Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε 16:02
Σου έστειλα λάθος κουπόνι 16:08
Απάντησες 16:41 και έστελνες μανιακά μηνύματα και σε ταχυτητα και σε ποσότητα εντός 2 λεπτών
Παραδέχτηκα 2-3 λεπτά μετά ότι έκανα λάθος , γιατί δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά την εφαρμογή και σου είπα ότι θα το φτιάξω και ξεκίνησες τις μαλακίες ενώ έκανες και καρδούλα. Μετά ξεκίνησες προσβολές και βρισίδια.
Για να μην σε πάρει κάποιος τηλέφωνο στα 2 λεπτά που απαιτούσες εσύ, σημαίνει ότι δεν υπήρχε δυνατότητα. Είχες μισή ώρα να δείς αν ειναι οκ το χρήμα και να μου το πείς, γιατι εγώ ξηγήθηκα αμέσως με το που κλείσαμε και δεν πούλησα τρέλα, ούτε αρνηθηκα να στείλω τα λεφτά. Αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή έχεις προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, είναι δικό σου πρόβλημα και δεν αφορά κανέναν μας.Επίσης οι χαρακτηρισμοί και το βρισίδι δεν ήρθε απο εμένα, αλλά απο εσένα.
Είσαι αδικαιολόγητη, αγενέστατη και έχεις ψυχολογικά. Μου έκανες μπλόκ και μου έκλασες μια μάντρα στην τελική ανάλυση. Έχεις να δείξεις κάτι άλλο πέρα απο αυτά; Η συνομιλία μας ήταν αυτή και ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω.
Και θα χαρώ να διαβάσω μαλακίες, γιατί μετά απο 2 γερά και σκληροπυρηνικά πηδήματα με Ιβάνκα και θεία Αλιόνα έχω όρεξη να ξεφτιλίσω κάποιον.