tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 201
Aστο αδερφέ αυτό που είπα είναι για ποιο παλιούς από σέναΔεν φοράει στο στόμα σερβιετα και αν έδινε και λίγο βυζί θα έβγαζε και τη καύλα της περιόδου
Aστο αδερφέ αυτό που είπα είναι για ποιο παλιούς από σέναΔεν φοράει στο στόμα σερβιετα και αν έδινε και λίγο βυζί θα έβγαζε και τη καύλα της περιόδου
Γιατί δεν πας στην Κρίστηκαμια προταση για τιμιο μασαζ κ φραπε,οπως ηταν προ τριετιας η Κριστυ δεν παιζει ??
Καλημερα κοντα στην πλατεια αριστοτελους ποιο μαγαζι μασαζ υπαρχει? Ευχαριστω
Εσύ αγόρι μου πας παντού για ν δημιουργήσεις θέματα μου φαίνεται ! Αμφιβάλω αν σε δέχονται πουθενά για να ξαναπηγες εκεί ήσουν απελπισμένος μετά τα αίσχη που έχεις περιγράψει για αυτό το μαγαζίΣε χθεσινη μου ''καταθεση'' στο Κρυσταλ με Μπελλα....εχω να πω μονο ενα πραγμα...νιωθω οτι με εκλεψαν ...πρωτη φορα στα χρονικα δεχθηκα τετοια συμπεριφορα...Στα 20 λεπτα μασαζ μου ειπε γυρνα....Ουτε βυζια αφησε να ακουμπησω ουτε καν να χαιδεψω τον κωλο της.... ουτε καν λογος για εξτρα προφανως....μου γυρισε πλατη και ουτε καν ηθελε να τον παιξει...
Της λεω ΄΄Μαζεψτα και φυγε΄΄ εγινε ενα ψιλο σκηνικο ανταλλαξαμε λιγα λογια αφησα 30 ευρω στο μασαζοκρεβατο και εφυγα βριζοντας.....ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΛΑΔΟΜΑΓΑΖΑ.....ολα αυτα απο μια κοπελα που ηταν στανταρακι....Μπελλα αμα δεν μπορεις η αμα ερωτευτηκες ....ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ και πανε να κανεις κανα παιδι....Παρταλι....
Είσαι βλάκας;Εσύ αγόρι μου πας παντού για ν δημιουργήσεις θέματα μου φαίνεται ! Αμφιβάλω αν σε δέχονται πουθενά για να ξαναπηγες εκεί ήσουν απελπισμένος μετά τα αίσχη που έχεις περιγράψει για αυτό το μαγαζί
Εσύ φταις που κάθεσαι και μιλάς με έναν πιπακωλοεμπλοκηΕίσαι βλάκας;
Εσύ φταις που κάθεσαι και μιλάς με έναν πιπακωλοεμπλοκη![]()
Είσαι βλάκας;
Που το διάβασες αυτό φίλε;Elegance δοκίμασε κανείς τον καναπέ που λέει με το λουτρό κτλπ?
Που το διάβασες αυτό φίλε;
Αρχίδια ξυρίζουν δικέ μου;Εκτός απο λούσιμο κουρευουν, ξυριζουν, κοβουν και τα νυχια χερια ποδια, οσοι θέλετε ζητήστε το!!!!
Τα παντα ολα λεφτα να χωσεις ολα τα κανουν!Αρχίδια ξυρίζουν δικέ μου;
Ρωτησες και για στοματικο Ταυτόχρονα ;Το δοκίμασα εγώ!Οντως έχει μια τρύπα που βουτας τα πόδια και έναν λουτήρα για το κεφάλι.Δεν θα πω ότι τρελάθηκα κι όλας