Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
Ενώ τα λεγόμενα ενός παπατζή είναι στανταρακι
ξανα ρωταω ....εισαι βλακας ; και ρωταω επισης ....θα κανεις καμια κριτικη εστω μια αναφορα απο εμπειριες σου; γιατι μονο ρωτας απο οτι βλεπω και κανεις τον εξυπνο....

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
879
Πόντοι
81
Για τον φίλο παπατζη που βάλλεται…Μιλένα τέλος από Ελεγκανς…Πάει για πριβέ λέει

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
Για τον φίλο παπατζη που βάλλεται…Μιλένα τέλος από Ελεγκανς…Πάει για πριβέ λέει
Καμια εμπαθεια με την κοπελα ...εγω απλα ενημερωνω τον κοσμο για αυτα που ξερω ...Μακαρι να αλλαξει μυαλα και να μπει σε μια ΄΄σωστη΄΄ πορεια!

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0
ξανα ρωταω ....εισαι βλακας ; και ρωταω επισης ....θα κανεις καμια κριτικη εστω μια αναφορα απο εμπειριες σου; γιατι μονο ρωτας απο οτι βλεπω και κανεις τον εξυπνο....
Ασκώ κριτική στην άποψη σου ! Δεν καταλαβαίνω γιατί προσβάλεις και προσβάλλεσαι !
Ειρήνη ✌️

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.673
Πόντοι
3.846
καμια προταση για τιμιο μασαζ κ φραπε,οπως ηταν προ τριετιας η Κριστυ δεν παιζει ??
Αυτή η Κρίστη πρέπει να ήταν γκομενάρα,ε;Αν δεν σε πειράζει η εμφάνιση που υστερεί,θα πας στο Ελίτ για την Εύα.Μασαζάρα τόσο στο κανονικό κομμάτι όσο και στο καυλωτικό.Μαεστρικό αισθησιακό παίξιμο σαν να κάνει edging.Το handjob όμως συμβαίνει στο δεύτερο ραντεβού στο μαγαζί.Την πρώτη φορά που θα πας,σε κάνουν ερεθιστικό μασάζ ενώ είσαι ολόγυμνος,αλλά εκτόνωση μπορείς να κάνεις μόνος σου.Κόστος 30 σε αυτήν την περίπτωση.Εμένα με έφτιαξε αυτό το σκηνικό και μακάρι να το συνεχίσουν έτσι με πρώτο ραντεβού άνευ και στο δεύτερο με handjob.Κάποιες κάνουν και blowjob.Σαν να πηγαίνεις σε κανονικό μασατζίδικο.Άλλη μια φαντασίωση που εκπληρώθηκε ως ένα βαθμό.

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Αυτό τύπε είναι σαν το πεντικιούρ της Μιρελας στο Κωνσταντίνου και Ελένης.
Εγώ έτσι όπως το είπες νόμιζα αν πήδηξε κάνεις σε εκείνο το καναπεδακι που έχει μέσα στο δωμάτιο κάτω από τον καθρέφτη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα παντα ολα λεφτα να χωσεις ολα τα κανουν!
Και rimming;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Αφού δεν έχεις πρόσβαση σε πριβέ.Φαινόταν πάντως η Μιλένα ότι είναι ικανή για γαμησάκια.
Η αλήθεια είναι δεν έχω αλλά δεν ξέρεις και πότε αν βρω. Ίσως εκτιμήσει κανείς κάτι. Την συγκεκριμένη την πήρα μια και μοναδική φορά και απλά δεν με έβγαλε ο δρόμος προς τα εκεί ξανά. Πήγα δυο φορές στο Κρίσταλ για να μου την παίξουν ενώ το κορίτσι μου είχε υποσχεθεί ότι την επόμενη θα έπεφτε φουλ προγραμματάκι. Είναι από τις μαλακίες που κάνουμε καμιά φορά. Τέλος πάντων...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.673
Πόντοι
3.846
Η αλήθεια είναι δεν έχω αλλά δεν ξέρεις και πότε αν βρω. Ίσως εκτιμήσει κανείς κάτι. Την συγκεκριμένη την πήρα μια και μοναδική φορά και απλά δεν με έβγαλε ο δρόμος προς τα εκεί ξανά. Πήγα δυο φορές στο Κρίσταλ για να μου την παίξουν ενώ το κορίτσι μου είχε υποσχεθεί ότι την επόμενη θα έπεφτε φουλ προγραμματάκι. Είναι από τις μαλακίες που κάνουμε καμιά φορά. Τέλος πάντων...
Εννοείς στο Elegance.Μη γίνει καμία παρανόηση.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Εννοείς στο Elegance.Μη γίνει καμία παρανόηση.
Ναι στο Elegance. Απλά με έφαγαν τα κυκλώματα (πλάκα κάνω). Πήγα δύο φορές στο Κρίσταλ σε δύο εβδομάδες τη. Μια πήρα την Κασσάνδρα από περιέργεια γιατί δεν είχα δοκιμάσει παλιότερα και την δεύτερη πήρα το βαρύ πυροβολικό Μπέλλα με την προσμονή για κάτι έξτρα αλλά πήρα τα αρχίδια μου. 80 +80 γιατί είμαι μερακλής, κορόιδο όπως θες πες το που αν τα έδινα στο Μιλενακι θα με καβαλούσε χωρίς μα και μου και θα την άφηνα το δεκάρικο μπουρμπουαρ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.673
Πόντοι
3.846
Ναι στο Elegance. Απλά με έφαγαν τα κυκλώματα (πλάκα κάνω). Πήγα δύο φορές στο Κρίσταλ σε δύο εβδομάδες τη. Μια πήρα την Κασσάνδρα από περιέργεια γιατί δεν είχα δοκιμάσει παλιότερα και την δεύτερη πήρα το βαρύ πυροβολικό Μπέλλα με την προσμονή για κάτι έξτρα αλλά πήρα τα αρχίδια μου. 80 +80 γιατί είμαι μερακλής, κορόιδο όπως θες πες το που αν τα έδινα στο Μιλενακι θα με καβαλούσε χωρίς μα και μου και θα την άφηνα το δεκάρικο μπουρμπουαρ
Ό,τι έγινε,έγινε.Έχεις την ευκαιρία με την Ντάρια για φουλ πρόγραμμα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Ό,τι έγινε,έγινε.Έχεις την ευκαιρία με την Ντάρια για φουλ πρόγραμμα
Έχω δυο μήνες να κάνω μασάζ έχω στραφεί σε άλλες δραστηριότητες. Ψάχνω ανεξάρτητες που δεν έχω πάει.

xtapodias

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2024
Like
96
Πόντοι
0
παιδια ξερουμε τι απεγινε η ναταλια απο το vana spa?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom