνα-Θεσσαλονικη ,μια χαρά είναι.
Φαντάζεσαι συναγωνιστή να μένει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας;
Μια χαρα ειναι ο Αστακος. Το πιο απομονωμενο κομματι της Ελλαδας ειναι η Νεαπολη Λακωνιας. Να οδηγας 2 ωρες για να βρεθεις στην πιο κοντινη πολη...την Σπαρτη

• Χαχα
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.959
Πόντοι
6.056

:confused:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
136
Πόντοι
1

αυτη ειναι πιο γκομενα κιαπο του αργυρου
ποιος ειναι αυτος ο τυπος?

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
544
Πόντοι
81
Στο εστιατόριο στην δουλειά, ο μάγειρας γυπαετός κάνει πάλι διακρίσεις , σε ξεκωλο καυβλακι έδωσε και φασολάκια και πίτσα και εμάς ότι προβλέπεται. Όταν υπάρχουν τόσοι μουνοδουλοι δεν υπάρχει σωτηρία.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.104
Πόντοι
16.235
Στο εστιατόριο στην δουλειά, ο μάγειρας γυπαετός κάνει πάλι διακρίσεις , σε ξεκωλο καυβλακι έδωσε και φασολάκια και πίτσα και εμάς ότι προβλέπεται. Όταν υπάρχουν τόσοι μουνοδουλοι δεν υπάρχει σωτηρία.
Βλέπεις τι γίνεται;
Χρησιμοποιεί την εξουσία του προς ίδιον όφελος η κουφάλα.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.939
Πόντοι
6.056
Ξαναπατάς ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ;
Λογικά ΟΧΙ.
Αλλά όταν τα έλεγα , διάφορα σκουπίδια μου λέγαν .... ότι σου τρώει τη γκόμενα ο μάγειρας/μπαρμαν ... τα @@ μου.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΣ. Και τον ξεφτιλίζεις παντού.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
αμα ηταν γκεη ομως ο μαγειρας και την ετρωγες εσυ την πιτσα τουμπεκι θα εκανες

• Θυμός
Αντιδράσεις: j 1973

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
544
Πόντοι
81
αμα ηταν γκεη ομως ο μαγειρας και την ετρωγες εσυ την πιτσα τουμπεκι τουμπεκι θα εκανες

αμα ηταν γκεη ομως ο μαγειρας και την ετρωγες εσυ την πιτσα τουμπεκι θα εκανες
Από τέτοιους τύπους δεν περιμένω τίποτα, ένα φαγητό στην τελική ανάλυση μπορώ να το φτιάξω μόνος μου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.657
Πόντοι
3.936

Ο Sadman ακούει - βλέπει!?
Ήθελα να ήξερα ποιος τυχερός πυρφόρος κακομοιρογλου Έλλην -θα την πάρει επ ώμου για να τη ζήσει να του τα τρώει και να του τα φοράει.
Και μετά λέγανε για τις γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ ότι δήθεν είναι εύκολες. :embarrased:

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
544
Πόντοι
81
Σήμερα το απόγευμα, πήγα στο φαρμακείο να πάρω μια αλοιφή γιατί το λουράκι του ρολογιού από το λάστιχο μου έκανε ερεθισμό στον καρπό από τον ιδρώτα, και μόλις έφευγα άκουσα να με σχολιάζουν το πουτανι η υπάλληλος με τον κρίκο στην μύτη με την πιθηκομουρα ιδιοκτήτητρια (που είναι παντρεμένη με παιδί γιατί έχει φράγκα το φαρμακείο),ένα πράγμα δεν μπορώ και έχω απόρριψη πολλές έτσι την κακία και την σκατοψυχια που έχουν μέσα τους πολλές για πολλούς και διάφορους λόγους ακομα και από μικρή ηλικία.

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
113
Πόντοι
0
Σήμερα το απόγευμα, πήγα στο φαρμακείο να πάρω μια αλοιφή γιατί το λουράκι του ρολογιού από το λάστιχο μου έκανε ερεθισμό στον καρπό από τον ιδρώτα, και μόλις έφευγα άκουσα να με σχολιάζουν το πουτανι η υπάλληλος με τον κρίκο στην μύτη με την πιθηκομουρα ιδιοκτήτητρια (που είναι παντρεμένη με παιδί γιατί έχει φράγκα το φαρμακείο),ένα πράγμα δεν μπορώ και έχω απόρριψη πολλές έτσι την κακία και την σκατοψυχια που έχουν μέσα τους πολλές για πολλούς και διάφορους λόγους ακομα και από μικρή ηλικία.
Οι γυναίκες μισούν τους πάντες και πρωτίστως την φύση τους. Η αντίληψή τους σ αυτή τη ζωή είναι σολιψιστική/ναρκισσιστική. Οι γυναίκες δεν σέβονται τους άντρες και κανέναν.
Πόσο μάλλον όταν έχουν ενα σκασμο αιδιοείλωτες να τις αποθεώνουν μέρα νύχτα, ανα πάσα στιγμή, εντός-εκτός σοσιαλ. Πιστεύουν οτι ο σεβασμός και τα πάντα πρέπει να δίνεται ελεύθερα (σε αυτές), όχι να κερδίζεται (από αυτές). Ασχέτως αν σε μια συζήτηση ισχυριστούν οτι ταχα μου δεν ειναι θέμα φύλου. Δεν θαυμάζουν πραγματικά κάποιον, μονο φθονούν, δε μετανιώνουν, προσποιούνται ότι το κάνουν για να πάρουν κάτι πίσω που ωφελεί τη ζωή τους.

Η χειρότερη συνειδητοποίηση είναι ότι αν είσαι πραγματικά άντρας με περηφάνια, αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό, είσαι καταδικασμένος. Η γυναικοκεντρική κοινωνία θα σε απομονώσει ή θα αναγκαστείς να ποδοπατήσεις τις αξίες σου για να προσαρμοστείς.

Women have two things on their minds: to rule and to deceive
Κι αυτό κάνει αυτός που αντιλαμβάνεται από νωρίς την βιολογική κατωτερότητα του.

Τελευταία τροποποίηση:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Καλά τα λες @akrodemonas . Μάντεψε όμως στον Δυτικό κόσμο ποιος ευθύνεται για την όλη κατάσταση με τον φεμινισμό και την υποδούλωση ουσιαστικά των ανδρών στις απαιτήσεις των γυναικών.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.731
Πόντοι
456

Καλυτερα να παραγγελνες απο efood-φαρμακειο και να στο εφερνε κανενα αλανι βιoπαλαιστης, να τσιμπαγε και το ευρουλακι φιλοδωρημα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.731
Πόντοι
456
1753703997190.png

https://www.reddit.com/r/greece/comments/1m9ody0

Stories

Νέο!