iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.433
- Πόντοι
- 7.865
Αγενέστατη. Έγινε λάθος με την paysafe (πρώτη φορά χρησιμοποιώ και το app και την paysafe γενικά), την έπιασε αμόκ, εστειλε 10 μημυματα απανωτά και απαιτούσε να πάρω τηλέφωνο, ενώ ήμουν με κόσμο και γενικά ουτε να μιλήσω μπορούσα ούτε να γράψω. Όταν της είπα θα το φτιάξω (που κάλιστα μπορούσα να πουλήσω τρέλα και εγώ), άρχισε να λέει μαλακίες, να με βρίζει και να με αποκαλεί απατεώνα. Πάλι καλά που έγινε ότι έγινε και δεν βρέθηκα μαζί της. Δεν γουστάρω να μπλέκω με ψυχοπαθείς. Μαύρο δαγκωτό και καλά να πάθω που παραβίασα την αρχή μου να μην δίνω λεφτά προκαταβολή. @Helena - Nayomi μην ξεκινάς τις μαλακίες για προμοτοριλίκια και νταβατζήδες που σε παίρνουν τηλέφωνα, λές και δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε ή ότι άλλο λές σκούζοντας και βρίζοντας, γιατί εδώ μέσα με έχουν πεί πολλά πράγματα, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ κανένας να με πεί προμότορα, νταβατζή ή οτι άλλο θεωρείς εσύ. Απεναντίας τους ξεφτιλίζω κάτι τέτοιους, όπως ξεφτιλίζω όσους δεν ακούν (διαβάζουν στην προκειμένη περίπτωση) τι τους λένε και έχουν αμετροέπεια και προσβλητικότητα.